- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
4Grider #52492 üzenetére
Erre a kérdésre ne nekem kelljen megoldást keresni, ez a Revolut problémája, nem érint a kérdés (vagyis a jelenlegi helyzetben közvetve igen), de bizonyára vannak olyanok, akik piszkálnák az appot, működését. Értem és elfogadom, hogy a Revolutnak (és a többi appnak) az az érdeke, hogy ezt megoldja helyettük a megfelelően biztonságos android rendszer.
#52493 Kasya Nyitva hagytad, tehat a te "hulyeseged"
Mivel nyáron lesz 5 éve, hogy megvettem a Poco F2 Pro-mat, és mivel odafigyelek rá, kvázi újnak néz ki, problémám nincsen vele semmilyen szinten, másik készülék, aminek nem lyukas a kijelzője (igen, ez engem zavar) nem nagyon van, így magamtól nem szándékoznék váltani. A romcsere a vásárláskor történt, azóta nem problémázott semmilyen általam használt applikáció.#52494 8 Látom, nem egy hajóban evezünk...
Mégegyszer:
erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Alienware 14 i7-4900MQ 256GB SSD+750GB HDD 16GB RAM GTX 765M 2GB Win11 Pro gyűjtői állapotban!
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest