Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
shotika
üzenetére
El tudom képzelni, hogy nem áll mindenkinek egyből kézre a játék, de ha nem élesben akarsz tanulni, akkor nézz meg pl pár videót előtte.
Elég véges a move set-je, tehát előre meg tudod már ítélni éppen mit fog lépni, és arra te mit lépj, azért annyira nem vészes.
How to beat First Boss, Phrike, Easily! -
Sliderxy
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
A vízszintes piros gyűrű ami feléd tágul eleve kikerülhetetlen, át kell ugrani vagy ahogy RazoR írta Dash.
Egyébként szerintem nem ez a játék legnehezebb szakasza, nekem sokszor a random ledobott mini boss-ok okoztak fejfájást, amik olyan szinten okádták magukból a lila lövedékeket, hogy alig lehetett mozdulni tőlük, a HP-juk meg vetekedett egy erősebb bosséval. Ezen felül Phrike után még bőven vannak erős ellenfelek vagy olyanok amik sokadmagukkal rontanak rád. Folyamatosan mozogni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
platináig megsem álltam