Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gubacsino

aktív tag

válasz direwolf #23 üzenetére

És értem én, hogy vékonyak a határok, de a retro játékra szánt eszköz között árkategórián belül a legjobb. Jobb a dinnyét a dinnyével összehasonlítani...

Persze miért nem veszek egy AyaNEO2 est az mindent visz. Ja de akkor árban már ajánlható egy Steam Deck, Asus ROG Ally stb Várj! kicsit hozzá teszek és veszek egy gamer laptopot, azon aztán mind is működik...Jaj pöcörö... de mért WIN11el használod? térj át Linuxra az az igazi... sose lesz vége...

Komolyra fordítva. Van itthon Switch CFW-el, de valahogy az emu rész közösségi támogatása harmat gyenge, próbáltam, nem adja. Akkor már inkább 3DS-2DS XL, na az emu szempontjából rendben van, de hát az meg csak bizonyos szintig.
    Mondhatnám, handheld oldaról a PS Vita-ig ez az eszköz megfelelő lesz. (remélem)
    Meg persze, ma már mindet mindenre rálehet "hegeszteni" amikor meg elkezded használni érkeznek szépen a kéretlen kompromisszumok. Kösz, raktam fel egy időben CFW android-ot a telomra... aham stabil volt mint a forint. Egy hétig.

Új hozzászólás Aktív témák