Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Utángyártott.
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Ha jól sejtem csak egy sima matrica van az akkufedő alatt? Szerintem ugyan annyit, ami drága, az ennek a telefonnak az autóba épített gyári foglalata, de mivel még nem oldtimer, de még csak nem is youngtimer mercikbe való, így azt sem értem, hogy miért kérnek érte 40-50 körül a foglalatért, olyan marha meg nincs a mai világba aki ilyet használna, amikor a mai telefonok éppen csak sz.pni nem tudnak.
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Árba se egy 7700 tavasszal 128 meg 130 valamennyiért ment el, gold artét normálisat még a duplájáért se veszek, nem hogy újat, de ez csak zárójelben, amúgy a 2300 nem lcd hibás, kicseréltem egy másikéra, és így se megy, de észrevettem, hogy bekapcsolni bekapcsol, de ki már nem tudom, folyamatosan világít, illetve a töltést sem jelzi, se bekapcsolva se kikapcsolva.
-
stufen2
aktív tag
Nokia klónokat keresek tud valaki?
-
stufen2
aktív tag
Hang nincs a 2300-n, de holnap előkotrom a másikat megnézem annak a kijelzőjével
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazából mindhárom "tabletje" zsákutca volt sim foglalat nélkül
-
stufen2
aktív tag
NOKIA 2300 bekapcsol, de fehéren világít,az szoftver hiba?
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
10 Euró
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nincs nekem csak láttam
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy n800 ami lock code hibás, illetve hogy lehet meggyógyítani?
-
stufen2
aktív tag
Ha a telefon azt dobja ki, hogy contact service, akkor szoftver probléma?
-
stufen2
aktív tag
Ebayen 3-4 szeresére drágult egyik napról a másikra a posta?
Tegnap még 7 volt ma 28 
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elég húzós én is úgy tudom
, nekem lesz egy piros felújítás, a piros elemek 1500 volt, de szerintem 15ből nem jön ki, szalagot is kell cserélnem, pont a csillag gomb nem müxik -
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Az lilás bronz és zöldeskék között váltakozik a szín, csak tegnap felénk fos borús volt az időjárás, nem tudtam jót fényképezni. Élőben a 6110 egy jóllakott óvodásnak néz ki, kicsit gagyi mellette, egy minőségibb telefon érzetét kelti a japán. A festésnél sokkal nagyobb szemcséket raktak a festékbe, mint a 6110 7110 nél. Fogása is 5ször jobb.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ilyen téren pontos infóm nincs róla.
-
stufen2
aktív tag
Az a gond, hogy egy bizonyos méret felett, k.rva nagy meló lefényképezni őket, pedig én is szeretnék egy összcsoportképet, nekem ráadásul ami dobozban van mindegyik be van csomagolva. Arról nem is beszélve, hogy én színeket is gyűjtök, szóval ha jön egy új szín, akkor újra elővakarni mindegyiket és csoportképet csinálni újból, iszonyatos meló.
-
stufen2
aktív tag
Kicsit lemaradtam mostanában a magyar hirdetési oldalakkal, kapcsolatban. Mellyek most a leglátogatottabb, legmenőbb ingyenes hirdetési oldalak?
-
stufen2
aktív tag
Nekem van egy bontatlan gyári dummym, meg egy piros burkom amit a mindannyiunk által ismert szegedi János "csodabogár" eladótol vettem kb 1-2 éve 2,5 ért. Azt én bontottam ki a bliszterből. Az előlapon lévő fólia mindkettőn ugyanúgy néz ki mint itt az eladónál, szín árnyalatot csak élőben tudunk nézni így kép alapján nem. De ami döntő érv szerintem, hogy ez felújított, hogy a gyári bliszteresen nekem nem volt a hátlapon lévő kis króm darabon fólia, itt meg van a telefonon. Pedig a blisztert én bontottam ki....
-
stufen2
aktív tag
Ugyanaz a hirdető, sztem is kínai refurbished a 8310, bliszteres rózsaszín 8310 burokmeg elég sokszor fel szokott tűnni 2500 környékén.
-
stufen2
aktív tag
Nálam a dummy - normál telefon burkoknál is bejött. Lényeg, hogy csak akkor állj neki amikor már nagyon taknyosan ragad. És akkor rá se kell nyomni a vattát. És elég mocskos egy meló. 8 (6131, E63, 2db 6021, 2db 6151, 2610 és egy 6234) telefonra majdnem egy egész csomag vatta pamacsot elhasználtam. A réseket meg kell fogkefézni. És a végén vizes szivaccsal tisztára törölni.
-
stufen2
aktív tag
válasz
draco31
üzenetére
pl a arte dokkoló 11748 ft-ért itthon se nagyon van használt 8 alatt plusz posta, ha meg új akkor annyira nem vészes érte ingyen postával, p900 900i 910i akkufedő 2377 ft ezek nem olyan vészes árak, de van pár ami nagyon elszállt, mondjuk az új 8910 eredeti szerelt bölcső árát nagyon be lőni se lehetne...
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Ha netán még is beveszed a cumit, elárulom mi a menete: Megteszed a feljelentést, beidéznek meghallgatásra, viszed a papirkáidat. Aztán beidéznek újra a papírkáiddal, elmondod ugyanazt és elédraknak egy listát, hogy ennyi meg ennyi személy adta be ilyen meg ilyen indítékkal a feljelentést hasonló paraméterekkel rendelkező személy ellen, ezek kb kötetlen beszélgetések, ezalatt eltelik 1,5-2 hónap. A poén, hogy az a tetves, mert mást nem tudok rá mondani raiffesen 2 hónap elteltével sem tudta elküldeni az utalásról az igazolást a megyei rfk-nak(elémtették az összes belső iratot is, amit elvileg nem lehetne onnan tudom)(, de azért a kezelési költséget ugye minden hónapban le tudta vonni....Persze már e miatt is csúszik az ügy. Az osztrák bank érdekes a feljelentést követő harmadik napon átküldte. Majd rá 2-3 hétre kapsz egy levelet, hogy valamelyik megyei rfk-n egybevonták az ügyedet x másikkal és valakinek megkezdték az előzetes letartóztatását - ami ugye az ég adta világon nem jelent semmit. Az ügy eleje óta eltelt lassan 8 hónap. És vársz a sült galambra. Unokatesómat 2 éve tartó ügyben (babakocsi) hívták be meghallgatásra. Ott 100 milliós nagyságrendű volt a csalás. Több ezer embernek adta el ugyanazokat a használt babakocsikat vaterán jófogáson satöbbin.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Az alsó gombsort ritka szar kezelni, meg úgy a gombsor úgy ahogy van egy fos, nagyon mély nyomásponttal, több gombnál is eléri az újj a műanyag keretet, az 1-9-ig jóindulattal elfogadhatóak a gombok, de a többi katasztrófa, nem tudom milyen kézre áll jól ez a forma, de 3-4 ember kicsi nagy kéz próbája alapján rettenetesen kényelmetlen
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Van egy sima működő is csak lusta voltam előkotorni
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades
üzenetére
Várj, lehet nem is gyári rajta a burok, 20ért (ha azt veszem alapul, hogy bill, kameratakaró, akkufedő egy tizes) nagyon szépnek kell lennie, azt tisztázd, hogy, mint mondtad mennyire legyen szép - jó állapotú, mert ha extra kell akkor a 20 is kevés lesz, meg akkor egyszerűbb újat venni, a nem gyári házaknál a hátlap belsejébe nincs belegravírozva, hogy rozsdamentes acél és újra hsznosítható, erre figyelj
-
stufen2
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Akksi ugyan akkora, mert a közkeret közös. 8250 ázsiai-ausztráliai piacon volt forgalmazva, felénk ritka. Kínában felújítottak 7től mennek, amik olyanok, mint az új, az ebayen árulják (valaki vett itt vmilyen kínai felújítottat és azt mondta jó a minősége). Itthoniak elég leharcoltak és jóval drágábbak. 8210-et olcsóbban is be lehet szerezni kb 5-6 körül. De ha szépet akarsz akkor ehhez még 3 körül lesz a gyári új előlap akkufedő. Akksi 2-3 nap, többet én ezekből nem tudtam kihozni. Igazából a két telefon között a háttérvilágítás meg az előlap a különbség a többi ugyan az, de majd a többiek kijavítanak ha a belső paraméterekben van vmi eltérés. Hja meg a 8250 hátlapján van ilyen hullám, minta festve, de kialakításában ugyan az, mint a 8210-é.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Ez a vicc kategória, ennyiért asztalossal dióból csináltatsz kettőt, és a dekoros meg 5ért nyom két nokia feliratot, amit a végén színtelen lakkal lefújsz 2x és belesimul kicsit az "előlapba" a felirat. Mert gondolom ennek a szekrénynek sincs imei száma
De ha lesz időm lefényképezem az én vitrinem az 100 volt, használtan (válás miatt, 3hónapot használták), újonnan 400 volt, cseresznyéből van, nem lemezből...Igaz nincs rajta nokia felirat... -
stufen2
aktív tag
Ha valakinek nokia betűstílus kellene. Telepítés után wordben, paintben használható.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Genova1983
üzenetére
Nekem is van egy rakat amit el kéne már adni cserélni, de valahogy időm rá soha nincs.

-
stufen2
aktív tag
válasz
Genova1983
üzenetére
Én!
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Tudod te is jól , hogy anno jobban adtak mindenre. Az üzletek berendezései is jobb minőségűek voltak, bemutatóállványok, prospektusok stb, ajándékcsomagok, emberközpontúbb ügyfélkezelés. Mostanában meg 60X60as kis asztalka bárszéken nyomorgó alkalmazottal, a bútorok minősége még az "IKEA" szintet sem üti meg. Ha le akarsz ülni akkor meg jó ha az utcán le tudsz ülni a padra, mert a legtöbb üzletben a fotelokat kiszórták, és maradt helyette max 4 szék, de van ahol egy sincs. Meg rengeteg promó ajándék. De nem vonom kétségbe a te verziód sem.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Barátnőmmel ingyen beszélek, rengeteget tud csacsogni, már ha felveszem
. Apám rengeteget tárgyal és én is, sokszor egy fél órás telefonbeszélgetés felér egy kapcsolatépítéssel, pofavizittel. Sok szakmai kollégánk az ország másik végében lakik, és fel szoktuk egymást hívni, hogy sikerültek az időszakos munkáik, mi van velük, élnek-e még, tapasztalat megosztás stb. Ez egy olyan szűk szakmai körben amiben mi vagyunk, elengedhetetlen. Ezek van, hogy egy órás beszélgetések. Anyámnak közszolgáltatói cége van, nem teheti meg, hogy nem veszi fel, van hogy 5 percenként csörög a telefonja - el tudjátok képzelni, hogy rühellem azt a csengőhangot... -
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Persze menő volt a bluetooth csak semmire sem lehetett használni, mármint értelmes dologra. Új akkum volt. Nálam 2 maximum 3 napnál többet egyik mobil sem bír. Több órát beszélek naponta, átlagban 3-4 órát. Ezért is jó hogy 2 van használatban, mert ha egy lenne egy napot sem bírna ki. Illetve kinek mi a rendes. Anno meg kevesebbet beszéltünk naponta, mert drága volt. Apámék pl anno is max 2 napot bírtak ki egy töltéssel. Akkor is a fülükhöz ragadt a telefon meg most is.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Akkuk kb 2 napot bírnak ki rendes használat mellett, nekem második nap végén már csak 2 csík volt, zsebben (normál farmer) meg igen csak nehezen fér el a pénztárca mellett, kicsit ormótlan is. Kb 1 éve tettem le, fél évet használtam tovább nem bírtam, vettem helyette inkább egy 6300-t a 6230i mellé. Saját véleményem szerint se nagy kunszt se a 6210 se a 6310, volt mindkettő anyámnak, még anno. Igaz ha azt nézzük, hogy sokan 5110, 6110, 6150, - el rohangáltak azokhoz képest karcsúak voltak. De a 3210 sokkal nagyobbat ütött. Tudást meg, nem érdemes nézni, gyakorlatilag kb mindegyikkel csak telefonálni lehetett meg sms-ezni.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Billentyű ide vagy oda, olyan erős fényereje van a ledeknek a billentyű mögött, hogy csak egy fehér fényes foltot látsz a sötétben, az lcd "képfrissítése" meg olyan lassú, hogy szabályosan pulzál a fénye, mint a régi trc monitorokon amit lehetett látni, ez sötétben még rosszabb, de míg végignyomkodtam káprázott a szemem
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz
üzenetére
De ezt a képet én csináltam. Nem letöltött. Google képkereséssel meg nem dobja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap még 7 volt ma 28
, nekem lesz egy piros felújítás, a piros elemek 1500 volt, de szerintem 15ből nem jön ki, szalagot is kell cserélnem, pont a csillag gomb nem müxik