Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz ligeti8 #5697 üzenetére
Köszi!
a 8250 csak sima NSM-3D. de tuti nem 8210 szoft van rajta, mert rajta van az opposite. és az is másmilyen, mint a 6210-7110.
MeRoly: a 3. képen jól látszik a rózsaszín, a billentyűzeteknél meg a különbség (hülye német kéttan, mindig Differenz-et akartam írni) de ha láttátok volna a 6220ast, mikor hozzám került, ejj... olyan kpott plexi, hogy a kijelzőből ne m látni semmit (mellesleg akkor kijelző se volt benne) és törött elő-hátlap.
ja az érettségi meg előrehozott emelt angol.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
nemtom, hogy vagytok vele, de engem valahogy másodszor fogott meg a 3100. annyira egyszerű, de mégis tetszik.
-
-
KSparrow
őstag
válasz Magnum_ #5704 üzenetére
akárhogyis, jó is ez... én is használtam jó ideig. volt, hogy a 3120 kék közkeretével... jól nézett ki... van mindkettőből fölös, majd összedobom.. csak ki kell pucolni a kék keretet... jó lenne minden gyári színben összeszedni egy karcmenteset...
apropó, hhogy felköktözöl? vonzanak a piacok?
Meroly: akkor ez hozta meg a szerelmet?[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
Megjött a 3300,N-gage classis
3300 angol menüs,hibátlanul működik
N-gage Nincs benne kijelző,de bekapcsoltam és a 112 tudtam hívniMostanában a fura kialakítású nokiák ejtettek rabul!
Ezek meg vannak:3300,5510,6800,7600,7710,9110,9210,N-gage,N-gage qd,Tudtok még ilyen telefonokat?Természetesen olcsó árkategóriásak legyenek és retrok
Egy amerikai 3300 nagyon kéne
Facebook: szerelem a négyzeten
-
KSparrow
őstag
válasz csoda120 #5712 üzenetére
a 3108 az olyan mint a 6108, csak a 3100 testvére. ugyanolyan flipes, érintős. én majd ha végre világhírű fotós leszek , akit mindenhová hívnak, csak akkor megyek, ha van piac...
erről vélemény?
Vezeték nélküli töltőGyerekek? tag lettem!!!! Jól indul a napom!!!
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz KSparrow #5713 üzenetére
Nekem a fogkefém kvázi vezeték nélkül tölt, mert bár a dokkoló be van dugva a konnektorba, de ugye a fogkefe nyele és a dokkoló csak műanyagon keresztül érintkezik.
Ez is akkor lesz majd jó ha nem is kell odafigyelnünk és már tölti is, úgy ha pl 2m közelségbe kerülünk egy konnektorral vagy hasonló, addig ugyanaz a "macera".
Gratula
Impossible is nothing
-
csoda120
aktív tag
Csoda történt 3. napja a 7710-et használom fő telefon ként.Alias abban van a SIM kártyám.Ilyen se történt még velem,hogy egy telefon ennyire megtetszedjen,hogy azt használjam.Minden telefonnál meg volt az újdonság varázsa,de annyira nem,hogy azt használjam is.Viszont a 7710-ben minden megvan,szinte ugyanaz mint az E50,de ami nekem nagyon lényeges van benne rádió!!Akksija egész jól bírja,ahoz képest,hogy ekkora bazi nagy kijelző van benne.
Viszont egy óriási nagy hülyeségen gondolkozom.
Ki akarnám cserélni a kijelzőket.Itt-ott elboldogulok az angol menüssel,de azért nem az igazi.A Magyar csak Magyar! DE szokásomhoz híven félek,hogy valamit elbaszok,letörök,megszakítok
Valaki szedett már szét 7710-et???
Szépen kérlek titeket beszéljetek le a szédszedéséről,még mielőtt késő lenne!!!Facebook: szerelem a négyzeten
-
Stimpy001
aktív tag
Lehet hogy lesz egy ilyenem:
Nokia 8148i
Ismeri valaki a típust? GSM 1800-as, tehát működni fog ittfon. Swap-os, tehát vadiúj, csak nincs hozzá akksi és töltő. Vajon a 8110 akksija és töltője jó hozzá?
-
meroly
veterán
Lehet lecsapok egy Star Trek Nokiára ..... úgy 40 év múlva
Impossible is nothing
-
Stimpy001
aktív tag
válasz Magnum_ #5720 üzenetére
Sajnos nem tudok róla semmit, azért kérdeztem.
A 8110-em meg elkeverte a posta... 09.06-án adták fel, és annyit sikerült kideríteni hogy 09.09.-én átvette valaki aki tuti nem én voltam. Délután be kell menjek, mert több adatot csak a címzettnek vagy a feladónak adnak ki....hihetetlen.... -
TokLac
senior tag
Üdv!
Van egy 8310-em. Durván 5 rugóból totál fel tudnám újítani eredeti alkatrészekből. Szerintetek megéri ennyit költeni rá?
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
pszili8
aktív tag
A mátrixban egész pontosan úgy volt ,hogy egy Nokia 8148 volt a 8110 előlapjával,csak megcsinálták rugósra a flipet.Egyébként bárki megcsinálhatja otthon ezt a modot de én nem áldozom be a 8110-em.Még videóm is van a régi gépen a flipnyitásról.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
TokLac
senior tag
Köszi! Azért gondolkodom rajta mert egy vérbeli Nokia. Magyar nyelvű, független, és hibátlan műszakilag. De középkeret, elő-hátlap és alsó csatlakozó kell neki. Csak egy bajom van. Az imei cimkét hogyan tudnám átragasztani az új középkeretre? Szerintetek a gyári feketén hogy fog kinézni?
Vagy gyári fehérrel? Melyikre szavaztok?
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Magnum_
nagyúr
na, akkor tuti megyek Bp-re. a kövi talin talán ott is leszek
I humbly and respectfully decline™
-
KSparrow
őstag
bal fönt találtam, vélemény?
[LINK]
nekem meg kell valljam, tetszik ez alapján. csak a zenés szoftver hülyeség ne lenne...
igaz, lehet OFF, mert nem retró, de telefon..[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
egyik ismerősöm hajszárítóval felolvasztja a ragasztót, akkor lejön. én még nem használtam... de állítólag hajszárítóvalmég IC-csere is lehetséges (Forrás: Fullextra kartárs)... teszt hamarosan egy kijelzőcsatlakozvóal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest