Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz csoda120 #5850 üzenetére
Amikor itt nálunk van vásár mindig kimegyek,reggel 7 körül mert,elviszik más gyűjtők.Múltkor pl. kétszer végigjártam a vásárt,nem találtam semmit csak a Sagem MW3026-ot,aztán mondom megveszem hogy ne üres kézzel menjek haza.Utána gondoltam megyek még 1 kört, akkor találtam meg a 1011-est meg a 8110-est
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Pastika
aktív tag
Valahol olvastam, hogy Japánban a közeljövőben teljes egészében átállnak 3G-re. Innen gondoltam, hogy pár év múlva itt is. Mondjuk ebből a szempontból maradhatunk harmadik világbeli ország
-
meroly
veterán
válasz Pastika #5855 üzenetére
Wiki szerint japánban alapból nem volt gsm, ők a 3G frekvenciáival kezdtek és azt használták kezdetben csak beszéd, majd később adatátvitelre is.
A GSM világméretű hálózat a maga kötött frekvenciáival (900/1800 v 850/1900), nem lehet csak úgy megszüntetni, ez baromság sztem. Meg beszédre bőven jó a jó öreg GSM, adatátvitelre meg a 3G, különben a gyártók se gyártanának többsávos telefont.Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
nem, valamikor tuti meg sog szűnni. vagy ha nem is pont megszűnni, akkor átalakulni. ugyanis nem biztonságos. elég gyenge a kódolás,könnyű feltörni, és lehallgatni. persze nem annyira, mint az analóg NMT-t, de át fog alakulni. mondjuk akkor már totál más világ lesz. mikor NMT volt, még színes kijelző se (nagyon) volt (talán a legelső próbálkozások már megvoltak) ma meg mp3, 8Mpix kamera, Wlan, meg minden benne van a telefonokban. a jövő még kérdéses, de egy idő után a GSM is arra a sorsra jut, mint az NMT. lehet, úgy lesz minden, mint a GPS, azaz műholdas. fene se tudja.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
-
Pastika
aktív tag
uh mekkora flamet indítottam...
-
zorzy4
addikt
Erről tudnotok kell!!!
[link]A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Magnum_
nagyúr
erről is tudnotok kell
pszilit és syntaxerrort nem érinti
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
ligeti8
csendes tag
25 Fontért van egy 2300...
Akit érdekel privátban jelezze.Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Stimpy001
aktív tag
Leütöttem egy 7600-t, egy burkolat csere viszont ráférne. Ez nagyon gagyi szerintetek?
[link] -
Stimpy001
aktív tag
LOL, eladó mumifikálódott mobiltelefon:
[link] -
Stimpy001
aktív tag
Ebbe valaki nem akar beszállni? [link]
Engem csak a T18 és a 6220 érdekel közülük. És azért vannak érdekes darabok még benne, pl Xelibri -
zorzy4
addikt
Korábbi hirdetésemnél feloldottam azt hogy csak egyben.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz Stimpy001 #5879 üzenetére
ez más cucca. Minolta5 a 1011 licenszekre utalt. a bal alsó motorola, a kék 3388 vagy mi a dene a felső sorban, a famintás ericsson, talán a j7 meg a t18 jobb alsó sarokban, tőlem vannak... engem csak az 5200 érdekelne, de megvagyok nélküle, mert van 5300.
Meroly: ha kamerás zenetelefon, akkor 5300. leszteltem a kameráát, zsírállat. mmint 5310hez képest. az egész teefon egyetlen hibája, hogy a microsd-t csak 2GB-ig viszi.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Earl_Muttley
őstag
http://hardverapro.hu/apro/regi_alcateleket_keresek_ha_valamid_van_ird_meg/hsz_1-50.html
De ha van valami Ericsson, az is jöhet.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Stimpy001
aktív tag
válasz Earl_Muttley #5898 üzenetére
KSparrow kollégával most hétvégén láttunk a piacon egy nagyon régi "tégla" Alcatelt. Sajnos a pontos típusát nem tudom, egyikőnket se nyűgözte le annyira, otthagytuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest