Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
Hellósztok!
Ez az elsö hozzászólásom...
Megosztom veletek, a hatalmas örömömet ami múlt héten ért

Most rendeltem meg az iphone-t, de természetesen ehhez mindenemet el kellett, hogy adjam

Ès addig kaptam kölcsönbe egy 6210est...
Hát emberek, megértem miért dícsérték agyon akkoriba ezt a telefont, közel 10 éves a gép, gonoltam kéne venni bele egy uj aksit, hamár nálam van(ahogy érzem ez nálam is marad) de kiprobáltam mondom hátha még 1, vagy két napot elmegy, az meg elég lesz
és emberek 4-5napot bir!! Azt hittem hanyatt vágom magam
Na és igen az a jó öreg nokia tune, minden ember felkapja a fejét az utcán hogy ki ez az állat aki ilyen telefonnal járkál...

Ès elökapom a telefon,és böszkén telefonálok vele

Már csak az utód kellene(6310, 6310i)De állítólag az 6310i-t elkezdték ujra gyártani! Mit tudtok erröl?
Minden jót!
Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest