Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hokuszpk
nagyúr
az Aldernek van szaktopica, valószínüleg a 6650XT a szűk keresztmetszet, de rosszabbul akkorsem kellene mennie. Tehat pl. ha eddig cpu volt a szűk keresztmetszet, akkor az fps beeséseknek, valamelyest javulnia kellene ; ha meg a vga eddig is 99% magasságában tekert, akkor az uj procival is illene neki ebben a tartomanyban intézkedni.
** a hűtő az a gyári Intel hűtő ? Mert az pl. lehet, hogy az új proci throttlingol, ami a 10400F -re épp elég hűtés, az a 12400 -ra nembiztos.
-
vezeralmos2
senior tag
Hali
Nekem volt 3600-am, Fortnite-Performance mód(lowos grafika), 1080p-ben még egy Rog Strix 1050ti 4GB gyári OC karit sem bírt teljesen kihajtani.
Fortnite erősen RAM és CPU cache igényes játék, a 3000 szériás Ryzenekben ezek hatalmas gyenge pontok.
Hulladék az a CPU, nagyon megbántam utólag a vásárlást.
5800X3D már több száz FPS-t csinál, ha van mód akkor vegyen azt ha nem akar váltani platformot. -
-
CirrMee
addikt
Egyszerűen a hideg kiráz, amikor azt hallom/olvasom, hogy egy videokártya erejét azzal "mérik le" (a környezetemben legtöbbször ámítástechnikai bolti eladók), hogy mennyi memóriát pakoltak az adott kártyára. Lást top low kártyák, vevőcsalogatóan sok fedélzeti memóriával. Holott a kártya erejét a GPU határozza meg, a memória pedig csak korlátozó tényező szokott lenni (pl 1Gb nem ideális fHD játékokhoz). Nem egy használt alkatrészekkel foglalkozó boltban láttam, hogy használtan a sz*r GPU -s, de irreálisan sok memóriát tartalmazó kártyákat drágábban veszik be (& sózzák majd a leendő/átverendő vevőkre), mint a nála jóval erősebb, de arányaiban épp elegendő memóriával rendelkezőket. Teszik ezt azért, mert számukra jóval egyszerűbb szorzókkal számolni (RAM mennyisége), mint tisztába lenni az adott GPU -k képességeivel.
Hogy nincs köze hozzá?
Hasonlíts össze egy GT730 (4Gb) -at egy GTX760 (2Gb) kártyával. Utóbbi az elsőt ronggyá veri feleannyi memóriával, a 730 -nak meg a büdös életben nem lesz szüksége annyira, amennyit kapott.
-
MK VII
veterán
Nagyon max egy 7770-7790-et kihajt.. De akkor lehet sokat mondtam.
Függ attól is, hogy az alap 2,4ghz-es órajelen vagy esetleg húzott, akár 3-3,5ghz környékén lesz hajtva a proci..
Alap 2,4ghz az ma már a kutya valagával egyenlő.. Ezért nem szabad már ilyen alacsony órajelű processzorokat venni. Ha tudjátok tuningolni bőven 3ghz fölé akkor használhatóbb.. Csak ugye ahoz olyan lap is kell meg jó hűtés és minőségi tápegység..
Veszett fejsze nyele már 775-ös rendszerbe egy forintot is tenni...
Picit jobban átgondoljátok akkor egy Haswell Pentiummal is jobban jártatok volna..
Persze tudom, az anyagi keret az ami meghatározza a döntést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest