- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz
teglasatesz #18221 üzenetére
-
martin.p
tag
válasz
teglasatesz #18191 üzenetére
Igen, az elég "kevés", viszont én semmiképp sem szeretném, hogy afölé menjen. De átállítom majd 70-75 fokra. Tegnap egy Speecy nevű programmal végül sikerült "kinyerni" a (valószínűleg) valós értékeket. Ami alapjáraton 30-35 fok, terhelés alatt 60 körül (Turbo Boost bekapcsolva), de egy "gyengébb" játék (CS:GO) közben csak 50-55 fokig ment fel.
Szerintem ezek lesznek a valós adatok, viszont valamiért mégis mást mér az AIDA, Everest Ultimate Edition, SpeedFan is. :/ Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan tudnám megoldani.
-
SP4C3
veterán
válasz
teglasatesz #18087 üzenetére
Ezesetben ott vannak a K jelzésű procik direkt erre a célra szép felárral.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
teglasatesz #18084 üzenetére
Szerintem ezt a procihoz kapcsolódó topikban kérdezd, sok minden közrejátszik szerintem, ott többet segíteni.
-
SP4C3
veterán
válasz
teglasatesz #18084 üzenetére
Miért húzod?
Ramok mennyin futnak?
Szûk keresztmetszet meg mást jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd Ryzen 5 3600
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged