Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1793) DI3S3L válasza csucsbicep (#1792) üzenetére


DI3S3L
csendes tag

Számomra is elég nagy dilemmát okoz ez a dolog. Ez a Crossfire megoldás is kissé sántít, bár nem tudom hogy milyen lenne ugyanez a gép CF-el. Az egyik PCI-e slot x16-os a másik csak x4-es, tehát nem valószínű számottevő gyorsulás, bár egyik ismerősöm szerint kb. 60%-os gyorsulásra lehetne számítani még ebben az esetben is.
Igaz így sem érzem rossznak a gépet, jópár játék alatt nyúztam a masinát és meglepően gyors. Igaz egy-két játéknál vissza kellet vennem az élsimításból egy kicsit de nem túlzottan. És mindezek ellenére is eléggé látványos, pl. Crysis-ban meg Metro 2033-ban maximális beállítások mellet sem esik le az fps szám 24 alá, stabil 25-35 közötti értéket tud, tehát laggolást nem igazán tapasztaltam. Az egyetlen jáék ahol visszakellet vennem az élsimításból az a NFS: Shift volt, de ahhoz képest még így is lenyűgöző.
Néha-néha dolgozok PS-al, meg hasonló programokkal különösebb lassúság nincsen, őszintén szólva csak azért vetettem fel ezt a dolgot mert kíváncsi voltam rá hogy más mit mond, mit tenne, vagy nem tenne a helyemben, nem akarok ész nélkül gépet fejleszteni, meg ugyebár a pénztárcám is véges.

Igazából az én álláspontom szerint játékok alá leginkább erős VGA kártya kell. Javíts ki ha ez nem így van, mert lehet hogy rosszul gondolom.

Egyébként köszönöm válaszod! :)

"Trance is a natural drug that will heal us all"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.