Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Az Intel nXXXX cuki, de persze a körítéssel megy a szemétkedés, mint mindig. Csak barebone-ban láttam, 75e kb az legalja, de átlagban 90e felett. Az gondoltam volna, 6W TDP-vel egyik csábító erő a passzív hűtés lesz. Hát nem, szinte mind picike(!) ventilátoros. Egy passzívat láttam, rögtön 128e. Pedig az még sima belső bordás. Ahol a ház külsöje bordás, annak gondolom még betegebb ára lenne, mert hát kellet bele 3 heat pipe...
-
ddekany
nagyúr
Ha desktop kell, az RPi elve nem az árról szólt már rég (ha valaha). Nyilván ezért, hogy az ember megtakarítson 20e-t (60e VS 80e) egy J4xxx-es 4 magos Celeron barebone + 8 GB RAM árához képest, sehol nem éri meg a különcségből adódó szívás kockázata. Ez ilyen geekség/hobbi játékszer. Ismétlem, desktopra. Aztán persze az sem tehet jót az árának, hogy állandóan hiánycikk, szóval lehet hogy a gyártási költségben az eltérés valóban nagyobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest