- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Balhé volt?Hol?
We luv Parci :) Én abbahagytam a zsörtölődést. -
Miért van az, hogy a legnagyobb szabadságharcosok mindig azok, akik sokszor maguk is ''sárosak''? :P. Viccet félretéve, nekem semmi bajom veled, se _Volkovy_-val (bár az aláírása miatt nagy balhé volt!), és szerintem ti is pontosan tudjátok, hogy miről szól ez a topik.
Ha sokat fórumoztok itt (márpedig sokat fórumoztok), akkor ugyanolyan jól tudjátok, hogy kezd kicsit szétesni a fórum. Mivel egy fórum alapvetően mindig a tagjairól szól, ezért ez kicsit mindannyiunkon múlik. Ez a dolog lényege, ha az emberek önmaguktól ''normálisan'' állnak a dolgokhoz, a moderátornak semmi dolga sincsen. A baj ott kezdődik, amikor valaki szándékosan rombolni kezd (és itt jegyzem meg, hogy amikor előkerül a korlátozás ötlete, feltehetően pont ő lesz a legjobban felháborodva, holott jó eséllyel pontosan tudja a lelke mélyén, hogy disznóságot csinált). Erre, és csak erre az esetre kellenek a moderátorok. -
Marcus
aktív tag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12294[/L]
Atus:
''Vettem.
Viszont a moderátoroknak sem szabad átesniük a paci túloldalára, mert akkor újra beköszönt a tyrannos korszaka. Szóval mindkét oldalról kell önmérséklet.'' -
twollah
nagyúr
Igen is kell a rendőrállam a PHn.
Azonnal le kell csapni az OFFokra.
Totális terrort kell alkalmazni. -
_Volkovy_
nagyúr
hát nem is én vagyok a nagy offoló,annak ellenére hogy mindenki rám van most szállva.csak megemlítettelek,hogy nehogy elfelejtsék...
-
BobMaster
senior tag
Elege van az embernek, hogy mindenhol próbálják irányítani és mások gondolatát rá erőltetni
Netán összeesküvés-elméleted is van? :D
Mondok egy egyszerű képletes példát: Nem várjuk el senkitől, hogy ne hallgasson olyan zenét, amit szeret. Csak úgy tegye, hogy másokat ne zavarjon. -
_Volkovy_
nagyúr
a sok off le is tolhatja egy szegény fórumtársunk segélykérését
azért ne én legyek már azért is a hunyó,ha valakinek a topicja lesüllyed valami miatt.arra való az up.aki kérdezni tud az ezt is be tudja írni.. -
erdoke
titán
válasz
_Volkovy_ #69 üzenetére
Már megbocsáss, ha beszólok, de az ''Up'' sok esetben értelmesebb hozzászólás, mint sok velős mondandó, amit pl. az utóbbi napokban tőled is láthattunk.
Az Up legtöbbször a Hardverpiac és a segélykérő típusú topicok felhozása, ami adott esetben igen fontos lehet többeknek, ezért megértést tanúsít irántuk a fórumozók többsége. Egy hozzászólásgyűjtő ''IQ blaster'' OFF nem sok megértésre talál... -
Marcus
aktív tag
válasz
BobMaster #62 üzenetére
''Tehát megkérdezed, hogy mennyi az idő, megnézed az órád, és utána közlöd, hogy Nálad nem annyi??? ''
Szerintem nem összehasonlítható a kettő...
''...majd a 100. hozzászólásra...összecsipegetett...''
Miután Den testvér igen kedvesen megkért, kifejtettem a véleményem,ami nem ''összecsipegetett'' volt...
Részemről befejeztem ezt a vitát... -
BobMaster
senior tag
valószínüleg ezért is figyelmezette Den, hogy pakolja ki a kártyáit.
Mert bár a főlapon nem jelennek meg az off témák, a fórumon belül igen, és a sok off le is tolhatja egy szegény fórumtársunk segélykérését. Ha az adott téma nem szól semmiről, nincs a mondat mögött tézis, elképzelés, vélemény... akkor az a topic megérdemli a vesztét.
Den bezárást mondott, tehát ha valaki érdemben hozzászólt, annak ott marad a nyoma. -
ftc
nagyúr
Eggyet értek a házigazdákkal és a moderátorokkal.Sok volt az OFFolás és a mellébeszélés a témáknál!
1 hét alatt mennyit változik a világ! -
McJames
senior tag
válasz
BobMaster #54 üzenetére
Szia Bob!
Ebben nem értek egyet teljesen. Elvárható lett volna, azonban nem kötelező, pláne a ''fáradt gőzben''.
Ha azonban ez trend és a hasonló indítások, hozzászólások ténylegesen zavarják a többi, főleg szakmai topikot is, akkor valóban figyelmeztetni lehet és kell a kollégát, hogy jó lenne, ha másként adná elő a dolgait.
Nem követtem figyelemmel Marcus korábbi hozzászólásait, Dennel kapcsolatban meg pláne, tehát nem mondok erről semmit sem - jogom még talán lenne, közöm azonban semmi. -
BobMaster
senior tag
Miután meghallgattam másokat, csak utána mondom el a véleményem...
Tehát megkérdezed, hogy mennyi az idő, megnézed az órád, és utána közlöd, hogy Nálad nem annyi??? ;]
Ha már fel bírok rakni egy kérdést, és van róla véleményem, akkor azt vállalom, legfeljebb ha a vitában meggyőznek, bocsánatot kérek érte, de nem azt várom el, hogy majd a 100. hozzászólásra kialakuljon a saját sok helyről összecsipegetett világképem.
Vagy érvényesüljön a régi mondás: ''ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna'' -
JulWCZar
senior tag
Nem azzal van a gond hogy egyesek nem értenek az informatikához, ezért kérdeznek sokszor nevetségesen alap dolgokat. Ez egy fórum, azért van. És nemigen láttam még olyat hogy valaki azt írta volna a kérdezőnek hogy ''hülye láma'', stb...
Viszont az IQblaster ((C) twollah) topicok miatt sokszor egy értelmes kérdésre sem akar válaszolni az ember, mert vagy nem néz be többet oda a topicnyitó, vagy rá sem b*szik a válaszomra és inkább eloffolja az egészet (nem első eset lenne). -
erdoke
titán
Bár hozzászólásaim 98%-a hardveres témájú topcban történik, és ezeknek a hozzászólásoknak is a 90%-a az adott témához kapcsolódó nem-poénos, mégis megesik, hogy be-beszólok vmi poénosat (legalábbis én annak hiszem). Ha vki nme tud ezen abban a pillanatban röhögni, ugorja át, és kész. Ennek szerintem bele kell férnie a fórumba.
Egyetértek azonban a semmitmondó hozzászólások tömegének csökkentésével, ez a ''milyen tag vagyok'' szerintem nem verseny, viszont elég gyerekes. Engem is zavart a ''lelkes újonc'' titulus, de komoly pszichikai sérülés nélkül túléltem.:D -
BobMaster
senior tag
Ez nem a standard, nagysikerű ''élet értelme'' topic.
Ez az élet értleme - miért születünk meg, ha meghalunk topic.
Mi is volt az első hozzászólásod?
''Sziasztok!
Ti elgondolkodtatok már ezen?''
Szerinted nem jogos, vagy elvárható lett volva, az első hozzászólásban már képviseld a saját nézőpontodat?
Nyitok egy topicot : ''A geforce sz*r'' Első hozzászólás: szerintetek?
Neked erről szól a fórum? -
_Volkovy_
nagyúr
Ezentúl -ha írok valamit-minimum 3soros lesz
-
Marcus
aktív tag
Persze nem kívánhatom azt, hogy mindenki szeressen...
-
Marcus
aktív tag
Parancsolj:
''De tudtam hogy te nyitottad ezt az újabb ''értelmes'' topicot, szokás szerint semmitt nem mondó topicindítóval.
Ha holnap reggelig nem írod le _alaposan_ a te saját véleményedet a témával kapcsolatban, törlöm a topicot!!!''
(Az élet értelme című topikról van szó)
És százvalamennyi értelmes és filozófikus hozzászólás született...
De várj!
Keresek még! -
Marcus
aktív tag
''Akik nálunk moderátorok, azok a legrégebbi törzstagok, és nem véletlenül kaptak moderátori címet, akár Denre, akár Kovacsurra, akar masra gondolok. Szerintünk (ph! team) ezek az emberek képviselik azt a szellemiséget, amit viszont szeretnénk látni a fórumon. Sajnos ez így lesz.''
Most nem akarok árulkodni, de akárhányszor nyitok egy topikot, legyen az akármilyen témájú, Den minden egyes alkalommal beszól nekem...
És nem tudom miért?... -
McJames
senior tag
A moderátoroknak nincs is lovuk... (Ja persze, mert már elszállt... :)
GYP: kíváncsi lennél mondjuk arra, hogy hogyan is írj VCD-t Neroval, vagy hogy melyik alaplapot is vedd meg a kedvenc CPU-dhoz. ''Ne adja az ég'' arra, hogy mit is tegyél gyorsan, mert éppen elszállófélben van a fontos anyagaiddal tele HDD-d. Szerinted mennyi türelmed lenne ilyen esetben a ''jó kis humoros'' beszólásokat olvasgatni? :( -
-
Nézd, szerintem meg néhány fórumtag alatt szállt el a ló.
Nem értem, milyen dicsőségről beszélsz. Nem dicsőség moderálni, inkább idegesítő, szomorú foglalatosság. Családias hangulat pont a moderátoroknak köszönhetően alakulhat ki, nézd meg légyszíves a Supergamezt. Szvsz az ökörködés és az anyázás nem családias, bár kinek mit jelent a család.
Akik nálunk moderátorok, azok a legrégebbi törzstagok, és nem véletlenül kaptak moderátori címet, akár Denre, akár Kovacsurra, akar masra gondolok. Szerintünk (ph! team) ezek az emberek képviselik azt a szellemiséget, amit viszont szeretnénk látni a fórumon. Sajnos ez így lesz. -
Moderálás indoka:
van 8xxx user. Annak az 1%-a értékelhetetlen szellemi színvonalon képes létezni. Az 1% generálja a fórumhülyeség 99%-át.
Irtsuk őket. ;]
Majd ha hiányoznak, akkor biztos nagy lesz a sírás utánuk, és akkor visszaengedjük őket. Egyébként meg nem.;] -
Marcus
aktív tag
válasz
BobMaster #33 üzenetére
Nagyjából egyetértek veled.
De én úgy érzem, hogy a moderátorok alatt kicsit elszállt a ló. :(
Kezd a fejükbe szállni a dicsőség. :(
Eddig úgy éreztem, hogy családias a hangulat a ph!-n, de mostanában a moderátorok szeretik fitotktatni, hogy ők bizony feljebb valóak nálunk... :(
Ha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, akkor jajj neki... :O
Szóval ez a fenyegető, arrogáns hangnem nem kéne...
Lehet, hogy most feketelistára kerültem ezzel a hozzászólással, de én így érzem... -
_Volkovy_
nagyúr
Csak megemlíteném hogy az egysoros hsz nem mindig a szám növelése érdekében történik.Nekem is 2-t töröltek,ide meg már írtam vagy 10-et.Tehát a profit:8hsz ;]
-
BobMaster
senior tag
A moderátor, aki törölte Volkovy hozzászólását, én voltam, és bár eddig kerültem, hogy lyukakat gyurmázzak a fórumok közepére, mostantól minden egyes alkalommal, amikor a a hír vagy a cikk témájához nem kapcsolódó, ezáltal felejthető egysoros vagy egyszmájlis hozzászólás születik (ami akár a mostanában elharapódzott hsz-számgyűjtésre is irányulhat), megelőzendő az erre ugró reakciókat és az egész topic más irányba terelését on-the-fly ki fogom gyógyítani a többi közül.
És ugyanígy járok el a fórum képet megcsúfító animgifekkel telepakolt, vagy a hozzászólásból kilógó képekkel is. Na jó, azt lehet, hogy csak korrigálom picit...
Ezt vehetitek fenyegetésnek is ;] -
JulWCZar
senior tag
Nincs még itt rendőrállam. Ha az lenne, akkor előbb vizes törölköző -> rugdosás -> aztán komment törlés kéremstzépen.
;] -
KovacsUr
addikt
válasz
_Volkovy_ #20 üzenetére
Mivel nem én voltam az illető, aki moderált, nem tudom, miről van szó pontosan, de biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül vagy személyes ellenszenv alapján történt a moderálás. Általában azokat az üzeneteket kapjuk ki a legkönnyebben, amelyeknek sem előzménye, sem következményei nincsenek (tehát nem rontja a téma érthetőségét). Erről lehetett szó itt is.
-
Cathfaern
nagyúr
Meglátásom szerint most kezd rend lenni a PH!-n. Nagyon jó, ahogy csináljátok, remélem később is bírni fogjátok...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
CsendPenge #13 üzenetére
Jah az aláírásom.Iiigen.Az elég szemétség volt..
A Doom3 hw igényei topicban valahogy előkerült(elég off volt már az is,ha azt nézzük) hogy az Ut2003 elején van egy felvillanó nvidia logo.Erre én beírtam hogy az Enter the Matrixban is vannak olyan logók .Tehát az elkezdett offot folytattam tovább és ez nem tetszett.Ennyi erővel minden logós hozzászólást ki lehetne onnan szedni. -
Notes
senior tag
OFF
Akkor az új szabályok szerint ez most nem is látszik?
ON
:)
Komolyra fordítva a szót. Szerintem is kissé elharapódzott az OFF mostanában. Az is hozzátartozik egy ilyen látogatottságú oldal életéhez, de meg van a maga helye. -
KovacsUr
addikt
Természetesen csak vicceltek, ott voltak a smileyk is.
De most már azt hiszem, eljött az ideje, hogy ezt a témát is lezárjam, mivel:
- Értelmes hozzászólást már nemigen lehet hozzáfűzni az eddigiekhez
- Egyre több a félreértés
- És _nincs_ rendőrállam a PH!-n :) -
rogers
aktív tag
Előszőr is: az egész topic indítása egy óvodás hisztijére emlékeztet aki mondjuk nem kapja meg a kiszemelt csokit a közértben...
Nem tudom, milyen OFFolás került törlésre, de meggyőződésem, hogy ok volt rá. Pontosabban akkor lehetne ítélni, ha ismernénk a körülményeket. Ahogy megismertem itt az admin és moderátori gárdát, meglehetősen toleránsak és liberálisak. Néha túlságosan is, ettől aztán -amint az lenni szokott- elszemtelenedik a többség (vagy kisebbség?)
Ez a fórum-bezárás ötlet meg hülyeség, remélem viccból lett írva... Amolyan tipikus túlreagálás amiben mi magyarok sajnos jók vagyunk. Adott egy tök jó dolog, amit egypár ember nem tud megfelelően használni, rájukszólnak, erre mindjárt jön a ''dögöljön meg a szomszéd tehene'' megközelítés: rontsuk el mindenki örömét...
Ejnye, ejnye. Ha még újoncok írták volna ezeket a véleményeket, azt mondom: oké. Node így? :( -
-
supercow
őstag
szerintem ne is legyen fórum :DDD
Kérdezni nem lehet, nincs off, nem telik az adatbázis, minden rendben. A moderátorokat ki lehet rúgni, csökkennek a kiadások ;] -
Den
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Már 2 off jellegű hozzászólásomat törölték máma.Mindezt kultúráltan,higgadtan,érvek nélkül..;]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest