- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Den
veterán
És? Már ne haradudj, de tényleg úgy gondolod, hogy azért mert a nick-em alatt ott van az hogy moderátor, nem mondhatom meg valamiről a véleményem???
Azért álljon már meg a menet! Nem vagyok több a többi fórumozónál, de kevesebb se!!!
És a másik dolog, hogy igen, _figyelmeztettelek_hogy írd le te a véleményed a fdologról, mert, 1. így illik, ha kikéred valamiről a mások véleményér akkor neked is le kell írni, különben nem beszélgetés a dolog hanem ''kukkolás'', 2. 24 órán belül ez volt kb a negyedik topicod, aminek egysoros semmitmondó topicnyitója volt.
Azt se felejtsd el megemlíteni, hogy pár hozzászólással később leírtad a dologról a véleményed és a topic nem lett lezárva -
Van valami abban, amit írsz. Sajnos egyébként azért, mert régen egyáltalán nem volt ''gond'' ezzel az egésszel, újabban meg igen, és valószínűleg innen jön a néha bántó ''általánosítás''.
Ne feledd azért, hogy több ezer új tag van, sőt, a tagok túlnyomó része ''új'', tehát ennél azért jóval árnyaltabb a helyzet (mármint annál, hogy ''minden régi utál minden újat'').
Ez az egész azonban nem probléma, ha az újak is, és a régiek is egyaránt önmérséklettel, ésszel használják a fórumot. Akkor nem hiszem, hogy bárki bárkit szekálni tudna, akarna. -
Miért van az, hogy a legnagyobb szabadságharcosok mindig azok, akik sokszor maguk is ''sárosak''? :P. Viccet félretéve, nekem semmi bajom veled, se _Volkovy_-val (bár az aláírása miatt nagy balhé volt!), és szerintem ti is pontosan tudjátok, hogy miről szól ez a topik.
Ha sokat fórumoztok itt (márpedig sokat fórumoztok), akkor ugyanolyan jól tudjátok, hogy kezd kicsit szétesni a fórum. Mivel egy fórum alapvetően mindig a tagjairól szól, ezért ez kicsit mindannyiunkon múlik. Ez a dolog lényege, ha az emberek önmaguktól ''normálisan'' állnak a dolgokhoz, a moderátornak semmi dolga sincsen. A baj ott kezdődik, amikor valaki szándékosan rombolni kezd (és itt jegyzem meg, hogy amikor előkerül a korlátozás ötlete, feltehetően pont ő lesz a legjobban felháborodva, holott jó eséllyel pontosan tudja a lelke mélyén, hogy disznóságot csinált). Erre, és csak erre az esetre kellenek a moderátorok. -
BobMaster
senior tag
Miután meghallgattam másokat, csak utána mondom el a véleményem...
Tehát megkérdezed, hogy mennyi az idő, megnézed az órád, és utána közlöd, hogy Nálad nem annyi??? ;]
Ha már fel bírok rakni egy kérdést, és van róla véleményem, akkor azt vállalom, legfeljebb ha a vitában meggyőznek, bocsánatot kérek érte, de nem azt várom el, hogy majd a 100. hozzászólásra kialakuljon a saját sok helyről összecsipegetett világképem.
Vagy érvényesüljön a régi mondás: ''ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna'' -
BobMaster
senior tag
Ez nem a standard, nagysikerű ''élet értelme'' topic.
Ez az élet értleme - miért születünk meg, ha meghalunk topic.
Mi is volt az első hozzászólásod?
''Sziasztok!
Ti elgondolkodtatok már ezen?''
Szerinted nem jogos, vagy elvárható lett volva, az első hozzászólásban már képviseld a saját nézőpontodat?
Nyitok egy topicot : ''A geforce sz*r'' Első hozzászólás: szerintetek?
Neked erről szól a fórum? -
McJames
senior tag
A moderátoroknak nincs is lovuk... (Ja persze, mert már elszállt... :)
GYP: kíváncsi lennél mondjuk arra, hogy hogyan is írj VCD-t Neroval, vagy hogy melyik alaplapot is vedd meg a kedvenc CPU-dhoz. ''Ne adja az ég'' arra, hogy mit is tegyél gyorsan, mert éppen elszállófélben van a fontos anyagaiddal tele HDD-d. Szerinted mennyi türelmed lenne ilyen esetben a ''jó kis humoros'' beszólásokat olvasgatni? :( -
Nézd, szerintem meg néhány fórumtag alatt szállt el a ló.
Nem értem, milyen dicsőségről beszélsz. Nem dicsőség moderálni, inkább idegesítő, szomorú foglalatosság. Családias hangulat pont a moderátoroknak köszönhetően alakulhat ki, nézd meg légyszíves a Supergamezt. Szvsz az ökörködés és az anyázás nem családias, bár kinek mit jelent a család.
Akik nálunk moderátorok, azok a legrégebbi törzstagok, és nem véletlenül kaptak moderátori címet, akár Denre, akár Kovacsurra, akar masra gondolok. Szerintünk (ph! team) ezek az emberek képviselik azt a szellemiséget, amit viszont szeretnénk látni a fórumon. Sajnos ez így lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest