- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Amikor regisztráltam,kevesebben voltak a fórumosok,és tényleg talán ''családiasabb'' volt az egész.Aztán időközben fel-fel tünedeztek a különféle off témák.Sokan elkezdték bomlasztani a rendet(mint én,vagy mint az arckép topic,vagy mint az irc szoba és twollah viszonya,ilyesmik).Szakmailag egyre profibb az oldal(ti a maximumot nyújtjátok,de a 98% mindig megvan),de az ilyeneknek köszönhetően,mint az én elmúlt 2 napban írt hozzászólásaim,a fórum képe kezd egy kicsit szétzilált lenni,és meg lehet réteni ha ez ellen keményebben vagytok kénytelenek fellépni.Azt hiszem az lenne a jó,ha minden olyan lenne,mint ''régen''.Én megpróbálok tenni érte.
-
_Volkovy_
nagyúr
Dehogy akarok én haragot meg ellenségeskedést,még a netes image-em se ilyen:).Sőt,bevallom:valamiféle HSZ gyűjtő megmozdulásnak indítottam ezt a topicot,nem gondoltam hogy így elmérgesedik.Javaslatom: töröljetek annyi HSZ-t tőlem, amennyi ebben a topicban tőlem származik, és utána a topicot is (ha gondoljátok. ha szerintetek maradnia kéne, azt is megértem)
Az aláírásért meg tényleg bocs,az szemétség volt. -
_Volkovy_
nagyúr
Balhé volt?Hol?
We luv Parci :) Én abbahagytam a zsörtölődést. -
_Volkovy_
nagyúr
hát nem is én vagyok a nagy offoló,annak ellenére hogy mindenki rám van most szállva.csak megemlítettelek,hogy nehogy elfelejtsék...
-
_Volkovy_
nagyúr
a sok off le is tolhatja egy szegény fórumtársunk segélykérését
azért ne én legyek már azért is a hunyó,ha valakinek a topicja lesüllyed valami miatt.arra való az up.aki kérdezni tud az ezt is be tudja írni.. -
_Volkovy_
nagyúr
Ezentúl -ha írok valamit-minimum 3soros lesz
-
_Volkovy_
nagyúr
Csak megemlíteném hogy az egysoros hsz nem mindig a szám növelése érdekében történik.Nekem is 2-t töröltek,ide meg már írtam vagy 10-et.Tehát a profit:8hsz ;]
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
CsendPenge #13 üzenetére
Jah az aláírásom.Iiigen.Az elég szemétség volt..
A Doom3 hw igényei topicban valahogy előkerült(elég off volt már az is,ha azt nézzük) hogy az Ut2003 elején van egy felvillanó nvidia logo.Erre én beírtam hogy az Enter the Matrixban is vannak olyan logók .Tehát az elkezdett offot folytattam tovább és ez nem tetszett.Ennyi erővel minden logós hozzászólást ki lehetne onnan szedni. -
_Volkovy_
nagyúr
Már 2 off jellegű hozzászólásomat törölték máma.Mindezt kultúráltan,higgadtan,érvek nélkül..;]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- DJI topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest