- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Marcus
aktív tag
Én nem vagyok régi tag, áprilisban csatlakoztam a ph! csapatához (ph! rulez), de én azt vettem észre, hogy megosztott lett a ph! :(
A régi tagok (és a házigazdák,moderátorok), mintha az új tagok ellen fordultak volna, bár lehet, hogy túlzás ez a kifejezés.
Tehát van egy régi csapat, akik nem szívesen fogadnak maguk közé senkit, mindent megragadnak, hogy piszkálják őket, előfordul, hogy van alapjuk rá, de nem ez a jellemző.
Talán azért lehet, mert van egy-két ember, akiknek a hülyeségei miatt általánosítanak.
Én valami ilyesmit látok. -
_Volkovy_
nagyúr
Amikor regisztráltam,kevesebben voltak a fórumosok,és tényleg talán ''családiasabb'' volt az egész.Aztán időközben fel-fel tünedeztek a különféle off témák.Sokan elkezdték bomlasztani a rendet(mint én,vagy mint az arckép topic,vagy mint az irc szoba és twollah viszonya,ilyesmik).Szakmailag egyre profibb az oldal(ti a maximumot nyújtjátok,de a 98% mindig megvan),de az ilyeneknek köszönhetően,mint az én elmúlt 2 napban írt hozzászólásaim,a fórum képe kezd egy kicsit szétzilált lenni,és meg lehet réteni ha ez ellen keményebben vagytok kénytelenek fellépni.Azt hiszem az lenne a jó,ha minden olyan lenne,mint ''régen''.Én megpróbálok tenni érte.
-
boygo
aktív tag
Igazság az, hogy én nem vágyom a moderátor babérjaira. Nem sértegetek és talán nem is off-olok sokat.
Itt a nagy töbség tanulhat és segítséget kaphat ügyes bajos dolgaira. A fórumokban igazán belefér 1-2 off , van amikor poénos van mikor nem.
A moderátor szemszögéből pedig értelmetlen az erejét fitogtatni és lenézően nyilatkozni. Megbújva végezze a dolgát és ossza a jótanácsokat ha szükség van rá. :P -
_Volkovy_
nagyúr
Dehogy akarok én haragot meg ellenségeskedést,még a netes image-em se ilyen:).Sőt,bevallom:valamiféle HSZ gyűjtő megmozdulásnak indítottam ezt a topicot,nem gondoltam hogy így elmérgesedik.Javaslatom: töröljetek annyi HSZ-t tőlem, amennyi ebben a topicban tőlem származik, és utána a topicot is (ha gondoljátok. ha szerintetek maradnia kéne, azt is megértem)
Az aláírásért meg tényleg bocs,az szemétség volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest