Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
de akkor az ott folyó gondolatmenethez képest is off lesz. Nem beszélve, hogy hozzászólásonként ez 2 hozzászólás.
Talán mégis az lenne a jó, ha az off hozzászólások kikapcsolhatóak lennének (kapnának egy logikai értéket) ami alapján elrejthetné, aki nem kiváncsi. A moderátor meg csak bepipálná, hogy mész offba :D És így elférne a két vagy több gondolatmenet egy topicban.
Namajd a RIOS XP-ben :D -
BobMaster
senior tag
válasz
Bálintosz
üzenetére
Konfigúr, ez roppant egyszerű okból történt:
Ha én beleírom a jogosnak érzett kérésémet a hozzászólásodba, attól a topic nem kerül fel a témalista tetejére. Mellette meg gyönyörűen látszik, hogy mire reagáltam (nem egy válasz akárhányasra), és ott van az indoklás is, hogy miért.
Vagy akkor most észérvekkel győzz meg engem, hogy a sütit miért upoljuk... :((( -
BobMaster
senior tag
Elege van az embernek, hogy mindenhol próbálják irányítani és mások gondolatát rá erőltetni
Netán összeesküvés-elméleted is van? :D
Mondok egy egyszerű képletes példát: Nem várjuk el senkitől, hogy ne hallgasson olyan zenét, amit szeret. Csak úgy tegye, hogy másokat ne zavarjon. -
BobMaster
senior tag
valószínüleg ezért is figyelmezette Den, hogy pakolja ki a kártyáit.
Mert bár a főlapon nem jelennek meg az off témák, a fórumon belül igen, és a sok off le is tolhatja egy szegény fórumtársunk segélykérését. Ha az adott téma nem szól semmiről, nincs a mondat mögött tézis, elképzelés, vélemény... akkor az a topic megérdemli a vesztét.
Den bezárást mondott, tehát ha valaki érdemben hozzászólt, annak ott marad a nyoma. -
BobMaster
senior tag
Miután meghallgattam másokat, csak utána mondom el a véleményem...
Tehát megkérdezed, hogy mennyi az idő, megnézed az órád, és utána közlöd, hogy Nálad nem annyi??? ;]
Ha már fel bírok rakni egy kérdést, és van róla véleményem, akkor azt vállalom, legfeljebb ha a vitában meggyőznek, bocsánatot kérek érte, de nem azt várom el, hogy majd a 100. hozzászólásra kialakuljon a saját sok helyről összecsipegetett világképem.
Vagy érvényesüljön a régi mondás: ''ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna'' -
BobMaster
senior tag
Ez nem a standard, nagysikerű ''élet értelme'' topic.
Ez az élet értleme - miért születünk meg, ha meghalunk topic.
Mi is volt az első hozzászólásod?
''Sziasztok!
Ti elgondolkodtatok már ezen?''
Szerinted nem jogos, vagy elvárható lett volva, az első hozzászólásban már képviseld a saját nézőpontodat?
Nyitok egy topicot : ''A geforce sz*r'' Első hozzászólás: szerintetek?
Neked erről szól a fórum? -
-
BobMaster
senior tag
A moderátor, aki törölte Volkovy hozzászólását, én voltam, és bár eddig kerültem, hogy lyukakat gyurmázzak a fórumok közepére, mostantól minden egyes alkalommal, amikor a a hír vagy a cikk témájához nem kapcsolódó, ezáltal felejthető egysoros vagy egyszmájlis hozzászólás születik (ami akár a mostanában elharapódzott hsz-számgyűjtésre is irányulhat), megelőzendő az erre ugró reakciókat és az egész topic más irányba terelését on-the-fly ki fogom gyógyítani a többi közül.
És ugyanígy járok el a fórum képet megcsúfító animgifekkel telepakolt, vagy a hozzászólásból kilógó képekkel is. Na jó, azt lehet, hogy csak korrigálom picit...
Ezt vehetitek fenyegetésnek is ;]
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi