Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Eddig laptoppal es A4 füzettel jártam ügyfélhez. Magyarázni, jegyzetelni könnyebb "lapra" firkálva, viszont vagy ezeket rendszerezni és projekthez kötni mar nincs idegzetem (meg nem is működött jól).Egyszer láttam egy Remarkable 2-őt, tetszett, de egyszerűbb valami is elég lenne. Jo lenne a minimum A5 jegyzetméret, több oldal kezelése és ezek valahogy PC továbbítása. Grafika / prezentáció / MM nem kell.
Van bejáratott, olcsó és mutatós ilyen eszköz? (vagy pont ez az a 3-ból válassz 1-et szegmens?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest