- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Nem hittem volna, hogy 1680x1050-ben fogom valaha játszani a Planescape: Tormentet, de hát... kíváncsi lennék, megy-e full HD-ben.. akkor újra divatba jöhetne, hmm
!Ilyet találtam!
-
coce
csendes tag
Sziasztok,
Nem akartam új témát létrehozni, de a problémám az "régi játékok vs win7" témába illene inkább

Szóval, nosztalgiázni támadt kedvem és eszembe jutott, hogy előkaparom a Neverhoodot
Nem sok esélyt adtam neki, főleg a Win 7 miatt, plusz a laptopom sem az a durva gép (toshiba nb100,2 Gb Ram)...Nos, meglepődve tapasztaltam, hogy minden flottul ment addig amíg a játékon belül a kis video spotokhoz nem értem...mert az úgy szaggat mint az atom...viszont maga a játék cseppet sem...nem tudom érthető-e, de aki játszott vele az biztos tudja miről van szó (talán aki nem az is
)...szóval szerintetek ez win7 para (kötve hiszem, ha amúgy simán megy minden) vagy a 13 éves játék kifogott a (nem túl acélos) integrált grafkártyán (a minimál gép igény ha jól olvastam 1MB-os VGA
)...ötlete van valakinek?Köszi
-
fekeandras
őstag
Én most töltöttem le a Golden Axe 1-2-3 at.Tökéletesen fut XP-n.
Azthiszem ezzel elleszek egy darabig...
-
Eugene18
csendes tag
Nekem a Corsairs nevű játékkal van ez a gondom. A Kompatibilitási móddal is csak annyit értem el, hogy a menü bejön. de amikor indítanám a játékot hibüzenetek halmaza és kilép. Win 98 alatt simán ment. Help PLS! Kedvenc gamem!
-
qdak
addikt
viper racing 98 nem tudom elinditani a mostani gépemen

pedig a 2600+ on ment még itt meg kidob hiába álitom a futtatást 98 alá help -
pachito
őstag
Valahogyan meg lehetne oldani, hogy age of empires 2 fusson xp alatt is? Jó kis játék volt a maga idejében, szívesen nosztalgiáznék vele, de az istenért sem akar elindulni
üdv: pachito -
snecy
senior tag
Motorhead című 98-as autós játéknak mindenképpen Win98 kell, vagy munkára lehet bírni valahogy Xp alatt is? Csak mert semmi szín alatt nem indult el, de ahogy olvasgattam nincs is xp support.
-
JetiRulez
őstag
Annyit azér sikerült kihozni belőle végülis, hogy 320x200-ban menjen vele a gém, de még most is eléggé szaggat és ilyen felbontás mellett élvezhetetlen egy 3D-s FPS játék.
Ahogy most van:
[dosbox]
language=
machine=vga
captures=capture
memsize=512 (itt csak a memória lett állítva)
[cpu]
core=dynamic
cycles=max
cycleup=1000
cycledown=500 (itt minden). -
JetiRulez
őstag
Hát nem tom neked hogy megy, de nekem még 20000res (próbáltam még 10000ren és 15ön is) cycle-nél és 10es frameskippel (5tel is próbáltam) is annyira szaggat a játék, hogy élvezhetetlen.
Na látod épp ezér szeretném kizárni a témából a dosbox-ot.
20000től felfelé meg már nem próbálkozom, mer 17500tól már 100%os a cpu terhelés.
[Szerkesztve] -
HaaS
addikt
válasz
JetiRulez
üzenetére
Virtuál PC esetleg... mindenesetre nehezen hiszem, hogy egy 2.3-as celeron ne lenne elég a DOSBoX-hoz. Olvastad a helpet? Megnézted a config fájlt? Állítottad a cycle-t? Esetleg a frameskipet? Software rendering vs hardware? Felbontás?
Szvsz mennie kéne... simán.... cycles 8000-10000, osztjóvan. Ennyit tudtam segíteni. Jópár éve használom, még a régebbi gépemen is ment (1.8-as AMD). -
JetiRulez
őstag
Helló!
Előjött az a problémám megint, hogy nem indulnak a dos-os progik és játékok, mert mikor már 1 ideje fenn van nekem a windóz, elkezdi csinálni hogy nem indítja el ezeket a régi cuccokat, vagy elindítja, de se kép se hang, csak sötét képernyő és lehet bezárni. Nem tudom mit csinálok, hogy mindíg beszarik a win, de mikor még friss, semmi ilyen probléma nincs (a dosbox-ot meg ne is vegyük számításba, mert nem elég erős a gépem hozzá). Valamit turkálni kell a rendszerfájlokban? Pls help!
1000 hála a segítségér, kösszépen. -
Szemi82
tag
Szevasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy tud e valaki segíteni a commanche3 című gamma xp alatt való elindításában?
Nem egyszerű a dolog.
Előre is köszönöm.
Csáo
-
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok! Volna egy óriási problémám, és mivel már sokadjára futok vele össze de még mindig nem találtam rá megoldást, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Sokszor nyafogunk, hogy bizony a gépünkön már nem futnak az újabb játékok, vagy pedig élvezhetetlenül szaggatnak, de úgy néz ki fordítva is igaz a dolog, mert túlságosan új gépekkel meg a régi játékok nem futnak rendesen.
Nagy kedvencemet, a Baldur's Gate sagát újra szeretném végigjátszani, de a helyzet az, hogy nemigazán kedveli a game a kétmagos procikat... Fölinstallálni sem tudom, hiába indítom el a Setup-ot, utána meg se nyikkan. Feladatkezelőben ugyan látni a Setup.exe-t, de gyakorlatilag nem történik semmi. Milyen megoldás lehet erre a problémára? (Tudom, ne játsszak vele, vagy vegyek egy régebbi gépet... Ha lehet, most ne ilyeneket írjatok.) -
qweqwe140
csendes tag
dilikutya ha letoltotted az imperium 1 et ako plz mond ma el hogy honnan plz plz
-
Grass
aktív tag
Ha warcraft2zni akarunk 3an. Akkor mind3an vegyük mega battlenetes war2-t?

-
Grass
aktív tag
Hogy érted azt hogy a kompatibilitást próbáltam e? Elvileg a readme be az van hogy Windows 95/98/NT re való. De valahogy csak rálehet venni ezt a játékot hogy fusson már xp alatt. Feltelepítem, de amikor elindítanám mindig azt írja ki hogy az exe valami hibát talált és leáll.

-
eri
tag
.
-
Dilikutya
félisten
Ez így nem teljesen igaz..... amugy az NFS Porsche valóban nem szereti az XP-t, de van hozzá valami patch-féle azt hiszem. A topikjában szó esik róla. Én még régi DOS-os játékokkal is játszottam XP alatt, meg pár Win98-ast is felraktam. Nem lehet kijelenteni, hogy egyik sem működik.
-
eri
tag
Nekem ugyanez vót a porshés nfs-el!
Amúgy szerintem ''98as játékok'' nem futnak xp-n. -
Grass
aktív tag
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy olyan problémám van, hogy szeretnénk a haverokkal nosztalgiázni egy kicsit a c&c TS el, de valamilyen csodálatos oknál fogva nem indul el. Én arra gyanakszom hogy a win xp kavar be valami miatt, de nem vagyok benne biztos. Aki küzdött már hasnonló problémával és tudja a gyógyírt, az ne tartsa vissza. Előre i köszi a segítséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
!
Nem sok esélyt adtam neki, főleg a Win 7 miatt, plusz a laptopom sem az a durva gép (toshiba nb100,2 Gb Ram)...Nos, meglepődve tapasztaltam, hogy minden flottul ment addig amíg a játékon belül a kis video spotokhoz nem értem...mert az úgy szaggat mint az atom...viszont maga a játék cseppet sem...nem tudom érthető-e, de aki játszott vele az biztos tudja miről van szó (talán aki nem az is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)