Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát engem nagyon bosszant ez "zsebemben" kikapcsol és/vagy újraindul funkció
Már volt több (sok) telefonom, de ez az első ami ezt csinálja
Mondjuk a Redmi 9 esetében a be-kikapcsoló gomb volt az újlenyomat érzékelő is ... pffff.
Úgy szerettem a Redmi 5 és 7 hátlapi újlenyomat megoldását. Azóta is sírom vissza, qva jó volt. A 9-nél, és most a 13-nál is már nem tudom hogyan merjek hozzá érni, nehogy történjen valami véletlenül
Na mindegy! Kipufogtam magam, bár ettől nem változott semmi
-
-
OldMike
őstag
Közben véletlenül rájöttem a dologra. Két saját hálózatom van, 2.4 és 5GHz-es, eltérő névvel. Nyilván egy időben csak az egyikhez csatlakozom, de a másik is látszik szürkén, az aktív pedig kék. A szürkén a nyílra kattintva bejönnek a részletek, és van állítási lehetőség is. Utólag belegondolva valószínűleg jogos, hogy az aktív hálózatot (én mindig azt próbáltam) nem lehet módosítani.
Szeretném megkérdezni, hogy nálad milyenek a wifi beállítások.
1) Privát DNS: kikapcsolt, auto vagy egy adott (pl. Google)?
2) A Hálózat részletekben DHCP van, vagy statikus, beállított DNS1 és 2 értékekkel?Nem tudom mi a jó, illetve van-e alapértelmezett beállítás?
KöszönömSiriusb-nek is.
-
DraXoN
addikt
szerintem nem fog működni neki (se), mint ahogy nekem se megy a frissítés 2.0.4.0-ról feljebb...
de eléggé kezd elegem lenni ebből a xiaomiból ... egyre inkább szemezek azzal, hogy valami más rendszert rárakjak, katasztrófa a memória kezelése (is). a hardver jó lenne.. de a szoftver... valamikor 2017 körül használtam készüléket tőlük .. akkor jó volt, de az rég volt
.... ez a közel egy év inkább szenvedés mint élmény.. fojton bezár mintent a háttérben, akkor is ha van ram, akkor is ha "meg van tiltva" az alkalmazás bezárása... messenger értesítés? az mi? viber értesítés? áhh, ne is álmodj... ha valami csoda folytán rá tudom venni, hogy még is legyen értesítés, 1 hét után visszaáll "energiatakarékos" beállításra az appnál.. de néha ezt nem jelzi, akkor ide-oda kell kapcsolni a checkboxot ... ... elvileg ez az "Akkumlátorkímélő (ajánlott)" üzemmód statisztikák alapján dönti el mejik app népszerű, és ahhoz képest lesz az energia takarékosság beállítva... a gond az, hogy ez egy globális listából táplálkozik, nem régiósból, így a sok millió kínai eszköz teljesen "elnyomja" a régiós fontossági sorrendet.de az általános használat is, kijelző feloldáskor "élmény" amíg magához tér ... a felső menüt ne akarjuk lehúzni mert látjuk ahogy a (szerintem alapból is béna és felesleges) animáció szaggatva lejátszódik (egy épkézláb prioritás kezelés kéne a rendszernek, a hardver nem olyan gyenge, hogy ne bírja... persze, ki tudja milyen béna algoritmusuk van).
szemezek a honorokkal, hátha jobbak ... mert a samsungok is ... meh ... -
kovbal79
tag
Most tudtam megnézni laptopon a képet amit küldtél, és látom a tiéden is, a mértékét nem tudom megítélni, de ott van. A betűk alsó száránál látszik egy kis fényesség, azt mondta a párom kis idióta manók világítanak ki zseblámpával a betűk alól :-D Közben megnéztem Auchanban illetve a Firstphone shopban pár kiállított példányt, és mindegyik ilyen, talán nálam kicsit erősebb, de lehet csak mert állandóan nézem. Küldtem képet a szerviznek, szerintük ez nem hardveres hiba, legfeljebb szoftveres. Engem eléggé zavar, nem tudom kinek mennyire látszik. Olyan érzésem van néha mintha dombornyomott szöveget olvasnék... Elég zavaró, ódákat zengtek a kijelző minőségéről.
-
kovbal79
tag
Hálás lennék ha mások is küldenének fotót (nem képernyő mentést) PL beállítások menüből vagy olyan szöveges felületről ahol fehér háttér előtt sötét, fekete szöveges részek vannak. Hétfőn beviszem a boltba ahol vettem, jó lenne ha egyértelműen kijelenthető lenne hogy ez nem normális jelenség. Esetleg valaki Miskolc vagy Eger környékén ha hajlandó lenne megmutatni a telefonját hogy össze lehessen hasonlítani, komoly támpontot jelenthetne. Köszönöm előre is annak aki tud segíteni!
-
kovbal79
tag
Szia, köszi az infót, jelenleg a legújabb hyperOs van rajta, jelenleg nem kínál frissítést. Ha nem nagy kérés, tudnál nekem lőni egy fotót mondjuk a beállítások menüről? Ha garanciális ügyben kell intézkednem, jól jönne ha tudnék hivatkozni arra, milyen az enyém és milyen kellene legyen... Screenshot nem jó, fotó kellene ha lehet. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.... ez a közel egy év inkább szenvedés mint élmény.. fojton bezár mintent a háttérben, akkor is ha van ram, akkor is ha "meg van tiltva" az alkalmazás bezárása... messenger értesítés? az mi? viber értesítés? áhh, ne is álmodj... ha valami csoda folytán rá tudom venni, hogy még is legyen értesítés, 1 hét után visszaáll "energiatakarékos" beállításra az appnál.. de néha ezt nem jelzi, akkor ide-oda kell kapcsolni a checkboxot ... ... elvileg ez az "Akkumlátorkímélő (ajánlott)" üzemmód statisztikák alapján dönti el mejik app népszerű, és ahhoz képest lesz az energia takarékosság beállítva... a gond az, hogy ez egy globális listából táplálkozik, nem régiósból, így a sok millió kínai eszköz teljesen "elnyomja" a régiós fontossági sorrendet.