Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DraXoN
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
2 héttel ezelőttig nekem is csak vagy ezt vagy azt engedte, váltogatni kellett... nem tudom mi változott. Tanán a google frissített valamit az üzenet app-al, mert a xiaomi február óta nem adott ki rendszer frissítést (még mindig januári a security patch).
De külön szolgáltatónál van esetemben a 2 kártya... nem tudom mit szólna ha azonosnál lenne -
DraXoN
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
komolynak nem mondanám őket, de ilyen "apró pöttyök" keletkeztek rajta a szélén, az üveg és a keret találkozásánál.. mint ha ráragadt volna valami, de valójában "meg van nyomva 1 pöttyben" jellegű sérülések. [link]
csak mint írtam, 10 év alatt egy telefon se sérült ennyire könnyen, pedig teljesen ugyan úgy bánok velük
... persze, gondolom valahol spórolni kellett ezen model esetében.. vagy kifogtam egy hanyagul felületkezelt példányt, azt "könnyen lemálik" emiatt a máz. -
Hoorus
őstag
válasz
Landsmann
üzenetére
A router rendben van, mivel a többi eszköz 300-as link sebességgel csatlakozik. A 72 mbit elég zavaró azért mondjuk app frissítéseknél, vagy videó küldésnél/fogadásnál. És úgy általában is zavar a dolog, mint Tech cuccokat kedvelő embert
(6 éves Mi9T Pro-m is 300-al csatlakozik... ) -
-
-
-
kovbal79
tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Néztem más betűvel, 120hz-en, miu-val és hyperOs-sel is. Kétféle szemüveggel, mindenhogy... Ha valaki befotózná nekem a menüt mondjuk, hálás lennék. Közepes fényerő mellett jól kivehető szinte mindenhol ahol főcím van, weboldalakon is, a vastagon szedett fekete közeli szövegek alatt. Még a színbeállításokkal is próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... persze, gondolom valahol spórolni kellett ezen model esetében.. vagy kifogtam egy hanyagul felületkezelt példányt, azt "könnyen lemálik" emiatt a máz.