- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Gery9112 #6155 üzenetére
tőlem, oldja
de ez a kilépek, újraindítom, belépek, csak azért hogy meglegyen egy achi
tudom, sokaknak számít ez
mint a hogy a 100%-ot vagy a platinázást is teljesen értelmetlennek tartom
de csinálja akinek ez tetszik
én csak annyit állítottam, megöli a hangulatot
a játék innentől kezdve egy leküzdendő feladat. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Gery9112 #5552 üzenetére
Nem feltétlenul, én egyedul is talalkoztam már aranyos playerekkel, akik integetnek meg baratkoznak, volt aki vadat hozott nekem.
Egyszer meg oylan is volt, hogy 1v1 eztünk freeroamba aztan jött megvalaki random és mi ketten összefogtunk elene spontan, jok az iylen ad-hoc helyzetek is.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Gery9112 #5552 üzenetére
Azert a meccsezes eleg jol fejleszt, illetve elvezetes is. Persze sokszor jo kicsit megpihenni es vadaszgatni, horgaszni illetve a haverokkal hulyulni. Sot, eleg sok ovcsatot konnyebb megszerezni free roamban.De szerintem fog tudni innen szerezni haverokat, mert mjndket platformon vannak akik nyomjak.
-
Xaels
félisten
válasz
Gery9112 #3288 üzenetére
Nekem ez a beszélgetés ebben a formában kimaradt. Egy hasonló volt amikor a banda papja hagyja el a csapatot. Igazából Arthur karakterét bírtam, kicsit a magunkévá is tudtuk tenni és mindezt szimplán úgy, hogy azt csináltuk amit mi akartunk. Nem kellett hülye, haszontalan skillekkel szórakozni. Viszont valahogy a többi karaktert nem nagyon tudtam megszeretni. Egyedül Sadie volt ilyen(kicsit emlékeztetett Sharon Stone-ra a gyorsabb a halálnálból) és sajnos Marstonék sem a végjáték ellenére. A vége meg olyan téren csalódás, hogy tudtuk mi lesz így nem tudtad igazán lezárni vagy úgy ahogy szerintem mindenki tette volna. -
GalaHU
addikt
válasz
Gery9112 #2866 üzenetére
A gyűjtői könyvben van egy jó kis táblázat, hogy milyen akció milyen Honor változást hoz. Legdurvábban a küldetések mozdítják meg (talán nem spoiler: kivégzed-e a vasutasokat az elején, vagy otthagyod-e Lenny-t, stb).
Viszont jó szerepjátékos elveknek megfelelően, exponenciálisan nő a szükséges pontok száma a skála végéhez közeledve...
-
Pepeninho
őstag
válasz
Gery9112 #2695 üzenetére
Basszus, en ezt eddig nem is neztem. Sok minden ertheto igy, bar ku... nehez neha igy kilesni az allatokat. Foleg a ragadozokat. Meg a madarakkal kuzdok nagyon. Ma veletlen elgazoltam Deadpool-al (lovam) egy apro enekesmadarat. Nagyjabol akkor mint a repeater toltenydoboza. Eletemben nem gondoltam volna, hogy ezek is leszedhetoek ha nincs ez a veletlen.
-
Mike
veterán
válasz
Gery9112 #1267 üzenetére
akkor már a scriptelt dolgok zavaróbbak. volt az hogy pénzt kellett begyűjteni, volt az a csaj a fószerral aki nekiáll püfölni amikor szólsz, hogy jó lenne fizetni. másodszorra már úgy csináltam, hogy takarásban legyünk a kiváncsi szemek elől, de a szemtanú így is észrevette amikor elszedtem a fickótól a pénzt. egy egész tárat bele kellett eresztenem mire feldobta a pacskert. tényleg, úgy nem lehet vkit megverni, hogy ne haljon meg?
másik: valaki fogott már be vadlovat? nekem majdnem sikerült. már rajta ültem. de miután fejbecsapott egy fa, úgy elszaladt, hogy nem találtam meg többé
-
válasz
Gery9112 #1257 üzenetére
Az nem kérdés szerintem!
"Csupán" 2000 embert kell kifizetni, ennyi zséből biztos, h bőven jut nekik is. Valamivel fent kell tartani a lelkesedésüket.
vonSux: A bónusz sem kevés, de engem leginkább a 6 milliárd dolláros tavalyi bevétel lepett meg - amit a GTA V multija hozott össze. És mindezt úgy, h kiadásuk nem sok volt.
Beszarás.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest