- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Nemm tudom mér szidja mindenki ezt a játékot, szerintem elképesztően jó! Eddig azért sem érdekelt a játék mert nagyon negatív kritikákat hallottam róla, de tegnap gondoltam egyet és leszedtem a demót, mondván, hogy egy próbát megér...
És Igen! mintha csak erre a játékra vártam volna! Elképesztően jól néz ki az egész, semmi gépigény, e miatt sajnálom, hogy nem lehet még feljebb tolni egy kis graf-ot, de ez kb. a legnagyobb negatívum. Na jó a másik a játék menüje. Borzasztóan néz ki!
Ja, meg csomóan nyavalyognak hogy nincs benne semmi újítás, meg, hogy túl könnyű... ja az ilyen elvetemült pro játékosoknak nyilván, de mindenki más számára tökéletes. Nem is szoktam nagyon stratégiai gammákkal játszani, ergo az, hogy semmi újítás nincs benne engem nem érint. Nekem minden új, lenyűgöző és kicsit bonyolult is.
Legutoljára Warcraft III-at toltam, na jó kipróbáltam a Battle for Middle Earth-et, elején jónak is tűnt, de 2ra után meguntam.
Mindenesetre tuti kell a teljes játék ezek után, nálam 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs