- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
válasz
< CyberBob > #2910 üzenetére
Szia!
Ez több dolgon múlik, de valószínű, nem fogod a kapcsolat határait feszegetni.
Eleve rendesen korlátozom, 400kbyte down/100kbyte up/140 kapcs.globálisan, épp ezért a fel irányról nem tudok mit mondani.
Le irányba ezt szokta bírni, ha nincs túl sok aktív torrent, még 2 letöltéssel is elérhető a webfelülete, 40 aktív torrent mellett már ilyenkor nem látok bele (ettől még jön az adat), de 1 letöltés melett még belelátok így is.
Routeren eleve beállítottam 10Mbit korlátot (netem csak 30-as), ennek ellenére előfordult, hogy valami 2Mbyte körül esett be, 1 elérhető seed mellett, de ilyesmi talán 2* fordult elő eddig, és nem értem azóta semHa kell neki a gyorsaság, cserélje erősebbre, pl. a 310-es nem sokkal drágább
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest