- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
USB otg biztosan veszek egy kábelt
nálam nem tudom mi történt. MIUI után ment vissza a gyári, rootoltam, visszatettem a dolgaimat. egy darabig hívások után újraindult (talán 2 alkalommal), de azóta semmi gondom nincs vele! nem fagy, nem indul újra, gyors, mint a szél volt mobilnetem is, igazából olvasgatni, netezgetni, FB-zni elég, kis türelemmel bírható, viszont letöltést nem érdemes kezdeményezni vele
így nyáron csak a kijelző max. fényerejébe tudok belekötni, lehetne több is, de elmegy
a naptárral nem szarakodtam, leszoktam a használatáról aztán kész"... and I hope you have a great day!"
-
ZSAPI
csendes tag
Volt egy kérdés korábban az OTG-re vonatkozóan.
Válaszom igen a kütyü OTG kompatibilis sőt OTG Switch kompatibilis egyszerre volt rákötve pendrive billentyűzet és egér. Ami fontos, hogy előbb az OTG átalakítóba kell bedugni az usb-s eszközt, és csak utána bedugni az OTG átalakítót a telefonba.
Más egyszer romoltam amikor megkaptam a telót karácsonykor. Azóta köszöni szépen jól van.
Se újraindíatások se idegesítő lassulások. Szeretnivaló még mindíg.Naptár automata market frissítés kikapcsolása utána naptár is faja. Sóval én nekem még mindíg határozottan + a véleményem.
ja+aha=jaha
-
őstag
válasz HornedReaper #195 üzenetére
az azért nem gyenge cuccos, gratu, ha jó helyről rendelted akkor biztosan eredeti lesz
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz HornedReaper #193 üzenetére
45 kb. reális. ha a Tegra3-mal hirdeted, meg a szuper játékos effektekkel, akkor még lehet, hogy meg is veszik ennyiért - az itthon kapható telefonok között best buy lehetne. Kínából rendelve már nem olyan kiemelkedő, de a tőled vásárlónak már nem kell kockázatot vállalnia
mit rendeltél még, mi a másik telefon?
-
őstag
válasz HornedReaper #191 üzenetére
be lehet itt állítani a kikapcsoló gombot hívásmegszakításra - nem a megszakítással van gond, hanem azzal, hogy 10/7-szer miután leteszed, újraindul a gép vagyis én még sosem tettem le, a másik fél megszakítja a hívást, aztán én már csak a kikapcsolt vagy újrainduló telefont látom.. (a samsungomon a hívás fogadással voltak gondok - 5-6 másodperc csörgés után jelent meg a képernyőn a hívásfogadás, aztán a közelségérzékelő nem adta vissza a képet, ha elvettem a fülemtől.. -.- szóval az Android mindent tud, csak telefonálni nem lehet vele. )
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #190 üzenetére
Nekem a HTC HD2 Androiddal nem ment rendesen.. Nem jött vissza a kép, csak ha a "távolságérzékelőjét" erős fénynek tettem ki sok hívás után, pl. lámpa elé tartottam közvetlenül.. Amúgy 5 perc volt, mire újra előjött a kép. A Sanity nevű program segített még azon, az az esetek 90-95%-ában visszahozta a képet.
Szóval szinte minden mobilnak vannak betegségei.. Mondjuk a HD2-n legalább nyomógomb volt a hívásfelvétel- és lerakás, nem a képernyővel szenvedett az ember
-
őstag
tudom, állandóan jövök a negatív tapasztalatokkal, de szerintem fontos, hogy a leendő vásárlók valós képet kapjanak a telefonról.
tegnap volt egy hívásom (gyári rom, semmi szemét app, csak rootolva van). csörög, felveszem. a túloldalon nem hallanak (a másik fél elvileg meg is szakította a hívást, mert nem engem akart hívni). szóval nagyban ordibálok, tudatosul, hogy nem hallanak. ránézek a telefonra - a képernyőn a főképernyő, a hívást az állapotsávon jelzi.. nagyjából ekkor a telefonból a bekapcsolási zene hallható, ZTE logo, gondolom újraindult. bekapcsol, feloldom a kijelzőt, és közben FOLYTATÓDIK a hívás, hallom a másik felet, ahogy beszélget - nyilván nem velem. megint csak az állapotsávon az ikon, ha rányomok, nem történik semmi, a hang 1 másodpercre megszakad, majd újra főképernyő, hívás az állapotsávon. meguntam - repülős üzemmód, hívás megszakad.
felhívom a szóban forgó személyt - felveszi, hívóképernyőm továbbra sincs, csak állapotsáv - megbeszéljük, leteszi, a hívásnak vége.
újraindítás után minden rendben, azóta semmi gond.. érdekes egy kütyü ez..
-
őstag
válasz HornedReaper #188 üzenetére
miui - időközönként biztosan, mióta figyelem azóta nem, a legújabb a 3.3.7 a telóra, de voltak előtte is verziók:
Version 3.3.7 (204.9M)
Version 3.2.22 (203.8M)
Version 3.2.8 (204.4M)
Version 3.2.1 (204.6M)
Version 3.1.25 (197.3M) (miui.com-ról copy - paste)ext-t nem tudom. kipróbálod
-
őstag
válasz HornedReaper #185 üzenetére
a kijelzőt nem csak a felbontás határozza meg - lehet, hogy a felbontása még okés, de (tapasztalat) a betekintési szög elég kicsi, főleg az egyik oldalról (pontosan most nem tudom hogy honnan). szóval ebben lehet, hogy csalódni fogsz a HTC után, és napfényben a max fényerő is elég határeset. (az előző Samsungom után mondjuk még így is előrelépés volt )
a 2G nem olyan vészes, el lehet vele netezgetni, másra nem való (letöltés ilyen 15-20 kb/s), Play áruház szenvedés vele.. ezzel együtt kell élni
a Tegra sajátossága (szerintem). van egy Tegra Overclock nevű app a Play áruházban, azzal próbálkoztam egy darabig piszkálni az értékeket - órajelet állítani nem lehetett vele, lefagy-újraindul; SetCpu-val tudtam állítani az órajelet, de az esetek nagy részében nem vette figyelembe, állítgatta magának 51-1300 között..
a GPU feszültségét meg a magok számát lehet vele buherálni, meg van 1-2 hasznos dolog benne, de egy pár hete már nem használomROM-ok tekintetében nem állunk túl jól - van ugye a MIUI, az alpha cm 10, és a gyári romok, valamint azoknak a módosított verziói. nem nagyon mentem bele a romolgatásba, legfrissebb gyári után MIUI-t próbáltam, majd visszatértem a gyárira. várom, hogy tökéletesítsék a rendszert a kérdésedre nem tudom a választ.
szerk.: akkor már ezt is tudjuk OTG esetleg működhet vele?
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Egy netes kínai áruházban feltették a kérdést, hogy HDMI-képes-e MHL-en keresztül a teló. A válasz, hogy sajnos nem..
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #184 üzenetére
Rendeltem egyet én is, remélem nem bánom meg
1-2 héten belül csak ideér..Végülis a teszteket olvasva ekkora felbontáshoz nem is kell erősebb proci
HTC HD2-m volt sokáig, abban ugyanez a panel lehet, nekem bőven megfelel.
A 2G zavarhatna, de úgyis csak 100MB-os csomagom van, utána belassul a net.Neten találtam egy oldalt, ahol Gameloft-os játékok futtatását is megoldották
Az LG Optimus 4X HD-vel szemezgettem még. Az a teló leveszi az órajelet, ha már nagyon meleg, ez Tegra 3 sajátosság, vagy csak az LG ficsőrje?
MHL-átalakítót is rendeltem, hátha rá lehet kötni TV-re, bár erről sehol semmi infó neten.
EXT partíciókat ismerő ROM telepíthető rá? 32GB-os kártya költözne bele..
-
őstag
válasz HornedReaper #183 üzenetére
nem láttam még rá lehetőséget (másik kernel vagy ilyen rom, bár lehet, hogy egyáltalán nem megoldható), de szerintem teljesen felesleges 1,2Ghz (1 mag esetén 1,3) fölé húzni - alapvetően az energiatakarékosság a lényege a 4 magnak, így is bőven nagyon gyors
az itt olvasottak alapján a legkisebb verzióban ennyi a max
-
HornedReaper
senior tag
Ezek butított tegra 3-asok, és fel lehet húzni 1,5 GHz-re?
-
őstag
válasz HornedReaper #181 üzenetére
250-ért nem rossz vétel szerintem leginkább a kijelző miatt éri meg (+ a 3G).
a custom romokról: most tértem vissza a gyárira (MIUI-ról). igazából egy launcher csere után csak a MIUI kényelmi extrái a különbség, esetleg egy leheletnyivel gyorsabb.. ugyanazok a bugok megvannak (telefonhívás szakadása, újraindulgatás csak úgy), szóval inkább visszatettem a gyárit.szerintem simán megéri a 250-et a v985 - mondjuk érdekes, hogy nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, magasabb órajel és kisebb akksi, vékonyabb házzal..
és lehet, hogy később lesznek rá romok.. viszont ha spórolni akarsz, vedd az u950-et, olcsóbb, nincs 3G, kisebb és gyengébb kijelző, nagyobb akksi, custom romok (4.1 készülőben)..
gondold át, nem dönthet helyetted senki!szerk.: HDMI -> nincs lehetőségem kipróbálni, szóval nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ZTE V985 telón, több, jobb mint az U950, viszont a támogatottsága a semmivel egyenlő.. (XDA nulla, MIUI nulla, Cynaogenmod petíció)
Ti vennétek ilyet? 250 USD körül már kapható..Az U950 is HDMI-képes átalakítós kábellel?
-
őstag
nekem gyári rommal sosem ment a naptár szinkronizálás..
azóta már MIUI-t használok (a telefonunkra elérhető a "hivatalos"MIUI rom - a miui.com-on ott a támogatott készülékek között az U950-es )
MIUI-val már simán megy a naptár, viszont a többször említett telefonálás utáni újraindulást pl. ma is produkálta..
a rendszer amúgy nagyon tetszik, gyors-szép-átlátható, témázható gyárilag ebben sincs PlayStore, de ugyanúgy fel lehet tenni. a Dolby ebben is benne van, viszont a gyári zenelejátszója nagyon-nagyon profi, a hangszínszabályozóval helyre lehet hozni a hangzást a fogyasztása sem több (sőt!) mint a stock romnak, SetCpu adatai alapján készenléti állapotban rengeteget van 51Mhz-en, és 340 fölé nem megy - ezzel nekem voltak gondjaim a gyári rommal, képes volt 90%-ban 640Mhz-en futni.. :Sha valaki váltani akar a gyári romról, akkor csak ajánlani tudom - persze megszokással, meg bütyköléssel jár, de a MIUI nem csak egy rom. szolgáltatások is járnak hozzá, érdemes utánaolvasni - nekem teljesen új volt, de nagyon megtetszett
-
ZSAPI
csendes tag
Alig várom hogy jöjjön valami update.
Van egy olyan problémám, hogy a google calendar szépen szinkronizál mindaddig, amíg nem frissül. Ha lefrissíti a calendar magát akkor a google szinkron nem hajlandó végbemenni. Accounts and sync beállításoknál arra panaszkodik, hogy a szinkron jelenleg nem elérhető próbálja később. Ilyenkor uninstall calendar updates és akkor beszinkronizál a naptáram.
Tudja valaki miért lehet ez?
Az is megoldás lenne számomra ha megtudnám gátolni a calendart hogy frissítse magát de sajnos eddig ezt nem sikerült kiviteleznem.
Válaszokat előre is köszi.
ja+aha=jaha
-
őstag
talán van esélyünk egy használható CM10-re! már dolgoznak rajta keleten, a leírások alapján a mobilhálózat és a hanglejátszás nem működik (csak BT-n megy).. Alpha verzió itt találtam (lap alja), a link egy kínai oldalra mutat (mily meglepő), google fordítóval érhető
-
őstag
esetleg használt már valaki BT headsetet a telefonnal? tudom, szabvány, nem lehet vele gond, de van valami tapasztaltunk?
-
őstag
nekem ha a Dolby be van kapcsolva, akkor a csengetési hangerő 1-es.. így azért nem recseg/csörög/zörög
ma sikerült kipróbálni a wlan direct-et.. a működési elve, meg a lépések sikeres kikísérletezése után elég gyors (egy Bluetooth-hoz képest), 30 megás .flac zene kb. 1 perc alatt átért.. nem kevés, de BT-nál gyorsabb. nagyobb fájlok küldésére szerintem tökéletes"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
-
Lalla
tag
-
őstag
a hangzás nálam még gond, bár próbálja megszokni a fülem ezt a túlzó basszust, meg keresek még egy jó zenelejátszót.. aztán ez megoldva..
ma viszont telepítettem pár appot, és rettenetesen laggolt - újraindítás után is.. most ledobálom őket, aztán meglátom..a telefonhívások elején nektek azonnal él a mikrofon..? hülye kérdés, de felveszem, beleszólok, és nem hallják a túloldalon, csak 1-2 mp múlva..
a fogyasztásával én meg vagyok elégedve, 1 napot lazán kihúz, játékokkal nyilván meg lehet ölni - de mit nem..?
-
Lalla
tag
nekem minden oké azóta a telcsivel, tetszik nagyon, a hibái ellenére is.
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
őstag
a "Settings - About phone -System updates" módszerrel próbáltad? nem próbálkoztam semmilyen frissítéssel, illetve az első bekapcsolás után jelzett az egyik gyári alkalmazás (Software update), hogy van újabb ROM, frissítem-e.. hát hogy a viharba ne..?
szóval ebben nem tudok segíteni, nem próbálkoztam..szerk:
újraindulgatásra: nem tudom, ma volt egy rövid hívásom, de nem halt meg tőle.. beállítottam, hogy csak GSM-et használjon (tudom, nem is tudna mást, de a beállításokban nyilván ott van a Mo-n nem szabvány 3g), hátha most nem lesz gond. nem akarok romolgatni, mert nagy baja (nálam) szerencsére nincs..[ Szerkesztve ]
-
Teonis
csendes tag
Újabb probléma.
Miért van az, hogy egy ROM-ot sem tudok feltenni?
Próbáltam 2 hivatalosat (B18 és B22, bár ez utóbbi file-nevének a vége B02 volt, ami szerintem gyanús...),
mind a hivatalos módon, mind a recovery-ből, és próbáltam egy főzöttet is (mzecn-féle), de hiába.
Minden esetben a kis fekvő droid képe volt a végeredmény.
Mitől lehet ez?
Ja, és az én recovery-m angol és csupán 3 menüpontos (restart, install update from SD, wipe data/factory reset).
Próbálkozok még, de bosszant, mert most ez az egyetlen esélyem van a térerőm visszaszerzésére... -
őstag
na azért! örülök, hogy sikerült, gondoltam, hogy nem olyan egyszerű kinyírni.. a kamera melletti luk elvileg mikrofon kell hogy legyen.
nekem a mai telefonálásom közben (!) újraindult, múltkor megvárta, amíg leteszem.. nem tudom mitől van, feltettem jópár appot, de nem gondolom, hogy az az oka.. azért elég gáz lesz, ha minden hívás után újraindul..
-
Teonis
csendes tag
Nna. Reggel óta, hogy megint bekapcsolt, hagytam "dolgozni".
Most az imént pedig, megjelent a "hőn áhított" hibaüzenet, a fekvő droid.
Újraindítottam, és bejött a régi rendszerem.
Mielőtt még egyszer nekiállok, jobban átgondolom, hogy és mint is tegyem azt.
Köszönöm az eddigi segítségeiteket!Remélem, nem jelentkezek egy ideig...
-
Teonis
csendes tag
Okés, most megint bekapcsolt, de még mindig ugyanott vagyok.
Megy az install videó a droiddal, és a negyedénél megáll, majd egy idő múlva indul elölről.
Bocsássatok meg, hogy zaklatlak Titeket, de ha van valaki,
aki okosabb nálam: Mit lehet vajon tenni?
Próbáltam sokszor a recovery-t is, de ugyanoda jutok, az installhoz.
Rossz lehetett a .zip?
Nem lehet valahogy mégis orvosolni, valami "mégarecoverynélisgyökerebb" menübe lépni?
Valami full reset manuálisan? (Van egy apró lyuk a kamera mellett...)Bármilyen segítséget szívesen fogadok,
s előre is köszönöm szépen!Ui.: Neeem, nem adom fel. Ha mást nem,
érdeklődök az "E-Care"-nél, vagy valami. -
-
őstag
Nekem ötödszörre sikerült behozni a recovery-t, biztosan nem indítható..? :/
Én azért még 1-2 e-maillel megpróbálkoznék..Alkatrésznek..? Most végiggondoltam, de ha megbonthatatlan a készülék, akkor mit-hogy? (Pótakkut vennék, de.. nem tudom belerakni )
Remélem sikerül megmenteni, én nem adnám fel
-
Teonis
csendes tag
Nna.
Először is köszönöm a segítségeket, a tippeket.
Másodszor is be kell látnom, hogy önfejű voltam,
ugyanis azt hittem, meg tudom csinálni a telót magamtól is.
Az itt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2098374
leírtak alapján frissítettem egy gyári ROM-ot, és vártam, miután újraindult a telefon.
És vártam, és vártam, és vártam, de csak nem akart a kis droid alatt
a csíkocska az 1/4-énél tovább menni, sőt.
Hirtelen fehér képernyő, majd újraindult és kezdte elölről.
Ezt csinálta kb. 20 percig, majd meguntam, és kikapcsoltam. (Bekapcsoló 8 mp-ig.)
Újraindítottam, de ugyanott folytatta, ugyanúgy.
Megint leállítottam, próbáltam a recovery-t behozni (hangerő le + bekapcs.) Ugyanaz jött be.
Éééés ezután követtem el a hibát, gondolom.
Megpróbáltam (nem tudom, miért,) Hangerő FEL + bekapcs: semmi.
Hoppsz. sima bekapcs: semmi. Hangerő le + bekapcs: semmi.
Tehát, mivel több opcióm nincs, ugyebár akksit sem tudok kivenni-betenni,
így nincs tovább. A telefon nem reagál semmire semmit.
A számítógép sem ismeri fel, bár érzi, hogy valamit csatlakoztattam, de: semmi.Nem panaszkodok (na jó...), csak amolyan tanulságként álljon itt:
Ha nem értesz hozzá, ne okoskodj. Ez nekem szól elsőként.
Van egy frankó papírnehezékem. "Tablet" helyett.
Nem baj, úgyis hiányzott a Blade-em szolíd rezgése.Ui.: Ha valakinek kell alkatrésznek, szóljon.:-) :-(
-
őstag
üdv. ismét
néhány újabb tapasztalat: a telefon játékok közben nagyon melegedett (a CPU akár a 75°C-t is elérte!), amit már nyilván kellemetlen tapintani is. próbáltam energiatakarékon, de azzal sem lett jobb..
így az ősi módszerhez folyamodtam: órajel állítás, és egyebek.
erre megvan a tökéletes alkalmazás: [link]
vannak beállítások, amiktől lefagy, belassul, újraindul a telefon, szóval csak óvatosan.. amit ajánlok: a GPU órajelét feljebb (225 tájára), minden más akár változatlanul is maradhat.. így nekem az 55°C-t sem éri el, nem terheli le annyira a procitszerk.: rejtéjes módon a FR után annyira lehalkult a telefon, hogy az első 4 fokozaton alig lehet hallani bármit.. a zene csak ciripel, és a max hangerő sem ordít, mondhatnám: kevés.. nem tudom, hogy állíthatnám vissza..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
na tessék..
ma telefonáltam egyet, letettem, a cucc össze-vissza laggolt, aztán újraindult - volna, bootloop-ba futott.. nem tudok vele mit csinálni, nincs recovery..
pedig semmi komoly módosítást nem csináltam, ami indokolná, ráadásul mindig újraindítottam, ha elállítottam valamit.. :|szerk.: van gyári recovery.. csak eddig nem tudtam belépni..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
a build.prop átírása nekem nem megy..
a legfrissebb (2013.03.) rom van rajta, rootolva, 20+ alkalmazás telepítve.
a cikkben leírtak alapján írtam át (a rom nem egyezik, tehát nem másolhattam be..), minden sor egyezik.. háromszor próbáltam, végül letöltöttem a cikkíró által létrehozott fájlt, megnéztem, és tökugyanolyan..
nektek sikerült, próbáltátok? (nem mintha létszükséglet lenne.. viszont tényleg van 1-2 app ami nem érhető el..)"... and I hope you have a great day!"
-
ZSAPI
csendes tag
Nem hiszem hogy hardveres probléma lenne és a recoveryből indított wipe data nagyon sokmindenen tud segíteni. Nekem néha a naptár szinkron szokta bemondani az unalmast.
Megoldási javaslatom a térerő problémádra:
1. gyári beállítások resete
2. Wipe data/cash (FR) recoveryből
3. Új rom telepítése.csak ezután fordulj szerintem a zte-hez.
ha ez sem segít, van egy tableted
ja+aha=jaha
-
Teonis
csendes tag
Nna, ennyi volt.
Nem tudom, ki járt már így telóval, én még nem.
Pár hete elkezdte azt játszani a kedves, hogy "no service" felirat ot írt ki.
Teljesen véletlenszerű volt, de sosem tartott sokáig, így nem nagyon láttam okot aggódásra.
Viszont néhány napja egyszerűen nincs semmi. Mintha hálózaton kívül lennék.
A Blade-em (Hál' Istennek, hogy nem adtam el...) tökéletes térerővel megy, most azt használom.
A SIM kártyával nincs baj, a Blade-emmel gond nélkül működik.
Próbáltam másik SIM-et is, de azt sem látja az U950, tehát hardveres gondra gyanakszok. Remek.
Nem tudom, mitévő legyek, írtam már a ZTE-nek is, az Etotalk-nak is, mindkettő levelem válasz nélkül maradt.Csak azért írom, hátha van valakinek hasonló (és már megoldott) tapasztalata.
Esetleg tegyek fel új ROM-ot? Nem tudom, változtatna-e valamit...Tehát kérlek Titeket, ha tudtok, segítsetek!
-
őstag
ma átvettem. a kínai szemeteket én is ledobáltam, párat fenn hagytam a feeling kedvéért
bekapcsolás után felajánlott egy rendszerfrissítést, wifi-n keresztül meg is oldotta, nagyon meglepődtem
a cikk alapján (igaz, némi szenvedés után, de) sikerült rootolni, köszönet a leírásért!eddig nagyon tetszik, a hangerő az tényleg botrány, valahol 10/4 táján van a max, utána már nem nő a hangerő, csak elkezd torzítani mindjárt megnézem az appot, amit ajánlottatok
laggot csak a zenelejátszó produkált, miután a 600 zeneszámot elkezdtem görgetni.. viszont ez nem múlt el az albumborítók betöltése után sem.. a kijelző szerintem egész jó. a szögek kicsik, a fényerő szerintem elég, a színek.. szerintem rendben. nyilván ezen ment a spórolás, egy HD IPS-sel nem ennyibe kerülne
a játékok szépen futnak, a kamera táján erősen melegszik.. az akku jól bírta, ~70 százalékról nagyjából 6 óra nyomkodás után adta meg magát - ment minden: wifi, bt, gps, játékok, letöltés, zene..nem tudom, mennyire érdemes további support-ban reménykedni (akár gyári, akár custom), esetleges ICS frissítés, vagy egy JB - nem nagyon bízom benne, de nem is érzem szükségét. szép és gyors, a JB meg nem hoz túl sok újítást..
-
Lalla
tag
Azóta eléggé belenyúltam már a dologba. Dolbyt töröltem, fasság. Hangerő még így is sok.
Amit változtattam azóta:
Google már teljesen szinkronizál, kivéve a naptárt.
Fényképező zárhangját töröltem, mert rezgő módban is üvöltött.
A dpi-n állítottam, sokkal több minden fér a képernyőre, és még nem zavarja a szemet.
A szemét kínai dolgokat töröltem.
Magyar lokál.Jó a telcsi, de a beláthatóság tényleg nem a legjobb, ez főleg akkor zavaró, ha fekvő képernyő mellett játszol, filmezel stb...
Nagyon más hibája nincs.
-
őstag
a héten vagy a jövő héten megérkezik az enyém is egyik haverom már lassan 2 hete használja, örömteli tapasztalatokkal szolgált mondanom sem kell, nagyon várom
-
Lalla
tag
Tovább folytatom, hátha valakinek jól jön még a tapasztalatom.
Play market telepítése sikerült, csak újra kellett indítani a telefon (ez is kimaradt a leírásból, én benéztem)!A google szinkronizáció azonban nem működik. Az egy dolog, hogy a gmail-nél, chrome-nál minden klappol (ezeknél a progi belsőleg elintézi ezt), azonban a címtár, naptár, keep stb.-nél hibát jelez.
A hangerő a legkisebbre állítva is gyilkos egy átlagos fülesnél (16 Ohm), agybadugósnál pláne. Nagyobbnál kevésbé (32-esnél már elviselhető), ha van rajta manuálisan állítható hangerő szabályzó, akkor pláne. Ám van ez a progi, Fine Volume Control:
https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.finevolume.unlocker&hl=hu
ezzel lehet 1-2 %-ra is állítani a rendszer hangerő értékét, így ezzel meg is van oldva minden, nagoyn hasznos!nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
Lalla
tag
Megjött a telefon. A kijelző és fényképező sokkal jobb, mint ahogy írják.
Root sikerült. Ami kimaradt a leírásból, hogy sdhc kártya kell hogy legyen a telefonban, e nélkül nem sikerülhet.Gondok: fülesen túl hangos, valahogy lejjebb kellene venni az alap hangerőt, mert így használhatatlan.
Google Play-t felttem, de kilép, akárhogy csinálom. Permission renbdben van a root explolerben, telepítem mind3 google cuccot. Be is tudok jelentezni google userrel, de az áruházba történő belépésnél kifagy.
A fényképezőgépnek rezgő üzemmódban is van zárhangja, nem lehet kivenni!
Google szinrkonizáció amúgy működhet (telefonkönyv stb.)?
help pls...[ Szerkesztve ]
-
Lalla
tag
Sziasztok!
Nekem nincs szükségem 3G-re, fényképezőgép sem érdekel igazán, így korrekt az ár/érték arány, többit meg majd meglátjuk. Igazából a viszonylag kis 4,3.-as méret tetszik igazán.
Kérdésem az lenne, hogy tud vki forrást, ahonnan be lehet szerezni back covert, képernyő védő fóliát a tellához?
thxnintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Próbálom rootolni a leírt módszerrel, de a porgramban az "ok" gomb után nem változik semmi a telefonon.
Debugging és az ismeretlen források bekapcsolva.
Mit rontok el? -
Mainbasement
csendes tag
Root explorerbe hogy adok írásjogot a Play store 3 file-nak?
-
Teonis
csendes tag
válasz cellpeti #142 üzenetére
Talán.
Nekem pár hete jött meg az EtoTalk-ról.
Standard Airmail-lel 32 nap alatt jött meg,
viszont nem volt vám. És ehhez semmi kiskapukeresés nem kellett,
csupán nem tudtam, a DHL mivel járhat, tehát mindig a legolcsóbb szállítást választom,
legyen az Airsoft, vagy telefon.
Panaszom nincs a telóra, szép és gyors, valóban masszív izom.
Nem bántam meg, ennyiért 209 + 22 USD szerintem ilyen hardverért nem sok.
Persze imádkozok, hogy ne legyen vele gond.:-) -
cellpeti
nagyúr
sok rá a vám és a posta.
Ebayen 200$ + szállítás USA-ba, de még lehet akkor is jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Teonis
csendes tag
Köszi!
Nekem sokat jelent, amiket írtál, hasonló mód
fogom használni a sajátomat is.
Az én Blade-emen is hetente új ROM volt anno.
Talán picit azért többet használom majd játékra.:-)
Plusz én még életemben nem használtam 3G-t,
mindig WI-FI-n lógok.
Úgyhogy köszönöm a biztató szavakat! -
ZSAPI
csendes tag
- Karácsony óta használom ezt a telefont. Nekem tökéletesen megfelel. Nincs baj a szememmel de nem vagyok pixelvadász. Én szeretem ezt a felbontást. Nem S3 ez tény de nem rossz. Legalább jobb az üzemidő.
- Kamera egy fostalicska ez tény. Emiatt nem merném ajánlani senkinek de volt már rosszabb fényképezővel ellátott telefon is a zsebemben. Merthogy fotózni azzal sem és ezzel sem nagyon szoktam.
- Sok időmbe telt amíg minden kínai szöveget kiheréltem belőle. Mostmár angol és magyar hibrid kivéve a recovery menüt mert az még mindíg krix krax.
- A normál kinti bolti megrendelős vámolós csomagküldős vásárlás biztos nem olcsó de ha ismerős kínai ismerőse veszi meg úgy lehet szorítani lefele az árat.
- Az akkuideje meglepően kellemes. Nem játszok vele sokat az igaz de 2+ napot bírok ki vele.
- Ami nekem és még jónéhány emberkének nagy érvágás lehet az a 3g. Sajnos ennek erejét alábecsültem. Igen hozzá lehet szokni a 2-g hez de azért lényegesen jobb volt a blade III-on netezni.
Az olyan buherálós emberkéknek mint én (a spicámon annó hetente új rom volt fenn) ajánlható ez a telefon. Másoknak nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani.
A telefon egyébként masszív izom semmi csicsa. És ez nagyon tetszik.
ja+aha=jaha
-
Teonis
csendes tag
Az oldal, amit néhány hozzászólással hamarabb linkeltem,
valószínűleg nem átverés, mert most már nem 155 és 169 dollár,
hanem 250 a telefon ára.
De már mindegy, csak szólok.:-) -
blueMerle
veterán
válasz plaschil #137 üzenetére
Szerinted nem normális, pusztán azért, mert a Te anyagi helyzeted különbözik az övétől, és ő megteheti hogy elkönyveli veszteségnek HA elromlik? Ühüm. Akkor ezek szerint pusztán az se normális aki vesz egy BMW-t holott egy Suzuki is elvinné A-ból B-be? Ettől függetlenül a személyes véleményem hogy ez a telefon még a felét sem éri meg, tegra ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
plaschil
aktív tag
válasz blueMerle #136 üzenetére
Hát 70e Ft azért akárhonnan nézzük, nem egy elhanyagolható összeg. Aki ezt elkönyveli egy "így jártam" veszteségnek, sztem nem normális.
De ez csak magánvélemény!Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
blueMerle
veterán
-
plaschil
aktív tag
Ehhh furcsállom, hogy senkit nem izgat a garancia....
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Teonis
csendes tag
Ööö, miért van az, hogy szinte mindenki az itteni fórumból, akinek van ez a telefon,
próbálja eladni a NET-en?
Nem, mintha zavarna, csak kicsit aggaszt, hogy mi lehet ennek az oka?
Csak a (kijelző, kamera és) 3g hiánya, vagy valami más?
Mondjuk már mindegy, mert az enyém is úton van (remélem) hozzám.
Eső után köpönyeg.
Tehát csak kérdem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Mainbasement #132 üzenetére
Én csak örülök ha ilyen kompromisszumokkal is öröm használni a készüléket.
Tény hogy hw-esen nincs 50-ért se jobb vétel, zte-nek lesz pár jó készüléke az idén ahogy néztem. -
Mainbasement
csendes tag
válasz ADAM1337 #131 üzenetére
Nekem előtte galaxy noteom volt ahhoz képest nem olyan ócska az a kijelző! Számok alapján le lehet húzni, a betekintési szöge sem akkora tényleg, de nálam korrekt a játékélmény! Kamera sem csúcs körölbelül olyan képet tud mint az xperia prom! A one x újonnan függetlenül 100 ropi, ez kb a fele nem mindegy! Darth szerint aki részletesen tesztelte a játékokat, szerinte elég támogatott! Nekem 50 nap alatt amióta megvan nem akadt meg, egyszerre 10-15 alkalmazás fut a háttérben álltalában! Ezért az összegért ennél jobbat újonnan itthon nem kapsz, csak hűséggel...!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Mainbasement #130 üzenetére
Nem volt hozzá szerencsém, valószínűleg nem is lesz.
Maga a koncepció nem lenne rossz de a tegra-ra alig optimalizálnak, hiába a magas antutu eredmény (ami köszönhető a kis felbontásnak is), ha nem tudod kihasználni a kijelző miatt rendesen a hw-t, egy böngészés 800*480-on azért nem ugyan az mint a cikkben említett one x-en pl amiben ugyanúgy tegra van de 1280*720. -
Teonis
csendes tag
Remélem, tényleg csak valami megbízhatatlan oldal, mert kezd idegesíteni...
http://www.pabbos.com/The-spot-the-Beidou-small-whirlwind-ZTE-ZTE-U950-quad-core-gift-package-exclusive-first-arrival_p1331.html -
ADAM1337
nagyúr
válasz blueMerle #48 üzenetére
Bárhogy nézem ez a telefon 35k-ba tényleg jó vétel, de 40-50 felett semmikép se.
Túl sok kompromisszumot kötöttél szerintem vele, ennyiért vannak jobb vételek, a dolog a kijelzőn és a kamerán hal meg illetve a tegra 3 valamiért sok játéknál hibádzik ami elég gáz mert a one x-nél is vannak gondjai. -
Teonis
csendes tag
Sh#t. Tegnap kaptam az EtoTalk-tól e-mailt, hogy úton a teló.
Ma meg megtaláltam ezt:
http://www.pabbos.com/ZTE-ZTE-U950-the-Beidou-small-whirlwind-mobile-3G-quad-core-smartphone-available-for-sale_p1293.html
Akárhogy nézem, megérte volna várnom 170 USD + ingyenes szállításért.
Már mindegy...
Csak gondoltam megosztom Veletek, hátha akar valaki venni innen. -
blueMerle
veterán
Mit nem bírsz ezen megérteni?
Az A-GPS a GPS fejlesztése. Azt jelenti Assisted GPS. Tehát kiegészített GPS-t jelent.
A-GPS nem létezik GPS nélkül mert egy és ugyanaz a hardver, ugyanarról beszélsz, az A előjel a fent vázolt dolgot jelenti, tehát egy plusz dolog az alap GPS mellé. Nem egy önálló, kevesebb valami.Itt egy ábra is, külön neked, ha vizuális típus vagy:
Ha ezután sem világos, akkor ne fáradj tovább a megértésével
Amit az 5800-ról írtál az meg akkora bullshit mint ide akármi. Évekig használtam navigációként, és ugyanolyan pontos, mint az összes többi smartphone. Sőt, fater a mai napig használja, Sygic-al, minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Van benne GPS hardver és a kikapcsolhatatlan A-GPS, ami nem lett kész anno a szoftverben már. Én javítottam őket Komáromban, jó lesz ha nem vitatkozol Tube ügyben. Ott voltam, mikor az utolsó darabok készültek. Az a telefon tökéletesen megegyezik a Simon modellel (5200) csak feltettek rá pár extra gombot a zenéhez, meg át lett szoftverezve.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem kell nekem Rajfon, az is ott készül. Elég nekem a Grand X In. A cikkben említett modellen minden működik: ott ahová szánták. Ha azzal a tablettel elmész Kínáig vissza, ami az aláírásodban van, megnézheted melyik funkció lesz elérhető. Mert hogy hálózatod nem lesz, az már most elkönyvelheted! Az MTK procikat meg hagyjuk békén inkább.. Most kezdenek észhez térni még csak.
-
LámaZ
addikt
válasz Keeperv85 #108 üzenetére
De fenn hordjuk az orrunkat... beh büszkék vagyunk...
Na, jó, ha annyi piculám lenne, biztos én is ájfonnal meg ipaddal villognék. :-)Egyébként ezeken a gagyikon minden működik: 3G, GPS, Bluetooth, külső SD-kártya, két SIM az okostelón stb. stb.
Negyedáron!Persze, volt amikor szenvedtem velük, rútolni kellett, barkácsolni, de ennyi belefért.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
tvamos
nagyúr
Jo cikk, es jo kis cucc!
(En mondjuk nem fogok ez utans sem ZTE-t vasarolni.)
Az viszont sz@r dolog, hogy a legjobb cuccokrol lemaradunk, itt Europaban.
(Mint ez a telefon, vagy mondjuk a Note II DuoS.)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
törölt tag
Hát nagyon le vagyok maradva az androidos játékok tekintetében. Csak néztem a képeken, hogy mik vannak
-
blueMerle
veterán
válasz kelzsoca #104 üzenetére
Egy (szlovákiai) telekommunikációs szakmai fórumon hangzott el, de ha megölsz sem tudom ki mondta már, talán egy Samsungos emberke (a klóntelefonok volt a téma). Ha jól tudom úgy jött ki az adat, hogy összekalapáltak valami statisztikát hogy melyik modell klónjából mennyi jött ki x idő alatt a dzsunka-gyárakból, persze ez azóta már lehet hogy változott, sőt biztos, de egy időben toronymagasan vezetett a blade-copy. Én is meglepődtem rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
motocoder
aktív tag
Gratula a cikkhez! Jó lett!
Szerintem aki játékokhoz veszi annak ideális lehet.
A 3G talán usb adapterrel orvosolhato)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook