- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Jo kis ROM, egyetlen hatranya hogy 1 ejszaka alatt lezabalta az akksit nyugalmi allapotaban
-
HornedReaper
senior tag
Quadrant: 4519
Antutu: 18707ROM: MIUI Version: 4.8.1 (V5)
MIUI oldalról letölthető ide kattintvaTWRP angol recovery:
xda attachment ezen az oldalon: [link] sendfuel töltötte fel
telepítése:
1) Place recovery.img into root of external SD card
2) Download a Terminal Emulator
3) Open Terminal Emulator
4) Type in "su" (enter)
5) Type in:dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/SOS
(enter)
6) Wait a few seconds a you will see three lines starting with 14052 +0
7) Recovery is now installed -
HornedReaper
senior tag
Itt van pár cucc ZTE U950-hez, de nem tudom, mennyire megbízható a forrás:
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=9027Heatshiver felhasználó van XDA-n is
-
HornedReaper
senior tag
Lassan lecserélném ezt a jó kis telót, beszereztem egy Xiaomi MI2SC-t
Lehet asszony használná tovább, de nem érti az angolt Magyar/magyarosított ROM-ot (vagy magyarosítást) honnan tudnék letölteni hozzá?
-
HornedReaper
senior tag
Az uj youtube app hibat ir, nem tamogatott hardver.. Visszaallitottam a regit, az tokeletesen mukodik
-
HornedReaper
senior tag
Nincs valami jóféle új ROM a telóra?
-
HornedReaper
senior tag
Hétvégén Németországban is jól működött, 1x dobta el a hálózatot, egy boltban, lehet ott nem volt térerő..
Az úton zenét hallgattam rajta és játszottam, volt hogy egyszerre, nem szaggatott a fent említett játékok nagy része.A Creative fülhallgatóimat nagyon szépen meghajtja, de az AKG K551 fülessel még a zene is mintha "hullámzóan" szólna, 0 dinamikával.
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #236 üzenetére
Ilyen áron más telefon nem futtatna el egy GTA San Andreast, Vice Cityt, még mindig van potenciál a Tegra 3-ban
Még pár játékról, hátha valakinek ezért fontos a teló (én ezeket próbáltam):
Modern Combat 4 szaggat, de abban nem lehet beállítani semmit. TDKR szaggat. Real Racing 3 bőven játszható.
Jó/szép és gyors: Bard's Tale, Aralon HD, Construct '14, GTA 3 része, Xtreme Wheels, Ravensword2, Fail Hard, Fractal Combat, PvZ 2, Apparatus, Evertales, Trial Xtreme 3, Arma Tactics, Expendable Rearmed, Flatout Stuntman, és így tovább.. Kevés játék fogja megGoogle Play-ről sok minden kipróbálható, ha nem jön be, x napig vissza lehet kérni a játék árát.
-
HornedReaper
senior tag
Nekem semmi problémám a telóval, a hálózatot max 2x dobta el, de repcsi módba raktam és vissza, rögtön lett megint hálózat.
20-25eFt-ért nincs jobb telefon a piacon!
-
HornedReaper
senior tag
A méltán népszerű navigációs szoftvert sikerült valakinek működésre bírnia rajta teljes képernyőn?
-
HornedReaper
senior tag
Max Payne Mobile elindult valakinek?
Vagy csak 2-en maradtunk, Pető bá'?
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #214 üzenetére
Xiaomi MI2-es fórumon szív valaki a WIUI-val, SMS-eket küldözget a telója Angliába..
hozzászólása
Én a Zoner Antivirust szoktam telepíteni az Androidos telóimra, remélem hatásos -
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #212 üzenetére
LG Optimus 4X HD dolby.apk jó lehet hozzá?
A wifi jel kijelzését nem sűrűn frissíti a teló, van hogy a router mellett van, és csak 3-as vagy 2-es a jel
Telefon-térerő is majdnem mindig fullon vanAz alkalmazásokat mivel tudom lementeni úgy, hogy visszakerüljenek, ha új ROM-ot rakok fel?
Amúgy nekem SMS-t sem küldött Kínába, vagy csak jól titkolja a teló (vagy azt a v985 csinálja?!)
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Összességében nagyon tetszik a teló.
Ami nem: ritka a telefon, kevés ROM, és nincs új Android
néhány THD játék nem indul el
gyenge vaku
beépített akksi
csak 2G hazánkban
Dolby-val túl hangos, nélküle túl halk (honnan lehet újra beszerezni? - letöröltem)
nincs HDMI (MHL) kimenet (állítólag, aztán lehet majd kipróbálom, csak nem ég le semmi)
gyenge betekintési szög (HTC HD2 és Xperia Mini Pro után is zavaró kicsit, hozzá kell szokni)A melegedés nem negatívum, legalább elvezeti a hőt a prociról, ahelyett hogy megsütné.
Ennél a procinál nem hiszem hogy jelenleg kellene erősebb, minden játék jól fut, amit próbáltam
Nem is értem mit panaszkodnak egyesek, hogy szaggat
Igaz, THD-s dolgokat próbáltam, de vagy 8-10 3D-s játékot.A képernyő "részletgazdag" játékokhoz pici játszani, egy GTA-hoz 20-30cm-re kell tartani az ember fejétől a telefont, hogy lásson mindent.. (a felbontás elég)
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
De nagy a telefon Xperia Mini Pro után, majd kiesik a kezemből
U950V1.0.0B04 van rajta, jó régi. Build.prop-ot átírtam a Desire-re.. Nem lehet valami tegra3-as telót oda beírni?
Légyszi adjatok letöltési helyet, ami nem data.hu -s a ROM-okhoz..
-
HornedReaper
senior tag
Sandisk Class6 Mobile Ultra 32GB read: 7,4 MB/s write: 22,3 MB/s - ez volt a legjobb 3 mérésből
Van ugyanilyen Class 10-esem is "tartalékba" (eredeti, de a kínai piacra szánt), majd lehet azzal is megnézem..Belső "SD" memória: write: 8.9 MB/s, read: 46,9 MB/s - igaz minden méréskor változik pár MB/s-al
Érdekes, hogy az Android gombsor "lecsíp" a program alján a betűkből
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #206 üzenetére
Eddig tetszik a ZTE U950, a kijelző felbontása nekem bőven megfelelő, az Android is gyors
A 3G hiánya remélem nem lesz gond, ez mondjuk hamar ki fog derülni, ha rendesen használatba veszem a telót..
A Dolby-t rögtön kikapcsoltam, ne gerjedjen a hangszóró, nehogy szétmenjen szegény
A root elsőre nem sikerült, másodszorra igen, és nem volt benne MicroSD. Azóta beköltözött a 32GB-os Sandisk, mérek majd SD Tools progival sebességet.
A ROM-okat nem lehetne másik letöltős oldalra feltenni, ahonnan nem törlődnek? Iszonyat lassan jönnek le az ingyenes letöltéssel...
A legújabb Antutu 12.003 pontot dobott teljesítmény-módban, kb. a felét energiatakarékosban. Volt rajta egy régi Antutu alapból.
Hol tudom megnézni, melyik ROM van a telón?
Amúgy a HTC HD2-esem enyhén kinyúlt sötétbarna, övre csatolható "bőr"-tokja jó lesz hozzá
V985-höz való fóliákat (remélem jó lesz hozzá) és 2 zacsi kínai feliratú dolgot is kaptam hozzá (gondolom tea lehet), valamint jó minőségű 110V-220V dugalj-átalakítót, nem az 1USD-s fajtát.
Ennyiért nagyon jó a teló, ami elkeserít, az még mindig a ROM-frissítések hiánya, valamint hogy a Google Play-t is mókolni kell, hogy a Tegrás cuccokat is megjelenítse..
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #204 üzenetére
elsőre nem volt jó a root, most már a root explorer is olyan, amilyennek lennie kell
-
HornedReaper
senior tag
Megjött a teló, viszont root explorerben nem találom a beállítást a mappák írhatóságával kapcs....
Így a Google Play sem megy még..
Recovery kell a MIUI-hoz is?
-
HornedReaper
senior tag
én pénteken veszem at a postán (nyaralok épp), ezek szerint nem fogta meg a vám
Gyári ROMot hagyjam, vagy rootolas miatt rögtön ROM(b)oljak? az elado azt írta ok nem rootolnak..
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #190 üzenetére
Nekem a HTC HD2 Androiddal nem ment rendesen.. Nem jött vissza a kép, csak ha a "távolságérzékelőjét" erős fénynek tettem ki sok hívás után, pl. lámpa elé tartottam közvetlenül.. Amúgy 5 perc volt, mire újra előjött a kép. A Sanity nevű program segített még azon, az az esetek 90-95%-ában visszahozta a képet.
Szóval szinte minden mobilnak vannak betegségei.. Mondjuk a HD2-n legalább nyomógomb volt a hívásfelvétel- és lerakás, nem a képernyővel szenvedett az ember
-
HornedReaper
senior tag
Egy netes kínai áruházban feltették a kérdést, hogy HDMI-képes-e MHL-en keresztül a teló. A válasz, hogy sajnos nem..
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #184 üzenetére
Rendeltem egyet én is, remélem nem bánom meg
1-2 héten belül csak ideér..Végülis a teszteket olvasva ekkora felbontáshoz nem is kell erősebb proci
HTC HD2-m volt sokáig, abban ugyanez a panel lehet, nekem bőven megfelel.
A 2G zavarhatna, de úgyis csak 100MB-os csomagom van, utána belassul a net.Neten találtam egy oldalt, ahol Gameloft-os játékok futtatását is megoldották
Az LG Optimus 4X HD-vel szemezgettem még. Az a teló leveszi az órajelet, ha már nagyon meleg, ez Tegra 3 sajátosság, vagy csak az LG ficsőrje?
MHL-átalakítót is rendeltem, hátha rá lehet kötni TV-re, bár erről sehol semmi infó neten.
EXT partíciókat ismerő ROM telepíthető rá? 32GB-os kártya költözne bele..
-
HornedReaper
senior tag
Ezek butított tegra 3-asok, és fel lehet húzni 1,5 GHz-re?
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ZTE V985 telón, több, jobb mint az U950, viszont a támogatottsága a semmivel egyenlő.. (XDA nulla, MIUI nulla, Cynaogenmod petíció)
Ti vennétek ilyet? 250 USD körül már kapható..Az U950 is HDMI-képes átalakítós kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook