2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

ZTE U950 - A Sárkány felemelkedése?

Végre megérkezett hozzám a "filléres négymagos", de vajon az olcsó húsnak most is híg a leve?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezetés

Végre megérkezett hozzám a China Mobile lobogója alatt alig 1 hónapja megjelent ZTE U950-es kínai csoda, ha valaki lemaradt volna róla, annak itt a Mobilarena hír a készülék megjelenéséről: [link]. Viszont a cikk elején már két dolgot tisztázni kell, az első, hogy a reklámozott "35 ezer forint" - mire Magyarországra ér - már csak mese marad, a második, hogy hivatalosan nincs hír és nem is valószínű, hogy kapható lesz nálunk (persze ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen hozzáférni).


ZTE U950 vs SE Xperia Neo V vs Vodafone 845 (Huawei 8120) vs Alcatel OT-708

A világsajtó címoldalára került a ZTE, amikor bejelentette az U950 jelzésű telefonjának a hardver felszereltségét és az ehhez tartozó, szinte már hihetetlen, körülbelül 35 ezer forintos árat. Nem szoktak lázba hozni a kínai manufaktúrában készült készülékek (mármint amit helyi vállalat tervezett és forgalmaz, de biztos értitek, mire gondolok...), viszont ennek az árcédulája mellett még én is csak szemtengelyferdüléssel tudtam elmenni, így megadtam magam, és eldöntöttem, kap az ázsiai ipar nálam egy próbát. Ebben a cikkben próbálom bemutatni, hogy Magyarországra elérve hogyan is alakul ennek a Tegra 3-as készüléknek az álomszerű árcédulája, és azt, hogy konkrétan mit is kapunk a pénzünkért.

Személy szerint engem zavar, hogy a legtöbb nagyteljesítményű hardverrel szerelt telefon tesztelésénél a cikkből kimaradnak a játéktesztek, így megpróbálok ezen a téren egy kis pluszt nyújtani, és ráeresztek pár játékot, ami igazán meg fogja izzasztani. A cikk végén az összefoglaló előtt dedikálok egy oldalt arra a célra, hogy megosszam vásárlási tapasztalataimat, valamint amellett, hogy javasolok boltot beszerzésre, adok pár hasznos tanácsot is, érdemes lesz elolvasni azoknak, akik máris eldöntötték, hogy beszerzik a drágaságot.

De további időhúzás nélkül, vágjunk bele.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.