Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Van benne GPS hardver és a kikapcsolhatatlan A-GPS, ami nem lett kész anno a szoftverben már. Én javítottam őket Komáromban, jó lesz ha nem vitatkozol Tube ügyben. Ott voltam, mikor az utolsó darabok készültek. Az a telefon tökéletesen megegyezik a Simon modellel (5200) csak feltettek rá pár extra gombot a zenéhez, meg át lett szoftverezve.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem kell nekem Rajfon, az is ott készül. Elég nekem a Grand X In. A cikkben említett modellen minden működik: ott ahová szánták. Ha azzal a tablettel elmész Kínáig vissza, ami az aláírásodban van, megnézheted melyik funkció lesz elérhető. Mert hogy hálózatod nem lesz, az már most elkönyvelheted! Az MTK procikat meg hagyjuk békén inkább.. Most kezdenek észhez térni még csak.
-
Keeperv85
nagyúr
A NeoV-ről csodásan pattog a festék, akár csak a Mini-ről, az miért nem meséled el? Azt miért nem írod le, hogy a gyári rendszere ugyan szép, de egy kalap sz.r? Miért nem írod le, hogy a zárt bootloader miatt garanciális állapotban soha sem lesz rá egy tisztességes nem Sony féle kernel?
Azt miért nem írod ide, hogy azt is Kínában gyártják? Ráadásul semmivel sem szebb a kijelzője, mint ennek! Amikor megjelent, akkor meg alsó hangon sem 50 ezer volt...
-
Keeperv85
nagyúr
Elolvasva a cikket megmondom mi a véleményem:
Amin felkaptam a fejem: vérlázító, hogy valaki ellop egy INGYENES root módszert, átnevezi, majd tök ugyan azt pénzért kínálja fel! Ezt a megoldást nem ők találták ki, amúgy sincs joguk ezért pénzt kérni, de még csak megcsinálni sem.
Aki teheti ezt a "szolgáltatást" ne vegye igénybe, mert ahogy a fórumtárs szépen összefoglalta ehhez nem kell senki segítsége, megy ez otthon ingyen is!
A másik ami böki a csőröm és ez már a cikket érinti:
A N.O.V.A.-széria alatt, bezárólag a 3 részig kivétel nélkül az UE2,5-ös módosított grafikus motor megy. Könnyen meg lehet róla győződni: először is rá kell nézni és látszik, másodszor ha ennyiből nem sütne róla, ott figyel az SD data alatt az UnrealED maradéka, amit nem lehet kivenni. Harmadszor a textúra formátum is UE, negyedszer a szövegek... stb... stb.. Abba persze kár belemenni mi hivatalos és mi nem ebből. (Tehát hogy ezekhez meg is vették a kódot, vagy valahol "találták"...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest