Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
én pénteken veszem at a postán (nyaralok épp), ezek szerint nem fogta meg a vám
Gyári ROMot hagyjam, vagy rootolas miatt rögtön ROM(b)oljak? az elado azt írta ok nem rootolnak..
-
őstag
válasz HornedReaper #201 üzenetére
szerintem a gyárinál jobb rom egyelőre nincs, a gyárinak vannak moddolt verziói, de szerintem elsőre nem kell romolni - a cikk alapján rootolhatod, feldobsz egy Play Áruházat, aztán használod.. legalább ismerd meg a gyári rendszert
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
használtok valamilyen tokot a telefonhoz? abban a néhány boltban, ahol az utóbbi 2 hónapban jártam, egyszerűen nem találtam egy normális tokot a telefonra, neten meg nem merek rendelni, mert ugye a típusra nem tudok keresni, sacc/kb-ra meg nem adok, rá akarom próbálni.. esetleg ha vettetek a neten vmi jó tokot, linkelhetnétek nekem
(MM-ben az XL-es (!) tok kicsi volt rá, kb. a telefon 1/3-a fért bele.. ilyen Galaxy Note II meg társainak már egyáltalán nem gyártanak tokot? mondjuk az inkább már táska.. )
-
HornedReaper
senior tag
Megjött a teló, viszont root explorerben nem találom a beállítást a mappák írhatóságával kapcs....
Így a Google Play sem megy még..
Recovery kell a MIUI-hoz is?
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #204 üzenetére
elsőre nem volt jó a root, most már a root explorer is olyan, amilyennek lennie kell
-
őstag
válasz HornedReaper #204 üzenetére
igen, kell a recovery a MIUI-hoz
első benyomások, hogy tetszik a telefon?
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #206 üzenetére
Eddig tetszik a ZTE U950, a kijelző felbontása nekem bőven megfelelő, az Android is gyors
A 3G hiánya remélem nem lesz gond, ez mondjuk hamar ki fog derülni, ha rendesen használatba veszem a telót..
A Dolby-t rögtön kikapcsoltam, ne gerjedjen a hangszóró, nehogy szétmenjen szegény
A root elsőre nem sikerült, másodszorra igen, és nem volt benne MicroSD. Azóta beköltözött a 32GB-os Sandisk, mérek majd SD Tools progival sebességet.
A ROM-okat nem lehetne másik letöltős oldalra feltenni, ahonnan nem törlődnek? Iszonyat lassan jönnek le az ingyenes letöltéssel...
A legújabb Antutu 12.003 pontot dobott teljesítmény-módban, kb. a felét energiatakarékosban. Volt rajta egy régi Antutu alapból.
Hol tudom megnézni, melyik ROM van a telón?
Amúgy a HTC HD2-esem enyhén kinyúlt sötétbarna, övre csatolható "bőr"-tokja jó lesz hozzá
V985-höz való fóliákat (remélem jó lesz hozzá) és 2 zacsi kínai feliratú dolgot is kaptam hozzá (gondolom tea lehet), valamint jó minőségű 110V-220V dugalj-átalakítót, nem az 1USD-s fajtát.
Ennyiért nagyon jó a teló, ami elkeserít, az még mindig a ROM-frissítések hiánya, valamint hogy a Google Play-t is mókolni kell, hogy a Tegrás cuccokat is megjelenítse..
-
HornedReaper
senior tag
Sandisk Class6 Mobile Ultra 32GB read: 7,4 MB/s write: 22,3 MB/s - ez volt a legjobb 3 mérésből
Van ugyanilyen Class 10-esem is "tartalékba" (eredeti, de a kínai piacra szánt), majd lehet azzal is megnézem..Belső "SD" memória: write: 8.9 MB/s, read: 46,9 MB/s - igaz minden méréskor változik pár MB/s-al
Érdekes, hogy az Android gombsor "lecsíp" a program alján a betűkből
-
HornedReaper
senior tag
De nagy a telefon Xperia Mini Pro után, majd kiesik a kezemből
U950V1.0.0B04 van rajta, jó régi. Build.prop-ot átírtam a Desire-re.. Nem lehet valami tegra3-as telót oda beírni?
Légyszi adjatok letöltési helyet, ami nem data.hu -s a ROM-okhoz..
-
őstag
válasz HornedReaper #209 üzenetére
azt írsz be amit akarsz, de ha Desire-t írva nem működik, akkor máshogy sem fog - a cikk ezt írja, hogy így jó, nekem meg sehogy sem sikerült igaz, frissebb rommal próbáltam, de a Play mindig u950-ként ismerte fel a mobilt, erről a webes felületen lehet meggyőződni..
van XDA-s fóruma ahonnan frissebb gyári romot tudsz tölteni, valamint megkértem egy csávót, hogy tegye már fel valami normális helyre a legjobb romokat (eredetileg kínai fórumokon lehet találni + a MIUI-t a hivatalos honlapon is), ebben a hozzászólásban linkelt: klikk
elsőre nekem is nagy volt, alig tudtam úgy fogni, hogy kényelmes legyen (én egy x10 mini pro-t használtam előtte kb. 2 hónapig, 2,55", qwerty... ), de így pár hónap után már abszolút kényelmes
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Összességében nagyon tetszik a teló.
Ami nem: ritka a telefon, kevés ROM, és nincs új Android
néhány THD játék nem indul el
gyenge vaku
beépített akksi
csak 2G hazánkban
Dolby-val túl hangos, nélküle túl halk (honnan lehet újra beszerezni? - letöröltem)
nincs HDMI (MHL) kimenet (állítólag, aztán lehet majd kipróbálom, csak nem ég le semmi)
gyenge betekintési szög (HTC HD2 és Xperia Mini Pro után is zavaró kicsit, hozzá kell szokni)A melegedés nem negatívum, legalább elvezeti a hőt a prociról, ahelyett hogy megsütné.
Ennél a procinál nem hiszem hogy jelenleg kellene erősebb, minden játék jól fut, amit próbáltam
Nem is értem mit panaszkodnak egyesek, hogy szaggat
Igaz, THD-s dolgokat próbáltam, de vagy 8-10 3D-s játékot.A képernyő "részletgazdag" játékokhoz pici játszani, egy GTA-hoz 20-30cm-re kell tartani az ember fejétől a telefont, hogy lásson mindent.. (a felbontás elég)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz HornedReaper #211 üzenetére
ha nagyon ráérsz kínai fórumokkal szarakodni, akkor vannak romok.. a vaku szerintem zseblámpának tök jó, fotózni telefonnal úgysem lehet normálisan, éjjel meg főleg nem.
akksi - sosem cseréltem még akkut a telefonomban, persze van akinek ez fontos - utazás, kirándulás stb..
2G - ennek tudatában vettük meg
Dolby - mindjárt adok egy linket hozzá, igazából hozzá lehet szokni a szarakodásához, de ezt én is utáltam
betekintés - ezt mondtam, igen, nem túl szuper.."... and I hope you have a great day!"
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #212 üzenetére
LG Optimus 4X HD dolby.apk jó lehet hozzá?
A wifi jel kijelzését nem sűrűn frissíti a teló, van hogy a router mellett van, és csak 3-as vagy 2-es a jel
Telefon-térerő is majdnem mindig fullon vanAz alkalmazásokat mivel tudom lementeni úgy, hogy visszakerüljenek, ha új ROM-ot rakok fel?
Amúgy nekem SMS-t sem küldött Kínába, vagy csak jól titkolja a teló (vagy azt a v985 csinálja?!)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz HornedReaper #213 üzenetére
a link a dolby-hoz: [link]
amúgy bármelyik update.zip-et vagy romot kicsomagolod, és a system/app mappában ott vanén a Titanium Backup-ot használom erre a célra, de a gyári romban is van valami backup program, nem akartam vele kockáztatni TB-vel lemented, ezzel elmenti az appok apk fájljait + az adatokat (ha kéred), aztán új rom után csak felteszed a TB-t, és visszaállítod. másik backup progit nem próbáltam, SMS-ek meg névjegyek lementésére alkalmaztam még másik appokat, de ma már ezt is megoldja a TB.
sms- nem tudom, de ha nagyon akarja megoldja ezt a tudomásod nélkül is..
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #214 üzenetére
Xiaomi MI2-es fórumon szív valaki a WIUI-val, SMS-eket küldözget a telója Angliába..
hozzászólása
Én a Zoner Antivirust szoktam telepíteni az Androidos telóimra, remélem hatásos -
őstag
válasz HornedReaper #215 üzenetére
ez így szívás.. mondjuk vírusirtóm talán egyszer volt fenn, 3 percig Androidos telefonomon, nem láttam értelmét feltöltőkártyával meg nem sok sms tud elmenni
-
HornedReaper
senior tag
Max Payne Mobile elindult valakinek?
Vagy csak 2-en maradtunk, Pető bá'?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz HornedReaper #217 üzenetére
hát play áruházban nem vettem meg azért, hogy kipróbáljam neked, a warez meg tiltott (+ amúgy sincs időm )
-
HornedReaper
senior tag
A méltán népszerű navigációs szoftvert sikerült valakinek működésre bírnia rajta teljes képernyőn?
-
Lalla
tag
válasz HornedReaper #220 üzenetére
Én feladtam, maradt a sygic.
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
őstag
válasz HornedReaper #222 üzenetére
gondolom jót jelent, ha van kernelünk..
-
őstag
válasz HornedReaper #222 üzenetére
azért innen nem volt nehéz feltenni dropbox-ba, és belinkelni..:
[link][ Szerkesztve ]
-
pacrora
újonc
Sziasztok!
Nekem megy az Igo teljes képernyőn
-
pacrora
újonc
válasz HornedReaper #227 üzenetére
iGO_Primo_v9.6.7.235654_SR_thin_v0.5_Indiant.apk
-
Lenovotech
újonc
Szerintetek, ZTE u950-est és lenovo a 770-ast lehet magyarosítanii?
Berecz Péter
-
Teonis
csendes tag
Az én telefonom újabban nem reagál az érintésekre.
Először csak a képernyőzár feloldásakor jelentkezett a probléma,
de most már egyre gyakrabban történt meg, most pedig egyszerűen filmnézés
közben nem reagált, tehát nem kellett hozzá a képernyő bekapcsolása,
hogy előidéződjön a probléma.
Próbáltam szervizekbe vinni, (pláne, hogy a SIM-et még mindig nem látja,
de eddig legalább minden másra használható volt,) de ott annyit mondtak, hogy
minimum 7000 forint a szervizes átnézés, ha pedig nem tudnak segíteni, akkor úszott a pénz.
Ez pedig picit sok. Pláne, hogy mivel nagy valószínűség szerint hardveres a probléma (mármint a képernyőé),
ezért nem hiszem, hogy tudnának újat szerezni, hacsak nem Kínából.
Persze mind az EtoTalk, mind a ZTE magasról tesz a leveleimre.
Úgyhogy ciki, de ez van.Szenvedett már valaki hasonló problémákkal???
-
aytukabozs
addikt
kedves tulajok, atrix2 és eközött hezitálok, de most megakadt a szemem valamin. a 4.3-as kijelzőből mennyit vesznek le a virtuális gombok alul? vagy anélkül értendő a 4,3?
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
őstag
válasz aytukabozs #231 üzenetére
a virtuális gombokkal együtt értendő a 4,3", de ez minden fizikai vagy érintőgombokkal nem rendelkező telefonnál így van. Viszont van egy alkalmazás a telefonon (mipop), amivel az alsó sáv eltüntethető, helyébe egy áthelyezhető vissza gomb kerül, ami "kinyitható", így jelenik meg minden funkció, képről talán egyszerűbb:
[link] és [link]. Viszont elég sok gond akadt a telefon GSM moduljával: eleve, Mo-n csak 2g-t tud, és (nekem legalábbis) rendszerint eldobálja a hálózatot (és ez nem egyedi hiba, az xda-n is elég sok felhasználó jelezte)..szerk.: nem tudom mi alapján választottad ezt a két telefont, de egyik sem éppen mai darab. Ha mindenképpen a kettő közül választunk: Motorolának jobb a kijelzője, a kamerája is így első blikkre jobb képeket csinál, viszont a processzora a benchmark eredmények alapján gyengébb (2 vs. 4 mag.) Persze nem használtam a mororolát, de szerintem sokkal jobban moddolható (ez nem tudom nálad mennyire szempont), biztos vagyok benne, hogy sokkal több custom rom közül válogathatsz, mint a ZTE-re.. a kérdés, hogy miért éppen ez a 2 lett a kiválasztott?
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz pető bá' #232 üzenetére
Köszi az infókat. A választásom inkább érzelmi mint szakmai volt.
Blade-ről váltok, és volt egy pár sarokkövem aminek az új telefonnak meg kell felelnie (1/4 Gb ram/rom, többmag 1ghz<, <4coll kijelző, könnyű 'haxolhatóság' nagy felhasználótáborral). Kínai webshopokat böngészve ezek tűntek befutónak. Nálam az nem szempont hogy friss készülékek legyenek, a bladet is már 1-1,5 évvel a nagy slágerkorszaka után vettem.
Mégoffabb: mire összejött a lé, elfogyott a dealextreme-en az atrix2 :/
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
őstag
válasz aytukabozs #233 üzenetére
az a baj, hogy nem tudom őszintén ajánlani az U950-et, egyáltalán nem tökéletes telefon: kijelzőben ma már eléggé elmaradott (480*800), ráadásul a panel eléggé gyenge amúgy is (felülről a betekintési szög szinte semmi); ezen kívül csak a hálózati gondja van, mert a többi problémát már orvosolták a frissebb gyári romok (a legutóbbit novemberben adták ki, de azt nem tettem fel, jól megy minden egyelőre). Biztosan nem lesz rá gyári JB, a CM-es portolással 1-2 srác próbálkozik XDA-n, van is egy béta verzió - haverom feltette, van benne pár idegesítő bug, de elmondása szerint egyébként stabil. Vannak még "custom romok" - inkább csak a gyári romok módosítgatásai, leginkább kínai ügyeskedők keze alól, amivel én google translate-tel, kínai fórumokról nem nagyon próbálkoztam. Elérhető MIUI is, de az már nagyon régi (legalább fél éves) gyári romra épül, nem is érdemes feltenni (az még elég bugos volt).
haverom szintén Blade-ről váltott: sokkal gyorsabb-nagyobb-"szebb", de sokkal kevésbé moddolható, és abszolút nincs nagy felhasználótábora - főleg Kínán kívül, (mert kínai belpiacos termék) , és főleg Mo-n, itt a fórumban talán 4-5 embernek volt ilyenje, nem tudom kinek van még meg.
A Blade-hez képest a kijelzője nagyobb, de ugyanaz a felbontás és 0,8" méretkülönbség..
nem akarlak lebeszélni, jó kis telefon (és nem tudom, hogy ma mennyiért árulják), de a mai eszemmel én magamnak nem ezt venném 40-50 ezer (HUF) körül (annó annyi volt).
most nézem, hogy ma már inkább 20-30 ezer körül mérik.. az itthon ennyiért kapható termékeket agyonveri, ez kétségtelen, nem tudom van-e jobb ennyiért Kínából. esetleg kérdezz be a "Milyen okostelefont vegyek?" topicba, hátha szélesebb látókörű egyének tudnak valami tuti ajánlatot.[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Nekem semmi problémám a telóval, a hálózatot max 2x dobta el, de repcsi módba raktam és vissza, rögtön lett megint hálózat.
20-25eFt-ért nincs jobb telefon a piacon!
-
őstag
válasz HornedReaper #235 üzenetére
ezt már csak a kínai garancia, és a 3G hiánya miatt sem írnám le (most, hogy van mobilnetem, előtérbe került a 3G hiánya ). Én is szeretem a telefont, megtanultam vele együtt élni és nem vennék helyette egy 40ezres tucat samsungot.. de ilyet nem jelentenék ki, ne legyünk elfogultak
-
HornedReaper
senior tag
válasz pető bá' #236 üzenetére
Ilyen áron más telefon nem futtatna el egy GTA San Andreast, Vice Cityt, még mindig van potenciál a Tegra 3-ban
Még pár játékról, hátha valakinek ezért fontos a teló (én ezeket próbáltam):
Modern Combat 4 szaggat, de abban nem lehet beállítani semmit. TDKR szaggat. Real Racing 3 bőven játszható.
Jó/szép és gyors: Bard's Tale, Aralon HD, Construct '14, GTA 3 része, Xtreme Wheels, Ravensword2, Fail Hard, Fractal Combat, PvZ 2, Apparatus, Evertales, Trial Xtreme 3, Arma Tactics, Expendable Rearmed, Flatout Stuntman, és így tovább.. Kevés játék fogja megGoogle Play-ről sok minden kipróbálható, ha nem jön be, x napig vissza lehet kérni a játék árát.
-
HornedReaper
senior tag
Hétvégén Németországban is jól működött, 1x dobta el a hálózatot, egy boltban, lehet ott nem volt térerő..
Az úton zenét hallgattam rajta és játszottam, volt hogy egyszerre, nem szaggatott a fent említett játékok nagy része.A Creative fülhallgatóimat nagyon szépen meghajtja, de az AKG K551 fülessel még a zene is mintha "hullámzóan" szólna, 0 dinamikával.
-
HornedReaper
senior tag
Nincs valami jóféle új ROM a telóra?
-
őstag
válasz HornedReaper #239 üzenetére
nem próbáltam, de már tervben van. mostanában már nem csak eldobálja a hálózatot, hanem elveszti a sim kártyát, és gyakran csak újraindítás után talál magára - van, amikor elég egy Repülőgépes üzemmód is.. de ezt már napi 5-10x eljátssza, ma pl nem tudtam telefonálni kétszer..
gondoltam újrahúzom a rendszert, de akk már a linkelt miui-t teszem fel; csak mostanában nem volt rá időm"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz pető bá' #240 üzenetére
kivettem a SIM kártyát, áttettem egy Nokiába, működik rendesen.
miután kivettem a ZTE-ből, az még legalább 1 percig jelezte, hogy van térerő, utána írta, hogy "No sim card".. Aztán időnként elkezd pirosan villogni a led, hogy "No service", majd rájön, hogy ja, inkább "No sim card" Tehát nincs benne kártya, de "eldobja a hálózatot". Mókás kis kütyü ez, én meg két telefonnal járok, hogy tudjak telefonálni is"... and I hope you have a great day!"
-
HornedReaper
senior tag
Az uj youtube app hibat ir, nem tamogatott hardver.. Visszaallitottam a regit, az tokeletesen mukodik
-
őstag
válasz HornedReaper #243 üzenetére
én meg visszaküldtem Kínába, garancián (1 év) belül vagyok - sim és hálózati hibával.. meglátjuk mit csinálnak vele
-
őstag
válasz HornedReaper #245 üzenetére
hát nem valószínű, de ha javítják /és főleg ha cserélik egy újra/, akkor simán megéri
[ Szerkesztve ]
-
őstag
javították, hamarosan visszapostázásra kerül
-
Teonis
csendes tag
válasz pető bá' #247 üzenetére
Én ugyanígy jártam, míg végül teljesen nem látta a SIM-et.
Végül meguntam, hogy két teló van a zsebemben, pláne, miután meghalt
a kijelzőm is. A lényeg, hogy visszaküldtem januárban, tegnap jött meg.
Alalplap hiba volt, szerintük azért, mert szétszedtem a telót, amit nem tettem.
De a kijelző működik, ennek örülök. A hálózatot viszont már ma dobta kétszer,
tehát ugyanaz a nóta kezdődik. Remélem, azért a végkimenetel más lesz.Sok sikert mindenkinek ehhez a (máskülönben nem rossz kis) telóhoz!
-
őstag
válasz HornedReaper #249 üzenetére
igen. nekem legalábbis T-mobillal sem változott a helyzet, alig ismerte fel, aztán pár perc után el is dobta. Hardveres hiba, ez kb. 99%
de szerintem örüljünk, ha javítva kibír még egy évet, aztán annyi neki. Lassan egy hónapja egy Nokiával járok, őszintén megmondom, csak napi 1-2 alkalommal érzem hiányát az okostelefonnak, és sokkal "nyugodtabb" vagyok így, hogy nincs a zsebemben a net..
-
őstag
lehetséges az, hogy a szerviz modemet cserél a telefonban, de egy másik típust tesz bele? Ezáltal előfordulhat az, hogy a gyári rom nem tudja azt kezelni?
visszaért Kínából a telefonom. Azzal a rommal, amit küldtek még mindig nem volt hálózat, időnként a kézi hálózatválasztásnál feltűnt a három szolgáltató, de kapcsolódni nem tudott (arra gyanakodtam, hogy alapértelmezettnek állítottak egy kínai szolgáltatót, ezért nem keres/fogad el mást). Ezután FR, amivel nem változott a helyzet, majd újrahúztam egy gyári romot, később CM-et, majd többféle gyárit, de egyiknél sincs hálózat.
log szerint: Modem booting, wait; de sosem tud bootolni, modem fw backup failed - vagy valami hasonló van még.
ezek alapján gondoltam, hogy mivel eleve SIM és hálózati hibával küldtem vissza, modemet cseréltek, aminek a drivere nem azonos a gyári romokban fellelhetőével, így nem működik. Próbálok kapcsolatot teremteni Kínával, de idő kell még hozzá.
-
őstag
válasz kelzsoca #252 üzenetére
hát.. azért annyira már nem értékes a telefon - az értékének a ~negyede már elment az első postaköltségekre, most mégegyszer elküldöm, akkor már az 50%-át ráköltöm.. egyszerűen nem éri meg..
szerinted (is) szoftveres dologról lehet szó?
-
HornedReaper
senior tag
Lassan lecserélném ezt a jó kis telót, beszereztem egy Xiaomi MI2SC-t
Lehet asszony használná tovább, de nem érti az angolt Magyar/magyarosított ROM-ot (vagy magyarosítást) honnan tudnék letölteni hozzá?
-
törölt tag
válasz pető bá' #251 üzenetére
Gyakorlatilag nem a modemet,hanem az nvidia chipet cserélték a telefonban eléggé látható módon, plusz a sim aljzatot is cserélték. Egyet viszont elfelejtettek: Az IMEI számokat visszaírni a telefonba
Cserébe gondosan leragasztották a csavarokat garimatricával. Az alaplapon látszanak a teszt-tűk szúrásai mikroszkóp alatt, tehát tesztelték is. A kínai tesztereket ismerve ez annyit tesz,hogy legalább zárlat ellenőrzést megcsinálták,mást nemNem találtam az alaplapon semmilyen hibás alkatrészt ( kimérve legalábbis mindegyik jó,forrasztási gond sincs), ellenben egy kínai csóka azt írta,hogy egyszerűen alul van méretezve a táp áramkör,ami a sim-hez megy. Mint írtam privátban is Neked: elsőnek a szoftveres megoldásokat szeretném megnézni,max ezek után mennék jobban bele a HW hibába. ( Elvégre nemrég jött vissza a föld másik oldaláról )
-
őstag
válasz HornedReaper #256 üzenetére
a CM romokban van magyar nyelv, de azok nem 100%-osak, amennyire én tudom
-
őstag
válasz #84490496 #257 üzenetére
ez így tiszta.. viszont az elejével kapcsolatban - volt egy szerviz, akik megcsinálták, majd volt egy tesztszoba (privátban részletezem), ahol elvileg ki is próbálták, telefonáltak vele, működött - itthon a híváslistában volt talán két elem is.
ezek alapján mindenképpen szoftveresnek kell lennie a hibának, mert néhány km utazás során nem illene meghibásodni hardveresen.. csak az IMEI-t pont nem néztem meg itthon, így bár hihetetlen, de egyértelmű volt a hardveres hiba."... and I hope you have a great day!"
-
HornedReaper
senior tag
Itt van pár cucc ZTE U950-hez, de nem tudom, mennyire megbízható a forrás:
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=9027Heatshiver felhasználó van XDA-n is
-
HornedReaper
senior tag
Quadrant: 4519
Antutu: 18707ROM: MIUI Version: 4.8.1 (V5)
MIUI oldalról letölthető ide kattintvaTWRP angol recovery:
xda attachment ezen az oldalon: [link] sendfuel töltötte fel
telepítése:
1) Place recovery.img into root of external SD card
2) Download a Terminal Emulator
3) Open Terminal Emulator
4) Type in "su" (enter)
5) Type in:dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/SOS
(enter)
6) Wait a few seconds a you will see three lines starting with 14052 +0
7) Recovery is now installed -
HornedReaper
senior tag
Jo kis ROM, egyetlen hatranya hogy 1 ejszaka alatt lezabalta az akksit nyugalmi allapotaban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest