- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrakToros
tag
Hoppá, hoppá, Hardveraprón fel is bukkant egy
Amúgy nekem is ilyen van és hihetetlenül megérte! Azt hittem a kijelző felbontása kicsi lesz, de tévedtem, nekem bőven elég. Ennyi pénzért 4 magos telefont Magyarországon még álmodni sem lehet újonnan. Játékok mennek, mint kés a vajban, gondolkodtam, hogy ezt vagy PS Vita-t vegyem, de jóhogy e mellett döntöttem. Játékok 100x olcsóbban és a Dark Meadow+Demons' Score grafikája aprít, simán megközelíti a Vita szintet! Meg most, hogy itt az Ouya, Tegra 3-as játékok terén is nagy vérfrissítés lesz. Aki olcsón akar ilyet az még most vegye, mert -értelemszerűen- viszik, mint a cukrot és gyorsan fogy a készlet. Haverom 90e Forintért vett T-Mobilban nemrég egy 2 magos Xperia P telefont, röhögtem, amikor Most Wanted nekem az olcsóbb telefonon full grafikán szárnyalt, neki meg szó szerint diavetítés volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged