Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Szerintem touch panel csere volt az újabb szállítmánynál"
Nem volt. Akkor a B03-as kernellel meghalna az egész érintés.

"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van.
"A B06-os egy jóval frissebb forrásból van, mint a B04. Rengeteg dolgot javítottak, frissítettek benne. Butaságot beszélsz, azt kell hogy mondjam sajnos. Ha már csak magában az egyik legfrissebb kernel állapotot veszem alapul, azért is megéri frissíteni rá, de több 100 másik van mellette, ami azóta az AOSP felől jött.Viszonyításképpen a B04 alapja kb. tavaly májusi ICS, a B06-os meg nagyjából decemberi...
@kennystyle:
Cseréld ki az USB kábelt, mert rossz. Az enyém semmit sem kapcsolgat és semmi esetre sem normális dolog!
-
kennystyle
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van."
Épp ezt akartam írni én is, hogy semmi változást nem vettem észre, csak hogy gyorsabban merül az akksi, azt meg nehéz lenne pozitívumként értelmezni. Ha lesz egy kis időm foglalkozni ezzel visszatolom a gyári B04et.
Közben most nézem, hogy amíg töltőn van pár percenként bekapcsolja a képernyőt aztán 1 perc múlva elsötétedik... Lehet ezt nyomja töltő nélkül is és ezért is merül gyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Sí, sielés
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"