- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele, gari lejárta után is megtartjátok a GXI-t vagy már ki van nézve az utódja?
Nekem szerencsére jól működik (kopp-kopp) és ki is szolgál (kivéve talán a zseblámpaként is használható led ami már párszor jól jött volna, a kijelzős megoldás meg annyira nem az igazi szerintem).
Egyedül az ICS és az hogy újabb rendszer felejtős rá ami miatt gondolkodok a váltáson majd ha lejár a gari és a hűség, hiszen már 4.4-nél tartunk és talán a közeljövőben jön az 5-ös droid is. Emellett 1 vagy 2 appal már találkoztam playen aminek min. 4.1 kellett volna, bár szerencsére nem volt szükségem egyikre sem.Cseréltetni nem fogom, meg már szerintem nem is sikerülne, és szerintem érdemben nem is lehetne egy kategóriára cserélni már a t-nél, emellett úgy vagyok vele, hogy ha veszek új telót akkor min. kitkat legyen rajta, az alá nem akarok menni.
Szóval a fentiek miatt még nem tudom mi lesz majd, mert ha lenne rá min főzött 4.1 vagy 4.2 akkor nem váltanék, csak nem tudom, hogy pusztán a 4.0 és a gari után bármi baja van az probléma helyzet miatt érdemes-e gondolkodni a váltáson...
Ti mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Haditechnika, harcászat
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest