- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Megcsináltam amit mondtál. Az nfo fáljban valóban ugyanolyan rosszul jelent meg a műfaj, mint ahogy a képen is. Átírtam. Most jó! Műkszik. De egy dolgot azért mégsem értek, nem emlékszem, hogy hozzányúltam volna az nfo fájlhoz, de amilyen szenilis vagyok.....
Most már jobban odafigyelek erre is!
Nagyon köszönöm a segítséged.... sokat tanultam -
zodes
aktív tag
Nagyon állat a második rész is!!
Egy kis kiegészítést hozzá fűzni bátorkodom. Nekem ez a dolog nem volt egyértelmű és egy napomat elvette.Pl. Ha valaki már megcsinált egy valamilyen struktúrát, de mondjuk külön vannak a gyűjtemények, mint önálló filmek (pl.: Filmek - Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és nem így
Filmek - Pókember Gyűjtemény
- Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és ezt utólag csinálja meg, akkor a filmeket törölni kell a médiatárból! Sajnos a frissítés nem megoldás!
Majd újra Fájl módban Film információval beolvastatni és akkor már, mint Gyűjtemény fog a médiatár módban feltűnni a kollekciónk.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest