Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Megcsináltam amit mondtál. Az nfo fáljban valóban ugyanolyan rosszul jelent meg a műfaj, mint ahogy a képen is. Átírtam. Most jó! Műkszik. De egy dolgot azért mégsem értek, nem emlékszem, hogy hozzányúltam volna az nfo fájlhoz, de amilyen szenilis vagyok.....
Most már jobban odafigyelek erre is!
Nagyon köszönöm a segítséged.... sokat tanultam

-
zodes
aktív tag
Nagyon állat a második rész is!!

Egy kis kiegészítést hozzá fűzni bátorkodom. Nekem ez a dolog nem volt egyértelmű és egy napomat elvette.
Pl. Ha valaki már megcsinált egy valamilyen struktúrát, de mondjuk külön vannak a gyűjtemények, mint önálló filmek (pl.: Filmek - Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és nem így
Filmek - Pókember Gyűjtemény
- Pókember
- Pókember 2
- Pókember 3)
és ezt utólag csinálja meg, akkor a filmeket törölni kell a médiatárból! Sajnos a frissítés nem megoldás!
Majd újra Fájl módban Film információval beolvastatni és akkor már, mint Gyűjtemény fog a médiatár módban feltűnni a kollekciónk. -
-
zodes
aktív tag
Ok ezt értem és nagyon köszönöm! De....

Szerintem rosszul tettem fel a kérdést.
Azt szeretném tudni, hogy hogyan kezeli az XBMC ezeket a képeket. Legyen az fanart, vagy CD, DVD logo?
Hova menti a gépemen? Egyáltalán elmenti-e? Az mp3-ban tudom hogy benne van minden számban pl. a CD borító (Id3 tag).
Még egy!
A filmeknél a port.hu scrappert használom és érdekes módon az ékezetes betűk (Ő, Ű) nem jó, de csak a film műfaj megjelölésénél. Ezzel lehet valamit csinálni? -
zodes
aktív tag
Szia! Agyon kerestem, de egyszerűen nem tudom hogyan kéne megoldanom, hogy lássam mondjuk a Hobo Blues Band Fanart-ját, amikor a Zene/Előadók/Hobo Blues Band mappában keresgélek egy CD-t. Tudod a magyar előadók nincsenek a fanart.tv-n meg sehol sem. Ezért gondoltam, hogy saját magam csinálok fanartot. Légyszi segíts! Köszi Zodes
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- BestBuy topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most már jobban odafigyelek erre is!