- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
válasz
stamas80
üzenetére
Off-ba rakom mert már elkalandoztunk..Ha egy gyártó oldalán nem szerepel a jelenleg legnagyobb eladási mutatókat produkáló terméke az a minimum hülyeség..régebben a Jiayu kapcsán is találkoztam azzal hogy ilyen "ál-gyártói" oldalak is vannak,ezért gondolom azt hogy üzletpolitikailag elképzelhetetlen hogy ez legyen a gyártói oldal..egy reklámban egyébiránt szerepel az oldalon a zp980+,de rákattintva egy 404-es page not found fogad..érdekes mindenesetre

-
CsaBully
tag
RootGenius 1.8.6 ezzel tudtam pár kattintással egyszerűen root-olni egy Zopo zp980+(mtk6592) telefonomat..
-
-
CsaBully
tag
ha vkit érdekel akkor zp980+ rootolás megoldva..a kulcsszó RootGenius..

-
stamas80
tag
válasz
CsaBully
üzenetére
Hát ebből pont az látszik, hogy nem tudja!
A ZP998 az biztosan tudja, én is a Vodafonos 3G-t használom!

2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100 MHzÉs elvileg a ZP980+ is:
2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100 MHz(Persze, hiszen ugyanaz az SoC-van benne
) -
csacsa01
tag
Sziasztok,
Tud valaki SOS egy eladó ZOPO C2 akksit? Itthon lehet-e egyáltalán kapni? Tegnap még semmi baj nem volt, ma reggelre bemondta az unalmast, nem reagált semmire. Először azt hittem, hogy teljesen lemerült, rátettem a töltőre, de csak 4%-ot jelzett és nem is mtöltött tovább. A piros LED világított a telón. Gondoltam raj hagyom a töltőn 1-2 órán kersztöl, tölt annyit, hogy be tudjam kapcsolni, de NEM. Most már nem ég a piros led sem, nem reagál semmire a teló. Van v.kinek v.mi ötlete. Remélem csak aksi. Aki tud, segítsen. Köszi -
junkpod
nagyúr
válasz
CsaBully
üzenetére
nincs ilyen telóm, de ZP700-as van és azon a GPS bekapcsolás gombra nem csak a kapcsolóra lehet nyomni, hanem a menufeliratra bökve előjönnek a mélyebb GPS beállítások, érdemes rögtön megnézni, hogy ne a Nokia hanem a Google szerverről kérjen AGPS adatokat és az EPO-t is kapcsold be ha ki volt.
-
rdt89
addikt
válasz
NorBuilder
üzenetére
Akkor olyan ahogy mondtam. Előlapi kamerának még az 5mp is sok, figyelemre méltó, hogy egyáltalán ilyen szép nagyot tettek bele, gondolva a videótelefonálásra is, hogy a másik partner minden apró mimikánkat lássa.

-
pinterto
tag
Valaki megtudja erősíteni, hogy a telefon tudja a WCDMA 900 Mhz-es frekvenciát?
Itt a fórumban már írta valaki, hogy működik, de több külföldi fórumban megoszlanak a tapasztalatok. -
REXIS
tag
Én egy Samsung Galaxy Mini kijelzőjéhez vagyok szokva, 240x320 után a Full HD kicsit durva lesz.

-
CsaBully
tag
Ezt a Zopo zp980+ nyolcmagos fullHD-s mtk6592 chipsetes telefont csak ajánlani tudom bárkinek..nagyon elégedett vagyok vele,tegnap jött hozzá egy rendszerfrissítés is,tehát van támogatás is hozzá..igaz 260$ volt de megérte..
-
-
rdt89
addikt
válasz
NorBuilder
üzenetére
Valamint az elfelejtettem, hogy a képarány beállítása is befolyásolja, pl 13mp-s képet csak 4:3-ba tud a főkamerán és így az előlapin is csak 4:3-ba tudja a 8mp-t.
Remélem segítettem
-
CsaBully
tag
válasz
littlemole
üzenetére
találtam egy olyan progit ami ingyenes és gond nélkül fut a zp980+-on.. Be-On-Road magyarul..magyar hanggal(sajna csak egy "béla" van) de legalább a navi is megy

-
rdt89
addikt
válasz
NorBuilder
üzenetére
Nekem speciel a C3-nál az előlapit alapból 8mp-nek kezeli és tud FHD videót azzal is rögzíteni, beállításokban nincs interpolált 8mp lehetőség kép készítésekor?
-
NorBuilder
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Zopo ZP980+ készülékem. Nem tudom, hogy hol, de valahol olvastam, hogy van olyan kamera szoftver, amivel az előlapi kamera 5MP helyett 8MP-es lesz, de nem jut eszembe a neve. Melyik is ez a szoftver?
-
hellion
újonc
Jajjajj segítsetek lécci! Már hónapok óta küzdök Zopo C2 kijelző problémával, de a Zopo sz.rik rám, és sehol nem találok megoldást:
Szóval megjött teló Ttmalls-tól. Kb 1 hónap után a kijelzőn használat közben színes csíkok jelentek meg, és várni kellett mire tudtam használni újra. (nem kellett újraindítani, csak a képernyőt kikapcsolni) aztán jött a fekete kép, ekkor a megoldás ugyan az, képernyő pihentet pár másodpercig, aztán vissza. Ttmalls aszonta hogy kijelző gond, de alkatrészre nincs gari. sZopó.
Na mind1, meg is rendeltem az új kijelzőt, Zopo-tól közvetlenül, ne legyen gond... Hát van. Ugyan azt csinálja a vadi új kijelzővel is!!! Sem a Zopo after sale, sem a hivatalos Ali Zopo nem válaszol. Próbáltam szinte mindent: gyári vissza, pár rom-ot is rátettem de semmi.
Volt valakinek ilyen tapasztalata? Szerintetek ez mi lehet? KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!! -
CsaBully
tag
válasz
littlemole
üzenetére
nekem se megy a sygnic sajna..egyenlőre még ismerkedem a telőval..keresem én is a megfelelő navi programot..
-
REXIS
tag
Előre is bocsi a hülye kérdésért, nem vagyok jártas ebben a témában.

Milyen is a kijelző típusa? Több oldalon néztem, valahol SLCD, valahol IPS volt írva...
Melyik kijelző típus a jobb? Másikkal összevetve ez milyen?Még egyszer bocsi, de ehhez hülye vagyok

-
littlemole
őstag
válasz
CsaBully
üzenetére
Igen ez nekem is igy van. De hiába héztem hová rakja a sygicet nem találom.
felrakom,elindítom, de aztán kilép. Neked megy a telón a sygic? Bármelyik verzió? Meg tudnád esetleg nézni?A GPS probléma megoldódott. A mobileuncle MTK ban át kellet állítani az A-GPS nél hogy nokia helyett google legyen. Így már ablak mellett épületben 5s alatt talál egy jópár műholdat. (wifi nélkül persze).
Kedvenc GPS programom viszont még mindig nem megy.

-
CsaBully
tag
válasz
littlemole
üzenetére
rákötöttem pc-re és két háttértárat lát a telefon belső memóját(cc 25Gb) és az SD kártyámat(32Gb)..alapból az Sd-re akart telepíteni én ezt beállítottam hogy a telefonra rakja a cuccokat..sztem ha defaulton van akkor az Sd-n keresd a telepített programokat
-
littlemole
őstag
válasz
CsaBully
üzenetére
Nekem is ma jött meg. Tetszik jól néz ki. Minőségi. 1GB/32GB os.
Wifi je erősebb mint a korábbi telefonomnak. Ez nagyon pozitív. Ami viszont idegesít hogy a GPS t (illetve programot) nem tudom működésre bírni.
Sygic-et szerettem volna felrakni de felrakás után ha el akarom indítani akkor semmi sem történi. Kilép.A másik amit nem tudok hogy hová rakja az installált programokat? Az van beállítva hogy a telóra de nem találom a saját memóriájában mondjuk a sygicet.
Fontos lenne ez a GPS dolog. Ha valakinek van esetleg ötlete akkor szívesen várom.
-
CsaBully
tag
Hello ma lettem egy Zopo 980+ boldog tulajdonosa (8 magos mtk6592 verzió)..van vkinek tapasztalata már ezzel a telefonnal,esetleg tudja vki hogyan tudnám rootolni?
-
REXIS
tag
Most a C3 és a ZP998 között gondolkodom, szerintem árban a ZP998 érné meg jobban, mert amennyivel drágább, annyival többet is tud.
Időm van sok, ráérek telefont venni. Szerintetek? -
zivorad
csendes tag
Sziasztok!
A Skype még mindig teljesen megbízhatatlanul működi wifin, kijelentkezik, aztán nem is enged bejelentkezni, csak egy újraindítás után, nem csörög ha hívnak rajta, esetenként csak egy sötét képernyő látható.... Valamivel jobb 3G-n de ott sem mindig működik. Van esetleg valamilyen rejtett beállítás amivel ez javítható?
-
eftibor
csendes tag
Nem tudom hogy , de sikerült...
-
eftibor
csendes tag
Tud segíteni valaki abban, hogy a Recoveryben miért nem látja a .zip fájlt a c2-esem?
TRWP fel ment a Mobileuncle-lal... De az is csak kicsomagolás után sikerült, mint .zip ott sem látja... -
Sedwick26
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Szia!
Ez a gondja továbbra is:
"......- ghost touch még mindig bekopogtat a kijelzőre

aki készítette a ROM-okat, 90%-ban hardveres gondra gondol (az olasz fejlesztő srác)...."
Zopotól két elmés "tanács" jött 4 hét elteltével - igaz, kínai újév meg minden, de már 1 hete vége és ÉN írtam nekik megint, hogy mivammá

tehát ezt írták tegnap: "...factory reset..." majd mikor közöltem velük, hogy kb 20 percel a futár érkezése után már ez megvolt (a hiba miatt), akkor írták (ma), hogy flash-eljem meg a 01.06-os RAM-al és ha szoftveres a hiba, akkor helyre fog jönni....nos ez is kb 2 hete már megvolt (ezt még nem írtam meg nekik), de azért hogy ne érje szó a ház elejét most felrakom és csinálok róla nekik videót hogy végre visszahívják és cseréljék vagy a pénzt adják vissza.
Kijelző kb 5-10 perces használata után jön elő, mintha széthullana az érzékelés.
Na megyek romolni..
-
REXIS
tag
A ZP998-at nézegetem, de annyira nagy...

-
EasyRed
újonc
Hali!
Van egy ZOPO C3-asom és az a problémám, hogy tegnap még 1-1 újraindítás után bekapcsolt a wifi, de ma már azt sem és a bluetooth-al is ez a helyzet. Valaki tudna segíteni orvosolni a problémát? Előre is köszönöm!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
stamas80
üzenetére
Igen tényleg, most már így beugrott! Láttam már ezt a funkciót vmi "Zopo ZP998 prototípus bemutató videón"! Mondjuk nem értem, hogy akkor miért nem működhet. Lehet majd egy új frissítéssel megoldják és csak a prototípusban volt benne egyelőre...
Ez engem is érdekelne! Hogy bírja az akksi a ZP998 ban és a ZP980+ ban (itt lehet vki tudna is viszonyítani a sima ZP980-hoz képest)? Kicsit csodálkoztam is, hogy a ZP980+ ban is ua az 2000mAh akksi van mint a simában. Elvileg többet kéne ennie a 8 magosnak nem (bár volt olyan fórumhozzászólás, ahol azt olvastam, hogy a 8 magos architektúra javít az energiagazdálkodás terén!)?
-
stamas80
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére

egy vicces új funkció lenne, de nem van!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
stamas80
üzenetére
Gratula a telefonhoz!
Akkor ez biztatónak tűnik, remélem nem is jön elő semmi galiba ezután sem. 
Én is inkább a ZP998-felé hajlok, csak azt hiszem várok vele még míg bejáratódik (lesz rá némi frissítés) ill. hogy mérséklődjön az ára, mert még nagyon friss és ropogós. Szerencsére nem sürgős a vásárlás, uh addig is nézelődök és olvasgatom a fórumot.
-
stamas80
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
A ZP998 elég király nekem már vagy 3 napja meg van, de nem tudok betelni vele, fürge szép masszív, de legközelebb majd megpróbálok egy feketét. sajnos az eredeti ígéretekkel szemben nem működik benne a Black screen operation, de azt is biztos használtam volna vagy 2x összesen. és tényleg hasít rajta minden.
Hát és 27k pont az Antutu-ban
Viszont a ZP980+ -al Sedwick26 kollégának voltak gondjai. -
REXIS
tag
Ezt találtam: [link]
Szerintetek? Megéri? Még ha nem is pont ezt, de ezen az oldalon? Van valakinek tapasztalata a tmallbox-szal?
-
stamas80
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Igen, a különbség egyedül az operációs rendszer volt eredetileg, a C2-t eredetileg Aliyun OS-el készült, és ezért volt olcsóbb mint a ZP980, de időközben ez a különbség is eltűnt teljesen. Nekem még az első generációs C2-m volt, de az már akkor is a ZP980 Android rendszerével érkezett. De most már ki tudja követni ezeket.
-
beritib
csendes tag
válasz
public73
üzenetére
Én a fórumban említett Butterfly romot próbáltam ki, első nap csilli villi szépen ment, aztán két nap után úgy meghalt a térerő hogy alig talált hálózatot nem hogy még mobilnetet. Gőzöm sincs mi lett vele, de hogy nem jó az tuti. Vissza a gyári azzal szépen megy minden.
Írj majd légyszi, pár nap múlva is hogy még mindig minden okés e ezzel, hátha előjön majd valami hiba. -
public73
senior tag
C2-re nagyon ajánlott custom ROM: [link]

2 napja használom és nem nagyon találok hibát benne! -
REXIS
tag
16 éves lánynak szerintetek megfelelne a ZP820?
Főleg facebookozásra, játékra, zenére kellene neki, és fontos, hogy ne nagyon fagyjon le. -
justaview
senior tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Azért EZT olvasd el, mielőtt a két kijelzőt másnak gondolnád.
-
justaview
senior tag
válasz
myself45850
üzenetére
IDE beírod a neved, email-ed, leírod, mi a problémád.
Általában gyorsan, jellemzően aznap jelentkeznek emailen (most az ünnep kicsit bekeverhet ebben).
Megbeszélitek, mi a baj, megpróbálnak távolból segíteni, ha szoftveres a probléma. Ha nem, illetve egyértelműen hardveres gond, adnak egy címet, ahova el kell küldened a telefont. Az emailben le fogják írni, hogyan csomagold be, és mit tegyél a csomagba. Ha nem, kérdezz rá.Elküldöd (Magyar Postán ez esetben az EMS általában olcsóbb, mint a sima, de kérdezz rá), vársz. Javítják, vagy cserélik. Visszaküldik. Örülsz.

-
Sedwick26
tag
válasz
Sedwick26
üzenetére
Javítanám a hozzászólásomat, illetve kiegészíteném:
- 3G hiba: beállítás kérdése, megy, nincs vele semmi gond
- next launcher: felraktam a megjelent ROM-okat és frissítéseket- hála egy olasz ZOPO-snak és egy spanyol szintén ZOPO-s emberkének). Sebességben már lepipálja a ZTE-t (rendszer, browser stb), tehát ez a része megoltódott...hasít mint az álom...

- ghost touch még mindig bekopogtat a kijelzőre

aki készítette a ROM-okat, 90%-ban hardveres gondra gondol (az olasz fejlesztő srác)
A kínaiak az újév miatt még mindig sehol sincsenek, majd elméletileg a jövőhéten lehet már velük kommunikálni....kíváncsi vagyok mit javasolnak majd....
-
Baritone
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
nekem semmilyen
zp980 volt tervben de lekéstem róla mert már nem gyártják. nekem az tetszett, de most már csak kevés helyen lehet kapni, és ott is nagyon drága már. -
Baritone
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
hát ezt a guruktól kell megkérdezned
ha megnyitsz egy webshopot, ahol részletesen ismertetik a telókat, nyiss meg egy-egy készüléket és hasonlítsd össze a két kijelző típust. ott fogod látni a különbséget -
Baritone
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
más tehnológia
-
vadorzó
tag
válasz
myself45850
üzenetére
Ez így elég gáz cím nélkül, megbízható honlapon fel van tüntetve a cím, és a szállító is, van support is.
Nekem úgy tűnik az elmondottak alapján, hogy ezt sajnos buktad
-
vadorzó
tag
Ismerősöm etotalk-ról rendelte, kb fél éve, ezidáig elégedett vele, szerencsére semmilyen hiba nem jelentkezett nála, igaz, hogy ő szinte csak telefonálásra használja. Kiszállítás kb. 4 munkanap volt, most rendelt pótakksit, és töltőt is.
Próbálgattam, szép kijelző, viszonylag gyors reakcióidő mindenre, nadrágzsebben nehézkesen fér el.
Valakinek hosszabb távon van bármilyen tapasztalata? -
Baritone
tag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
ahogy én néztem régebben, a kijelző más
-
Sir Sparrow
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!

...hát, akkor gondolom a ZP980-ban is mennie kell, ha már a C2-őn és a C3-on is megy a ZP998-ről meg már ne is beszéljek!
...most látom, hogy rossz hozzászóláshoz kapcsolódtam!
(rdt89, eftibor) Szóval köszi! 
...nálam esélyesebb a ZP980 (C2) és a ZP998 (...bár most már tényleg nem tudom mi a különbség a C2 és a ZP980 között, mert már memóriában is van mindenféle belőlük. Tényleg mi a különbség?)
-
REXIS
tag
Még egy dolog, valaki a gyári zenelejátszóról tudna küldeni pár screenshotot, esetleg beszélni róla, milyen funkciók vannak benne?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

, ha tudnád használni) a 2Ah-s akku!

zp980 volt tervben de lekéstem róla mert már nem gyártják. nekem az tetszett, de most már csak kevés helyen lehet kapni, és ott is nagyon drága már.

(rdt89, eftibor) Szóval köszi!