2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Zopo C2

Egy véletlen folytán a W8 tesztje után néztem bővebben körül a "kínai piacon" és találtam rá.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

A ThL W8 tesztje után néztem bővebben körül a "kínai piacon", mert eddig nem igazán foglalkoztam a kínai két SIM-es telefonokkal.

Ahogy nézegettem a telefonokat, rögtön megakadt a szemem egy számomra nagyon szimpatikus modellen, ez pedig a Zopo ZP980-as volt. Nagyon tetszett a külső megjelenés és hát nem utolsó sorban a Full HD kijelző is.
Viszont az árát egy kicsit soknak tartottam és gondolkodóba estem. Pár napra rá találtam rá a "kistestvérére", a C2-re. A 100 dollárral alacsonyabb árnak már nem tudtam ellenállni és megrendeltem. A két telefon közötti különbség, hogy a C2-es modell 4 GB ROM-mal rendelkezik.

Az Antelife-ról rendeltem, igaz ugyan, hogy 24 órás szállítás volt feltüntetve, de mint utólag kiderült, ez még presale telefon, ezért kb. egy hetet kellett rá várnom, mire raktárra érkezett. Türelmesen vártam és végülis április 28-án kaptam is egy tracking számot, SG posttal küldte a webshop.
Innentől már nem kellett sokáig várnom, mert május 7-én már meg is érkezett a telefon.

A telefon egy sima papírdobozba volt csomagolva, így mindenféle ellenőrzés nélkül megérkezett. :)

A telefonon gyárilag volt egy kijelzőfólia, ami számomra elég pozitív, és tökéletesen buborékmentesen van felrakva.

Maga a telefon jól össze van rakva, nem ropog, stabil mindenhol. Első kézhezvételnél a hátlap volt az, ami a legkevésbé tetszett, sima fröccsöntött műanyag, a képeken látható minta pedig csak tamponnyomás.

Néhány nap után ezekkel megbarátkoztam, és ha csak ez lesz az összes hibája a telefonnak, akkor egy szavam se lehet ennyi pénzért...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.