Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Egy baj van, tilos hirdetni fórumban, olvasd el a szabályzatot.
-
Szundi_vergi
csendes tag
Sziasztok!
Van 3db új eredeti tokom és egy használt (fehér - használt, sötét kék, fekete, és sárga). Még a telefonhoz kaptam a páromtól, hogy vigyázzak rá, de most mobil csere lett, így már nincs szükségem rá!
Zopo 980, 980+ és C2 -re jók!
1500Ft-ért adnám az újat, a használtat pedig 1000Ft-ért, akit érdekel esetleg. A postát azt számoljátok hozzá. De szerintem az olyan 300Ft körül lehet, de csak saccolom!E-mail címem: attila.esik@digikabel.hu
-
vadorzó
tag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Nem tudom, android szakmai topic-ban szerintem többet mondanak majd erről.
-
vadorzó
tag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Én is felraktam a kitkat-et, de beépített adware van benne.
Sokáig küzdöttem, míg rájottem, hogy mi a baj, aztán visszaraktam a gyári ROM-ot.
Azóta minden rendben. -
Szundi_vergi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Zopo 980+! Anno frissítettem 4.4.2.-re, minden oké volt. Közben vettem másik telót, leraktam tartalékba. A páromnak odaadtam, hogy használja akkor az én Zopo-mat, mert az övé tönkre ment. A telcsi meghülyült. De úgy voltam vele, hogy felrakom ismét a 4.4.2.-es romot. Sikerült is minden gond nélkül. De azóta nincs IMEI száma, nem ismer fel semmilyen kártyát! Próbáltam a youtube-on a videót ami mutatja, hogy kell IMEI számot cserélni, de az sem segít, nem írja át ami a dobozomon van! Ötlete van valakinek mi a baj????? Vagy mit tudok tenni, hogy ismét legyen egy működőképes teló???? SOS kellene segítség!
https://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs
E videó alapján akartam csinálni....
-
sityuka80
tag
-
zivorad
csendes tag
Sziasztok!
Tégla lett a Zopo C2, úgy, hogy este semmi baja nem volt reggelre kikapcsolt és azóta be sem lehet kapcsolni, éjszaka folyamán hozzá nem nyúlt senki. A számítógép nem ismeri fel ha rácsatlakoztatom USB-vel, este feltöltöttem, a 3 év alatt soha nem merült le egy éjszaka alatt. Hiába is töltöm akkor sem csinál semmit, sem a led nem világít sem pedig a kijelzőn nem jelenik meg a töltésjelző. Van valakinek valami ötlete mit lehet vele kezdeni? Köszi a válaszokat előre is.
-
vadorzó
tag
Tegnap végrehajtottam a műveletet, hivatalos Zopo oldalon fent vannak a frissítések több telefonhoz is.
Nagy előrelépést nem tapasztaltam, viszont a root jogom eltűnt, így az android-frissítés körülményességei mellé még jutott egy rootolás is, ami szintén nem egyszerű, mert nem tudok sehogy se belépni a recovery-módba.
Végül egy iRoot nevű program pc-ről megtette a dolgot helyettem, más kérdés, hogy felpakolt mellé egy csomó kéretlen alkalmazást is, amiket aztán törölgethettem (a Kingroot nevű kivételével, ugyanis SuperSu helyett ezt használja a program).Összefoglalva: NEM ÉRTE MEG a vesződséget, kísérletezésnek, tapasztalatszerzésnek jó volt.
-
vadorzó
tag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Én is játszom a gondolattal, de kérdés megéri-e...
-
Fandango
veterán
válasz
Bobby G.
üzenetére
Nekem gyari rom van, nem kiserleteztem soha. Most raktam ujra a rendszert, mert egyik nap megbolondult a telefon, de addig az volt rajta amivel kaptam (1 OTA frissitest raktam fel, mert a kovetkezo az mar az volt ami nem megy fel). Nethez nem allitgattam semmit, ment egybol rendesen (vagy nem emlekszem, hogy allitottam volna valamit
) -
Fandango
veterán
válasz
Bobby G.
üzenetére
Emelkedő hangerejű csengőhangot nem tudja (én az elmúlt 2 évben nem találtam ilyet
)
Van olyan frissítés ami nem megy fel OTA, bootnál errort dob a frissítés (talán 2013-08-18 dátummal van ami nekem sem ment fel, de nem hiányzott, mert infót sem találtam róla, hogy az mit javít.)A sim kártyásban nem tudok segíteni, mert nem használok 2 kártyát.
-
Bobby G.
senior tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy C2-t használtan. Minden működik szépen, de felmerült 1-2 kérdésem, amire még nem találtam választ. Olvasom a topicot, de még nem értem a végére, szóval legalább annyit írjatok, hogy olvassak tovább...

Szóval a legfontosabb problémám a következő. Vagy egy német micro, és egy magyar normál SIM kártyám. Most itthon vagyok, szóval kellene, hogy a magyar kártyáról menjen a mobil net, de nem megy.... Bejelöltem a beállításoknál, de ezek szerint valamit még be kell kapcsolni, mert nem akar elindulni. A német kártya térerő jelzése fölött van egy "R" jelzés, de más semmi.
Aztán: Nem tudom telepíteni a frissítést. Olvastam, hogy ki kell venni a kártyákat és úgy felmegy, de mégsem. Valami más megoldás esetleg?
Amit nem találtam, az a csengetés hangerejének emelkedő beállítása. Nem tud ilyet?
Azt hiszem ennyi momentán.. Ja, még egy... Beállítottam, hogy kérdezzen rá, melyik kártyáról akarom indítani a hívást. Ezt meg is teszi, de kétszer egymás után. Mondjuk van közte egy call confirm is...
Köszönöm a választ, és tényleg elolvasom a topicot, csak gondoltam, ha nincs válasz benne, akkor inkább megkérdezem.

-
chros
őstag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Ugyan regen foglalkoztam a Zopo-val (bent van a fiokban
) , de en nem tennek ra masik telora kiadott firmware-t. De azert kerdezd meg a hivatalos zopo forumon is, hatha valaszolnak.[link] -
Szundi_vergi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés.... Nekem a telón a 4.4.2. android van. Lehet valahogy hogy másik újabb verziót rakjak fel? Néztem a Zopo oldalán, de ott a 4.4-es verzió van csak fent. Viszont ott már kidobták a 5.0-ás verziót másik telókra! Lehet hogy letöltöm azt és feldobom? Vagy inkább ne, mert tönkre vághatom a telefont? A telefon amúgy 980+
Előre is köszi a gyors válaszokat! -
Baritone
tag
At hiszem ennyi volt a Zopo zp980
kijelző felső része kb fél cm-s részen nem érzékel. Lettektől vettem két év garival, úgyhogy asszem visszaküldöm, mert tuti hardveres. De lehet, hogy mobilambba még elviszem előtte, hátha van más megoldás. -
wagzo
csendes tag
Tudna valaki segíteni???
Sziasztok!
Adott egy Zopo C2 Platinuim.
Két problémám van vele.
1. Nem tudom frissíteni a Gmail alkalmazást, mert telepítés után lefagy a Gmail. A frissítés eltávolítása után a régi verzió működik.
A működő verzió: 4.2
2. A Gmail alkalmazás nem igazán frissíti magát, többnyire rá kell nyomni a frissítésre, hogy a leveleket letöltse. A telefon beállítások menüben és Gmail alkalmazásban is be van állítva, hogy szinkronizálja a leveleket.
Köszönöm a segítséget. -
ttlogan
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy bluetooth-os,kihangosítós autórádiót és amikor hívást akarok indítani vagy fogadni a rádión keresztül kihangosítva a Zopo C2-esem azonnal eldobja a térerőt és meg is szakad a hívás.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata vagy ötlete a megoldásra?
A Zopo C2-es telóra fel tudom rakni a zopomobile honlapján található ZP980+ -os,android 4.4.2-es romot?előre is köszi a segítséget
-
wagzo
csendes tag
válasz
csanyiati
üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Zopo C2 Platinuim.
Két problémám van vele.
1. Nem tudom frissíteni a Gmail alkalmazást, mert telepítés után lefagy a Gmail. A frissítés eltávolítása után a régi verzió működik.
A működő verzió: 4.22. A Gmail alkalmazás nem igazán frissíti magát, többnyire rá kell nyomni a frissítésre, hogy a leveleket letöltse. A telefon beállítások menüben és Gmail alkalmazásban is be van állítva, hogy szinkronizálja a leveleket.
Köszönöm a segítséget.
-
csanyiati
csendes tag
Sajna ettől félek Én is
Akkor szétszedem és átnézem a hardvert. Gondolom semmi nem lesz rajta látható. 
-
csanyiati
csendes tag
Halihó!Kaptam egy 980 ast, de mindig lefagy. Olyannyira, hogy van mikor már a logo közben. Van hogy elindul és csak utána. Eddig a max üzem ideje 20 perc volt. Hard reset gombkombinációra nem reagál semmit. Flash Tool al feltettem rá egy másik ROM ot de nem lett jobb
Valakinek valami ötlet?? Ja és nem utolsó dolog, hogy fizikailag is sérült. Lehet valami hardver hibája van??
Köszi a segítséget!!!!!!
-
Szundi_vergi
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a telefon 4.4.2. ROM-ra. Van a beállításokban egy olyan rész, hogy "Gesture sensing". Azt írja, hogy tudom úgy vezérelni a telefont, hogy az egész képernyőt végig simítom a tenyeremmel. Nekem ez nem működik. Tudja valaki, hogy hogyan is kellene ezt használni? A teló 980+ -
Baritone
tag
válasz
Goliat0720
üzenetére
még nem voltam. Nem volt időm. De lassan rászánom magam.
-
eminem
tag
Sziasztok szeretném rootolni a zopo980 32 gb telcsimet tud valaki segíteni link letöltések stb.
most egy 4.2.1 rendszer van rajta
kernel ver. 3.4.5.
build szám zp980 20130818-173942köszi a segítséget.
-
Baritone
tag
válasz
sityuka80
üzenetére
980 golden edition 2/32
Nekem is csak akkor van gond, ha az adatkapcsolat be van kapcsolva. De mostanában percekre kihagy az adatkapcsolat. Eddig csak az volt, hogy ha be volt kapcsolva az adathasználat, akkor számomra észrevehetetlenül nem voltam elérhető. Most gyakran 2 percet is várnom kell, hogy meginduljon az adathasználat egy-egy leállás után.
B. -
Baritone
tag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Köszi a választ! és Te mire gyanakszol, mint hibára? Hál'Istennek közel vannak a mobilambosok, talán holnap be is kukkantok, de érdekelne, hogy mi okozza ezt a hibát? Remélem nem a root, mert root nélkül semmit nem ér az android rendszer.
B. -
Goliat0720
csendes tag
válasz
Baritone
üzenetére
Szia,
Azóta is az elvárásoknak megfelelően működik.Nem hittem volna, hogy egyszer még használható lesz a zopo, de azóta semmi gondom vele! Sejtem hogy mi volt a baj, de ők jöttek rá, így nem akarom a babérokat sem learatni, bár mondta a srác, hogy nem biztos hogy minden problémára megoldás ez.
Üdv
-
kisda
aktív tag
Valaki talált már megoldást az elfogyó ram-ra? ZP980+ 8mag 1/32 gb
4.4 KK van fent, jobb a helyzet mint JB-el volt, de még mindig be tud lassulni. -
gagez
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a 980+ telómat a www.zopomobile.eu oldaláról 4.4.2-re. Minden szép és jó, de a SuperSU azt írja ki, hogy "Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez a probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék fórumán."
Tanácsot kérnék, hogy mit csináljak, hogy kezdjek neki.. (rootoltam már pár telót régebben, de azóta már annyi minden változott..)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
gagez -
Baritone
tag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Szia! azóta is működik rendesen? Mobilamb óta.
B. -
chros
őstag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Azon az oldalon alul van a driver telepitesi segedlet win7-ala: http://www.zopomobile.eu/download/Tutorials/How_to_install_MTK65XX_Driver.pdf
Win 8-ra is fel kene menjen ... -
chros
őstag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
Ha adsz egy linket a driver-hez, akkor megnezem hogy. Milyen oprendszered van? Windows 7-8 XP 98

-
-
chros
őstag
válasz
Szundi_vergi
üzenetére
telefon feldugom gépre akku nélkül, majd nyomom a hangerő le gombot, de semmit nem csinál
Es ha nem a hangero gombot nyomod, hanem bekapcsolod? -
Szundi_vergi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy frissíteni szeretném a telómat 980+, 4.4-re de nem tudom... Bárhogyan is próbáltam. A Zopo oldaláról letöltöttem mindent amit kellett (drivert, flash tool, Rom), de hiába csinálom úgy ahogy le van írva (kikapcs a tel, flash tool elindít, kiválaszt az új scatter file, dovnload gomb, telefon feldugom gépre akku nélkül, majd nyomom a hangerő le gombot, de semmit nem csinál).
Valaki le tudná nekem írni, hogy pontosan mit is kell és hogyan csinálni? Úgy teljesen hülye szinten!

Előre is köszi! -
Scriptula
csendes tag
-
Goliat0720
csendes tag
Sziasztok,
Körülbelül 2 hete volt a telóm Mobilambnál (garanciában) a szokásos térerő probléma ügyében, bár az 5Ft-os megoldás működött, de szerettem volna végleges megoldást. Megnézte, csináltak vele valamit egy itthoni szervizben és azóta tökéletesen működik. Még az 5Ft-os sem kell bele. Véleményem szerint aki hasonló problémával küzd, érdemes felkeresnie Őket, mert maximálisan pozitív volt a hozzáállás és megoldás is született. Egyenlőre tartós megoldásnak bizonyul!
-
NorBuilder
csendes tag
Sziasztok!
Ha el akarnám adni a Zopo ZP980+ (1 GB / 32 GB) készülékemet, akkor mennyi a reális ára?
Hibátlanul működik, nem karcos, nem törött. Bár egy rendszer újratelepítés már ráférne. Most 1 éves. -
georgbem
csendes tag
Sziasztok!
Egy észrevétel a térerő eldobással kapcsolatban.
Majd két éve használom a c2.-t 1/4gb, és pár hónap használat után minden emlegetett hibát produkált. Térerő eldobás, akksi kivétellel volt orvosolható, a gps kb egy kerülettel odébb rakott, ha éppen volt kedve jelet fogni. Több custom ram kipróbálása után visszaraktam a gyári utolsó verziót, ééééés nem rutoltam a telót. Ez kb egy éve volt, azóta nem dobta el a jelet, és a gps is csak apró bizonytalanságokkal működik, de használható. Próbáljátok ki, csak a rutolt progikat veszthetitek.
sok sikert -
chros
őstag
Akkor szerencsed van (vagy mi voltunk szerencsetlenek), hogy semmi baja

Valszeg tele a belso memoria. Nezd meg a Storage-nel, hogy mennyi helyet ir ki.
Ezek a telok meg normalis particios tablaval dolgoznak, azaz alapbol kb 1.5GB van levalasztva a programoknak. Ha ez a hely keves, akkor szokott nyekeregni.
Megoldasok:
- vagy torolsz nem hasznalt programot (bar hosszutavon nem valoszinu, hogy megoldas)
- vagy (sajnos csak ujratelepitessel) ujraparticionalod a telot, nagyobb meretet adva a programoknak (ez nem teljesen trivialis, de megoldhato) -
Roppy
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy már lassan 1,5 éve megvan a telóm, semmi baja sincs (GPS is pikk-pakk működik), de az utóbbi időben nem mindig tudom lefrissíteni az app-okat, holott nincs telepakolva mindenféle hülyeséggel, 'Nincs elég tárhely'-re hivatkozik.... Mi lehet a gond?
-
Karima
őstag
Sziasztok! A telefonom (980) töltőn volt az asztalon és leesett úgy, hogy a töltőkábel fogta meg, és ezáltal valószínűleg eltört/megszakadt a telefon alján található usb csatlakozó, mert azóta nem tölt és nagyon mozog benne (fel-le) az usb csatlakozó. Más külsérelmi nyoma nincs. Szerintetek ezt hol tudják szervizelni? A speedshopot már próbáltam, ott nem.
-
kisda
aktív tag
Én 1 éve használom a ZP980+ octa 1giga ramos verziót, de a GPS-em hibátlan még mindig. Led segédfény ereje kisebb lett nemtudom mitől, meg ugye az 1 giga ram miatt szenvedek sokszor, mivel sokszor elfogy 150-200 megára. 1-2 heti 1x aksi ki-be és megint 4-500 mega szabad ram van
KK 4.4-et használok. -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Szeretném ha valaki válaszolna. Mi a véleményetek a Zopo Zp1000 készülékről? Előre is köszönöm válaszotokat.
-
chros
őstag
válasz
Scriptula
üzenetére
Probald meg, artani nem hasznal

Elotte csinalj backup-ot a belso es kulso sd-rol. Wipe-olj mindent amit csak lehet a recoveryben alotte es utana is. S probald hasznalni csak az alap rendszert a legszuksegesebb app-okkal utana. Ha ugy is produkalja, akkor ott komoly hardveres problema van.En kozben atnyergeltem S5-re, furcsa, hogy jo a gps, es mindig tudnak hivni is, mar-mar zavaro

-
Scriptula
csendes tag
Általában olyankor be se akar kapcsolódni. Vagy 10 percig nyomkodom akksi ki-be rakás után, mire végre bekapcsol. És észrevettem, hogy csak akkor csinálja, ha wifi közelben van itthon és nincs rádugva a töltőre. De olyan is előfordul, hogy 10 perce vettem le a töltőről, megfogom, le van fagyva, se felhívni se kinyitni a képernyőzárat nem lehet. Viszont a telefon hátulja felül tiszta forró. Ha töltőn van akkor nem fagy ki.
Rakjam újra a doidot rajta? -
Scriptula
csendes tag
válasz
morozun
üzenetére
Szeva! Nekem ugyanezt csinálja. Megfogom a telefont, tűzforró, villog, hogy kaptam üzenetet de se felhívni nem lehet, se be nem kapcsol a kijelző. Akksit kiveszem, visszateszem és semmi. Negyed órát nyomkodni kell a bekapcsoló gombot, hogy végre működjön.
Valaki nem tudja a megfejtést a problémára???
Köszi! -
chros
őstag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Igazad van, de a support = 0 !

Probaljuk nezni a jo oldalat: van egy kivalo kis tabletunk, neha mukodo sim-el es felig mukodo gps-el!
-
Goliat0720
csendes tag
válasz
sityuka80
üzenetére
Nekem egyenlőre még jó, bár nem merem szétszedni a telefont, mert lehet kisit elmozdul és kezdődik elölről az egész. Nem megnyugtatóak ezek a visszajelzések. Zp 700 fórumon is ugyanezeket írták, hogy elsőnek segített, de pár nap és ugyanolyan rossz. A hiba egyértelmű, hisz mindenkinek van változás amikor a SIM környékén megmozgatja az alkatrészeket. Jó lenne valami hivatalos válasz akárkitől is, hogy mi a baj és hogyan oldható meg... Nem 10000 Ft-os telókról van szó....

-
chros
őstag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Nekem sajnos nem valtotta meg a vilagot ez a trukk

Talan kicsit jobb a terero, ha van egyaltalan, de az osszes tobbi bug ugyanugy megvan (szet kell szedni a telot, hogy legyen terero, ugyanugy nincs terero azokon a helyeken, ahol nem szokott lenni, stb)
Nektek?Ugyhogy nekem johet az S5

-
sityuka80
tag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Halljatok megjavult a térerő. Na rosseb gondolta.
-
Goliat0720
csendes tag
-
chros
őstag
válasz
Goliat0720
üzenetére
(#2303) sityuka80: nekem sincs 5 Ft-sem!!!

Oh, koszi!
Es ez kb mit csinal??? segit a jelatvitelben is, vagy csak osszenyomja az alkatreszeket?
No, mindjart en is kiprobalom
Epp most akarok venni egy S5-t, de ha ez jo lesz, akkor Zopo Forever!
Utana mar csak kis magneskorongot rakok a gps fole!!!
-
Goliat0720
csendes tag
Így értem (kép). Azóta egyébként teljesen jó, olyan mint újkorában. Úgy érzem, bizonyos idő elteltével sajnos meglátszódik az összeszerelés minősége. Most már szerintem biztos hogy közel a probléma magyarázata, viszont bajos, ha csak alaplap cserével orvosolható sufni-tuning nélkül... Most picit megnyugodtam, bár örülnék ha tartós megoldás lenne...

-
sityuka80
tag
válasz
Goliat0720
üzenetére
Megpróbálom ezt az öt forintost de csak eurocent van olyan kicsim.
Majd jelzem a tapasztalatot. -
chros
őstag
válasz
Goliat0720
üzenetére
"Lehet az alaplapja kontakt hibás?"
Ez is elkepzelheto: valaki javalotta, hogy aksi ki, es a simet feszegesd meg (ugy hogy benn van a foglalatban) ovatosan befele es felfele. Ezt megcsinalva, jobb lett a helyzet kb 1 honapig (azaz nem kellett szet szednem a telot), de utana ismet vissza jott a bug."Probáljátok már ki."
Nem nagyon tudom elkepzelni, kepet tudsz csinalni rola? 
-
Goliat0720
csendes tag
válasz
sityuka80
üzenetére
A 2 SIM miatt van 2 imei és mind a kettő helyre ugyanazt kell írni. Zopo-ék gyorsan visszaválaszoltak, de a zopomobileshop.com-on azt mondták, hogy ők is viszonteladók, tehát keressem azt akitől vettem. Nem tudom, hogy a gyártót hol lehetne elérni. Érdekes még, hogy tegnap egy pár órára teljesen helyrerázódott a teló, aztán megint ugyanott tartottam.
Itt a munkahelyemen, ha normális a teló, akkor -59 dB értéket mutat a Network Signal Pro program, de most mikor rossz, akkor csak -95 dB. Tartok tőle, hogy valami érintkezési hiba vezethet ide, de nem feltétlen az antenna érintkező miatt. Lehet az alaplapja kontakt hibás?
Közben megoldást leltem

Probáljátok már ki. Egy 5 ft-ost tettem a hátlap és 2 SIM kártya közé és lám a térerő fullos, a Network Signal PRO szerint is! Ez esetben viszont gyanús, hogy tényleg kontakt hibáról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Az nem hangzik jol. Mennyi idos a picike?
Akkor szétszedem és átnézem a hardvert. Gondolom semmi nem lesz rajta látható. 
Valakinek valami ötlet?? Ja és nem utolsó dolog, hogy fizikailag is sérült. Lehet valami hardver hibája van??

Nem nagyon tudom elkepzelni, kepet tudsz csinalni rola?