Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beritib
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szerintem aki C2őt vett az tuti, hogy Androiddal kérte és nem a kínaival. De miért éppen az kell neked?
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Nincs valakinek véletlenül Aliyun OS mentése ?
Vagy link a C2-es gyári Aliyun OS firmwarehez ?Köszi !

-
-
beritib
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Hmm, mondjuk ez eszembe se jutott, hogy írjak neki.
Ez szerencsére két oldalról lehúzós volt, bár így is bénáztam a felrakással. Egy pici szösz maradt alatta, ki akartam szedni a törlő kedővem erre raktam alá vagy még 100at, nagy nehezen a nagy részét kiszedtem azért, de nem tökéletes. Elbénáztam majd a következő jobb lesz remélem. -
Értem.
Amúgy vigyázz a fóliákkal, mert ami nem ilyen két oldalról lehúzós, hanem sima papíron van, azt elég nehéz buborékmentesen felrakni.Kifényesedett? Olyankor kell írni az eladónak és küld újat.
Múltkor rendeltem valami kicsi Sonyhoz, erre küldtek egy jóval nagyobbat tök más telefonhoz. Írtam nekik, és ingyen jött az új. -
beritib
csendes tag
válasz
sz_gabor
üzenetére
Szia !
Köszi, persze, hogy érdekel

Vikuit még nem néztem viszont én szemeztem ezzel a némettel ha esetleg valaki már próbálta, és van tapasztalata vele azt megköszönném.instantwater:
Találtam én is az ebayen elvileg matt fóliát, de mire megjött kifényesedett, na meg az is volt írva hogy nem gyűjti az ujjlenyomatot, igaz nem annyira mint a gyári de azért gyűjti, tehát nem vagyok maximálisan elégedett. -
Nem mondom, hogy ne rendelj, de attól függ mi a cél.
LG O2X 480x800 csak, ott nem sokat ront, inkább a szineket rontja, meg kicsit az élességet, de csak fórumozás/facebookra használom.
C2 nél érdemes kihasználni a fullhd adottságait, video, képek, ilyesmi, ott szerintem beleszólhat az "élménybe" egy matt fólia.
De vegyél egyet az ebayen, aztán próba szerencse.
(Ahogy látom, csak 1 dolcsival drágább, viszont 2 darabot kapsz, ingyen postával)
Max rendelsz egy csomag simát is, vagy úgyis adtak elvileg +1 simát gyárilag. Ha nem tetszik, felrakod azt.Na ez az abszolút halál: tükörfólia
Na ez nyírja igazán az "élményt"...
Mert ugyebár nappal tükröződik, de akkor ront, sötétben lehet, hogy nem ront, de akkor meg minek tükrös
-
sz_gabor
tag
Én rendeltem a zopomobileshop.com-tól nekem nem tetszik.Kicsit homályosabb lett tőle a képernyő és az ujjam sem csúszik olyan jól mint az eredeti fólián.
Ha igazán jót akarsz akkor Vikuiti™ sajnos nagyon drága.(egy régebbi telefonomhoz rendeltem nagyon jó)
Amikor én rendeltem még nem volt nekik c2-höz ezért rendeltem a zopomobileshop.com-tól.
Ma kaptam meg ezt holnap felteszem ha érdekel megírom hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat. -
lityó
csendes tag
Jelenleg nem találok jobb ár/érték arányú telefont a piacon

Tudtok jobbbat ?
-
beritib
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tehát akkor nem ajánlod hogy rendeljek.
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Igen.Egy átmatricázó cég.Legyártatja OEM-ként és olasz telefonként eladja A kínaiak megfelelő darabszámnál bármilyen névre legyártják..Mint nálunk pl.WayteQ.
komu k5=ZOPO ZP980
komu k2=ZOPO ZP810
komu k7=ZOPO ZP950+ -
-
-
beritib
csendes tag
Rendelt már valaki ilyet?
http://www.zopomobileshop.com/110-anti-glare-anti-fingerprint-matte-screen-protector-for-zp980-c2.html
tényleg üjjlenyomat mentes, jó fólia?
Maga a fólia nem drága de ha csak ezt rendelem akkor a posta duplája a fóliának, úgy már annyira nem jó ár, de ha tényleg jó és ujjlenyomat mentes akkor egye fene. -
beritib
csendes tag
válasz
csabili74
üzenetére
Én egy Monsterrel hallgatom, de az biztos hogy le a kalappal, telefonból még ilyen minősgében nem jött ki hang, legalábbis amit én próbáltam. Összehasonlítás képpen kipróbáltam az eredeti Samsung fülest és a gyárit amit hozzá kaptam, hát fényévekkel veri a gyári füles a Samsung fülest.
-
lityó
csendes tag
Elég nagy a hasonlóság :
-
wyattthoearp
tag
A pandawillről tudok nyilatkozni, tőlük már sokat rendeltem. A praktikákat pandáék tudják (napi szükséglet lesz a csomagban :-) )
Singapur, vagy Honkong postával 90 százalék, hogy nem vámolják meg. 2-3 hét mire megérkezik. Egy év gari van a készülékekre, a visszaküldés kb. 5000Ft. -
J3sus
csendes tag
Sziasztok!
Már jópár napja szemezgetek egy C2-vel, (ár, kinézet, teljesítmény, stb...) Volna viszont pár kérdésem:
-VÁM. Nem vámolják meg a csomagot, ha megjön? Redeltem már többször Ebay-en kínából, de csak kissebb összegben. Van esetleg valami praktika/trükk,amivel ezt el lehet kerülni.(ajándékként való feladás, stb...), vagy csak egszerűen reménykedünk?
-Honnan érdemes rendelni? Pandawill, Minideal, ZopoMobileShop, ezeket láttam felmerülni, az utolsó Olaszországból is postáz, ami ugye megspórolja a vámot, de 45 USD-ért. Mási két oldallal nem volt még tapasztalatom, nem tudom mennyire megbízhatóak.
-Garancia. Ha megrendelem a telefont, és egy héten bellül bedöglik, van bármilyen esély garanciális cserére (visszaposta, európai képviselet,stb), vagy az ilyenkor bukta?Előre is köszönöm a választ.
-
csabili74
aktív tag
A frissítés óta gyenge a térerő, sokzsor a lakásban nincs is. Tapasztalta ezt valaki?
-
szatocs78
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
A Zopo oldalán a kérdések válaszok részen.
http://www.zopomobileshop.com/126-zopo-c2-16gb-white-5-inch-fhd-13mp-camera-mt6589t-android-smartphone-international-version.html
-
-
wyattthoearp
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Én pandától rendeltem. Ma írtak, hogy a platinumot mégsem tudják küldeni mert elfogyott. Pedig első nap rendeltem.
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Adblock plus nekem se blokkolt, de a AdAway jól működik de csak rootolt telefonnal.
Én a minideal.net-ről rendeltem. -
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem használok PIN kódot a bekacsoláshoz.Én a telefont cerberus programmal védem.
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater
üzenetére
-
-
sz_gabor
tag
-
georgbem
csendes tag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Köszi. Csak azt nem tudom, hogy melyik app csinálja.
-
szatocs78
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Szuper, már csak kipróbálni kellene, hogy tényleg bekapcsol vagy nem.

Bár a telefon már megvéve, ez csak amolyan kíváncsiság, míg megérkezik. -
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Sőt, elvileg ezeket nem kell bekapcsoltatni ébresztés előtt.
-
szatocs78
csendes tag
Sziasztok!
Már nekem is úton van ez a remek készülék .

Ám egy dolgot kipróbálna nekem valaki?
Az oldalon néztem, hogy tud power-off alarm funkciót, és hogy ezt kipróbálná e nekem valaki.
Sajnos eddig egyetlen androidos telefonom sem volt képes erre ezért is lepett meg
alcatel OT-995 után úgyis nagy lépés lesz ez
A választ előre is köszönöm annak aki megnézi ezt nekem.
Üdv!
-
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Ez is jó ötlet.
Régebben volt reklámszűrő a marketen ami a HOSTS fájllal blokkolta a reklámszervereket, de sajna már törölte a google az összeset, hisz ő a reklámból él
-
georgbem
csendes tag
Valaki tud megoldást az agresszíven óránként felugráló raklám kilövésére?
Egy game app oldal hivatkozása ugrik be az értesítőbe. Ha megnyitom, ha csak kitörlöm, akkor is egy óra múlva újból ott a kép.Már úgy rángatódzik az arcom, mint clouso felügyelőnek a rózsaszín párduc hallatán -
justaview
senior tag
válasz
csabili74
üzenetére
A fehéregyensúlyt nappalira tettem, mert észrevettem, hogy az automatikus állás nem ismeri fel rendesen, hogy nappali fény van, úgy tűnik, inkább az izzó lámpát veszi alapul és ezért a kék irányba viszi a képeket.
Ezen kívül a felső sávban a jobb oldali legszélső ikonra kattintottam. Az a tájkép.
A bal legszélső is nagyon szuper, mert három különböző rekeszállással készít 3 képet gyors egymás után, így három különböző világosságú képet kapsz, amit a végén kitesz eléd, és választhatsz, melyik tetszik a legjobban.

Azt is érdemes megfigyelni a feltett képeken, hogy a Zopo milyen szépen hozza a fal fehérségét (mert hogy az fehér) a szekrény mellett jobbra. Még a NEX5R is hibázik itt, bár hozzá teszem full automatán állt....de akkor is.
Közben lőttem nektek egy kinti képet is, amíg süt a nap. Nem könnyű helyzetet választottam, ugyanis a kamerák rémálma, ha a kép egyik fele világos nagy (pl. kék ég), a másik pedig inkább sötét. Egy telefontol nem rossz az eredmény szerintem.
-
justaview
senior tag
ZOPO C2 KAMERA
Feltettem két új képet.
Ezeknél már állítottam pár dolgot a kamerán, nem csak úgy bugyután nyomkodtam
ZOPO_C2_StockCamera_3_beallitas utan
ZOPO_C2_StockCamera_4_beallitas utanNem is olyan rossz a ZOPO C2 kamerája.

Hétvégén talán lesz nálam S3, akkor mellé teszem azt is.
-
csabili74
aktív tag
Megjött a bőr tok hozzá, nagyon tetszik. Aki még nem ismerné, a kijelzőt bőr flipp takarja, a hátulja meg a telefon hátlapja.
-
Musaka
senior tag
Felraktam a frissítést én is azota , legalábbis szerintem eltünt a root jog a teloról. Valakinek hasonló tapasztalat?
-
-
sirály69
őstag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Csak gyorsaságnak ára van...(áfa+vám)
-
wyattthoearp
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Én pandawilltől rendeltem, nekem még nem volt bajom velük.
Vannak expressz szállítási módjaik, azokkal két három nap alatt megkapod. -
sirály69
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Én ezeket nem tapasztalom...

A frissítést felraktad? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretnék egy ilyet vagy egy ZP980-as kütyüt.
Milyen hamar jön meg, illetve melyik külföldi eladót ajánljátok ?A lényeg, hogy minél hamarabb megjöjjön !
Köszönöm !

-
-
sirály69
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Az első kettő mit jelentene, mert én egyiket sem tapasztaltam...?
-
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Nekem C2 msot ajánlott fel frissítést, bár dátum szerint 10.-ei verzió. Valaki már felrakta, érdemes? Mert én mindig kételkedek a frissítésekbe, nehogy a megszokott dolgaim mások legyenek, ha nem muszáj vagy nem hoz valami érdemleges újítást akkor inkább nem frissítek... -
wyattthoearp
tag
Sziasztok! Azt esetleg nem tudjátok, hogy az otg billentyűzet kiosztásainak a fájljai
hol találhatóak?
Próbáltam frissítés előtt de nem jön be a lista amiből választani lehetne, ez nem javult a frissítéssel sem.
A 16Gb-os usb3 corsair pendrive-ot nem tudja felmountolni, a 8Gb-os kingstont viszont jól kezeli. -
justaview
senior tag
Készítettem egy két képet ZOPO C2-vel, hátha érdekel valakit.
A képek belső térben készültek, de úgy, hogy besütött a nap.
Összehasonlításképpen ugyanazt lefotóztam egy Sony NEX5R-el, valamint egy SGS2 telefonnal is. A Zopo C2-t pedig több különféle kamera programmal is kipróbáltam. A fájl nevében látszik, melyik kamerával készült a kép, Zopo esetében az is, hogy melyik programmal.
A Pro HDR kép HDR technikával készült, mint ahogy a program neve is utal rá. Itt sajna vagy fél percig kell tartani a telefont, és nem nagyon mozogni, vagyis csak stabil, nem mozgó tárgyakat lehet érdemes vele fotózni, de ott teljesít rendesen.
-
justaview
senior tag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Fotózásnál a ZSD-t nem tudja valaki, hogy mit jelent?
Arra én is kíváncsi lennék, mert a neten mindenki össze vissza beszél róla.
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött és sokkal jobb mint képzeltem.
Megy benne a 64Gb-os UHS-I kártya tökéletesen, tudja az OTG-t, frissítette magát 2 perc alatt, mi kell még?
Fotózásnál a ZSD-t nem tudja valaki, hogy mit jelent? -
justaview
senior tag
Csak az alapján döntsél, hogy mennyi tárhelyre van szükséged.
Két azonos típusú SDHC között nem lesz különbség a méret miatt. Ez nem winchester, ez egy memória tömb, amelyben címzéssel éred el az adatokat, így tök mindegy, hogy azok hol helyezkednek el. A sok szétszórt apró fájl elérése így jóval gyorsabb lesz, mind winchesteren, ahol a fejnek mindig oda kell mozogni, és az mechanikus mozgás kellő tehetetlenséggel. A nagy fájloké meg amúgy is gyors.

-
Ez egy jó kérdés.
Ez nyilván függ a fájlok számától.
Egy 32 gigással nyilván gyorsabb ha van rajta 3 db 10 gigás video
De ha ugyanezt teletömöd 200 appal, akkor lassabb...Inkább a fájlok számától és típusától függ két ugyanolyan sebességparaméterrel rendelkező kártya használhatósága, mintsem a méretüktől.
-
lityó
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
A telefon melyiket kezeli könyebben ( mondjuk ha félig van tömve egy 16os vagy 32 es )
-
-
justaview
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Azért gondoltam egy ilyenre, mert az FHD video felvételhez 30fps-el előfordul, hogy kell már, bár tömörítés fügő a dolog.
-
lityó
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Pont lenne egy iylen kérdésem hogy te megvagy e elégedve a sebeségével vagy érdemes 16Gb set venni hozzá mert azt gyorsabban kezelné !?
-
-
justaview
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Szuper, köszönöm.

-
-
justaview
senior tag
Szerintetek a zopo c2 viszi az UHS-I SDHC kártyát?
-
Fandango
veterán
Sokat hasznaltam a telefont

-
válasz
b-csigabiga
üzenetére
Köszi

Próbálgattatok másik romokat?
Van jópár a needromon, de elég jó a gyári is, nem akarnám végigpróbálni mind a sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)