- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
-
Lolitta
újonc
-
doongoo
addikt
-
szatocs78
csendes tag
-
doongoo
addikt
-
sirály69
őstag
-
sirály69
őstag
-
justaview
senior tag
-
szatocs78
csendes tag
-
Fandango
veterán
-
Karima
őstag
-
Karima
őstag
Hát drágább, mint vám nélkül, de szerintem még így is olcsóbb, mint egy hasonló tudású kártyafüggetlen itthon.
wyattthoearp: KösziEgy butának tűnő kérdés: Lehet, hogy a hátlapi kamerán van vmi védőfólia gyárilag, amit le kellene venni? Nekem úgy tűnik, de nem akarom kapargatni, amíg nem vagyok benne 100% biztos. Meg az előlapon lévő védőfólián ki van vágva a hely a kamerának, szóval nem lenne logikus, hogy ha az elsőn kivágták, akkor a hátsóra miért tettek volna.
-
Karima
őstag
-
Karima
őstag
Köszi, közben már meg is kaptam a részleteket.

"Tájékoztatjuk, hogy a vámhatóság a küldeményét áruvizsgálatra jelölte ki. Az áruvizsgálat eredményeként a küldemény tekintetében további okmányvizsgálat került elrendelésre."Ilyenkor fel is bonthatják a csomagot, ugye? Csak azért kérdezem, mert ők kaptak olyan papírokat az eladótól, amin az van, hogy a csomag tartalma mobilba való akkumulátor, és az értéke 25 dollár, de gondolom nem hülyék, illetve azért kérték be tőlem a visszaigazoló emailt, vagy a bankszámla kivonatot, mert gyanús volt nekik.
Szóval nem nagyon érdemes innentől kezdve kamuzni, ugye? Egyébként jól tudom, hogy a vám összege= a termék ára + szállítási díj 6%-a + ennek a 6%nak a 27%-os áfája? -
Hory
aktív tag
Szerintem az, hogy torik a telefon vagy a kijelzo nem csak a kinai telefonokra jellemzo, hanem mindre. Mivel ez nem rendeletes szeru hasznalot, hogy 1-1,5 meterrol leejted, az hogy a HTC kibirta az szerencse inkabb.
Nem. Mindegyik telefon mashogy birja; altalaban elvarhato, hogy egy kis esestol ne legyen baja. Ez NAGYON nem birja, egy potty es szevasz. Ilyet normalis nyugati gyarto nem engedne meg maganak.
A gyari camera app lehet, hogy gagyi, de ezert a Googlet okold mert az o fejlesztesuk.
Nem. A camera app zopo fejlesztes. Es igen gagyi.
Nem mellekesen a kamerajuk meg _allandoan_ autofokuszal. Barmilyen komolyabb megmozdatasra ujrafokuszal. Ha pont akkor loned a kepet, homaly lesz nagyon. A videoban csak siman zavaro. ZOH nekik.A kijelzo es touchscreen draga, mi ezen a meglepo?
Nehez a telefon, ez a masik meglepo dolog amikor a kijelzo 5". :UNem. (megint)
Samsung galaxy s4-et nezd meg pl.Meglepo, de a legtobb ember, aki 5"-es mobilt vesz, valszeg nem fogott meg a kezebe ilyet.
Ezeknek szoltam, hogy ne jarjanak igy.PS: ha nem ertesz hozza, minek irsz?!
-
KeFe
tag
Hory 690-es hozzászólására ment volna csak közben eltekertem

-
KeFe
tag
Az általad leírt savanyú dolgok nagy része egyszerű user error/felkészületlenség.
Tán nem olvastad a specifikációkat mielőtt megrendelted? Ha meg igen akkor miért csodálkozol a készülék súlyán és méretein?
A következőket 4db nálam járt C2/ZP980 utáni tapasztalatok után írom.- wifi tökéletesen jó (igaz 5Ghz-t nem tud), belvárosban utca túloldaláról a 2-ik emeleten lévő 5.000Ft-os routert 11Mbit/sec
- gps a már többször leírt gps fix után pár másodperc alatt fog jelet, amit aztán szépen tart is
- sdcard/tárterület mizéria a megfelelő rommal nem okozhat gondot (van olyan is aminél az alapértelmezett (/sdcard0) a külső microSD kártya
- LTPS kijelző mint forradalmi újítás... már jópár készülékben volt Zopoék előtt (megjegyzem ez a készülék legnagyobb vonzereje az árán kívül)Amúgy az eddig kiszállított fekete készülékek (mindegy hogy platinum vagy sem) nem gorillások voltak, de elvileg az augusztustól gyártott készülékek mind azok lesznek (az 1/4GB is).
-
laslie92
senior tag
-
wyattthoearp
tag
Rosszabb nem lesz ha felrakom az új firmware-t, valamint ha le van írva, akkor másnak is segítség lehet.
Egyébként, lehet, hogy menne tőle az Air Gesture
Közben már meg is csináltam, nemhiába tanultam annyit az oroszt

-Rar kicsomagol
-mappával együtt felmásol a telefonra
-apk feltelepít
-firmware betölt
-telepít és közben nem piszkál
-örül -
M5Norbi
őstag
-
M5Norbi
őstag
-
wyattthoearp
tag
-
Fandango
veterán
-
szatocs78
csendes tag
-
peti500tc
tag
-
Lampard19
tag
Nekem ugyan nem kell, de volt egy kis gond a gyárival és megakartam győződni róla, hogy nem hardver hiba lépett e fel ezért lecseréltem erre az s4-es cuccra. De jó szar
(De legalább az kiderült, hogy nem hardveres a gond ) Csak ma lett c2-őm, nem sokat tudok róla. Hogy tudom egyáltalán a gyárit visszatenni? Mert needromon csupa custom van. Sok helyen meg van ez az A-B verziós dolog, na hát ott is mi vonatkozik rám 
-
justaview
senior tag
-
csabili74
aktív tag
-
Nwis86
aktív tag
-
justaview
senior tag
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
-
beritib
csendes tag
1) Camera bug - need to flash old kernel
2) Battery drain - 100%--->30% in 8 hours with light using mode without games, without hard wi-fi using, with brightness in 50%. In equal terms there was 100%--->82% on 05.21 firmware
3) The worst result in Antutu - 10136 points, with 05.21 firmware there was - 11876
4) Worst reception of GPS signal loss and frequent communication with the satellites.
5) lower performance of EDGE and 3G
6) Do not run some game applications.
7) Several times stopped working "back" button.Ezt találtam a fórumon, elvileg ezek a javítások a frissítésben.
-
beritib
csendes tag
-
Kovács A.
csendes tag
Az OTA frissítések meglétében a C2 esetében száz százalékig biztos vagy ? Apropó, láttam hogy kiadták a C2-t MTK 6589T-vel, Platinum névvel, és 1,5 GHZ-es órajellel.Van az órajelen kívül vajon más eltérés a két MTK 6589 között ?
A nagyobb órajel vajon gyorsabban meríti le a telefont jelentősen, és az a plusz órajel sokat dob vajon a rendszer folyamatosságán ? Apropó, akinek van tapasztalata, milyen sűrűn látja megakadni a C2 rendszerét ? Elég érzékeny vagyok a lagra/mikrolagra.Még egy kérdés eszembe jutott, a billentyűk háttérvilágítását ki lehet kapcsolni ?
-
justaview
senior tag
A ZP980-ra azt írják, hogy Sharp SLCD, a C2-re meg, hogy LTPS.
A vicces az, hogy az LTPS nem egy kijelző típus, hanem egy gyártás technológia
, amely nagy felbontású, és gyors lcd kijelzők gyártását teszi lehetővé. Valószínűleg a Sharp is ezt használja, legalábbis nem találtam erre vonatkozó cáfolatot, bár megerősítést sem.Minden esetre jó módszer a Zopo-tól, hogy elfedje, a két telefon tök ugyanaz. Hogyan lehetne különben drágábban adni az egyiket?

-
sirály69
őstag
-
beritib
csendes tag
-
justaview
senior tag
-
Musaka
senior tag
-
csabili74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem gyenge!
, amely nagy felbontású, és gyors lcd kijelzők gyártását teszi lehetővé. Valószínűleg a Sharp is ezt használja, legalábbis nem találtam erre vonatkozó cáfolatot, bár megerősítést sem.