Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wake scriptet szeretnék írni a Z2-re. Hogy mindíg menjen a háttérvilágítás. Zdanee féle disztibúció van fent

Eddig jutottam:
#!/bin/bash
sleep 301
b=$(xwininfo -name conky | grep Window\ id:\ | awk '{print $4}')
xvkbd -xsendevent -window $b -text "a"Eredmény:
xwininfo: error: No window with name conky exist!
./weakscript: line 4: xvkbd: command not foundPróbáltam telepíteni a xvkbd apt get parancsal, úgy tűnik sikeres volt a telepítés, de ugyanezt kapom vissza.
-
{ } jelet nem tudok rakni
Hogy kell? -
Egyenlőre puttyval nem tudok belépni a gépre. A zipiten kell valamit csinálni hogy az SSH működjön?
-
Meg szeretném alkotni a tökéletes digitális órát persze a Zipitből. Így lenne pár kérdésem:
1.) A képernyő világítását lekapcsoló scriptet hol találtom? Hogy tudom deaktiválni?
2.) A számomra felesleges widgeteket hol tudom lekapcsolni?
3.) Van esetleg olyan óra ami időjárást is ki tud tenni?Általános kérdések:
4.) Hozzá tudok-e valahogy csatlakozni a Zipithez és PC-ről szerkeszteni a rajt lévő fájlokat? (win 7 alól)
5.) A hálózati konfig filet hol találom? Konkrétan azt ami a MAC címet tárolja?Egyenlőre ennyi, előre is köszönöm!!
-
Új Zdanee airdate van már?

UP! -
Megvan a megoldás, bár ez hogy megtörténjen millióból az egy de leírom a sztorit.
Akitől a netet "vesszük" van az épületben 3 routere. 3 különböző hálózattal (0,1,2). Beregisztrálta az eszköz MAC címét majd hozta a jelszót. A konyhában a 0-ás hálózatra felcsatlakozott a Zipit, majd megköszöntem neki, elkezdte az updatelést. Újraindult majd kérte a töltőt. Az pedig a szobámban volt. Na itt már nem volt elérhető a 0-ás hálózat. Az 1-es és a 2-hez pedig nem tudta a zipit a jelszót.
A gyárilag pedig úgy van kitalálva hogyha elkezdi az updatet akkor ugyanazzal a hálózattal próbálkozik utána pedig megpróbálja a többit. Mivel nyitott hálózat nem volt, és a 0-at már nem látta így nem tudta letölteni a frissítést. Megoldás az lett hogy kimentem a zipittel a fabrikált töltőmmel a konyhába és ment minden... -
Sajna mind a kettő zsákutca lenne. Mivel a müködő zipit mac címével nem tudnám itt használni.
A második variáció pedig gondolom ugyanoda juttatna ahol most vagyok. Valahogy rá kellene venni hogy ne akarjon updatelni hanem a gyári szoftot töltse be. Vagy ha meg tudnék neki adni password-ot valahogy a hálozatokhoz akkor lehet hogy sikerülne magát updatelni. -
Volna egy kis gond.
Az egyik Zipit teljesen jól Updatelődött. De a másik nem update-lődik.
Vagyis elkezdi de utána kiírja hogy nem tud sehova csatlakozni és hogy 30mp mulva újraindul. Azán fehér képernyő és megint update...
Nem akar a gyári menübe visszalépni. Resetelni is próbáltam, ugyanaz. Mi lehet a megoldás? -
Megérkeztek ide Svédbe is a kis Zipitek! Köszi ZDanee!

Ha lesz tápcsati akkor le is teszteljük őket
-
Akus üzemidő mennyi a ZDanee féle disztribúcióval?
-
Látom valaki frissítette a Pupylinuxot!! Csak így tovább, szép munka!
-
Aki már flashelte az ide igazán leírhatná a pontos menetét

-
Nekem a nyáron szükségem lesz fotó bank-ra. Ami a következőt jelenti:
Micros-sd vagy SD kártyáról kell a képeket másolni 2,5" winyóra. Erre befogható a kicsike? -
Ejha, nyáron nekem is kell majd egy darab, ébresztőórának

-
Itt nem írnak nemzetközi szállításról! Ti honnan rendelitek?
-
Amcsiba tényleg 10dodó. Ennyiért kéne is!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Autós topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi