Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Na, ez jó hír, ugyanis akkor futni fog a Mozzwald/RKDavis féle Flashstock. Én nem ezt a módszert használtam anno, így gyakorlati tapasztalatom nincs, de elvileg elég egyszerű használni. Két megoldás van, az egyik, hogy a működő Z2-dről backupot készítesz és azt ráflasheled a rosszra. Ekkor viszont sanszos, hogy ugyanazt a MAC címet kapják, és mint fentebb írtam, az nem túl szerencsés. A másik verzió, hogy saját magáról készítesz backupot és vissza is azt töltöd. Mivel ilyet még nem csináltam, nem tudom, hogy ez megörzi-e a beállításaidat, azaz visszaflashelés után ugyan ott leszel-e ahonnan kiindultál, vagy ott, amikor kibontottad a csomagot...
Viszont mivel az IZ2S fut, a gép tuti működőképes.Akármelyik verziót is tervezed flashelni, célszerű ezt is letöltened, hogy legyen kéznél egy működő uboot-os rendszered is, nem tudom, hogy a Flashstock csinál e backupot flashelés nélkül is, vagy csak azzal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest