Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Ha már fent van a linux, álltalában igen. Nem merem 100%-ra mondani, mert akadt, akinek nem. Legrosszabb esetben 2Gb + 2GB felosztásban mennie kéne. A Class4 alapjában meghatározza majd a rendszered sebességét, egy Class6 pl 50%-al gyorsabban tölt és kezeli a SWAP-et. Bár annyir már én sem akarok rááldozni, én Class4-ekkel tolom. A fentebb linkelt youtube videómban megnézheted, ez mire elég, nincs megvágva indítástól leállásig.
Amúgy most dolgozok egy kezdőbarát disztrón, amibe belerakom az összes eddigi hackemet. Z2sidX alapokra építkezem, így gyorsabb a sidetracknél és kevesebb a feleslegesen telepített program. Ja és van működő gcc-m, azaz lehet az eszközön programozni. Magyar kiosztás is lesz benne. Alaposan akarom tesztelni, hogy ne legyen később sírás-rívás, ezért szombat-vasárnap körül adom csak ki. Momentán az ominózus pixelhibás példányt nyúzom vele, miután kineveztem a topic állatorvosi lovának

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest