- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Koszi a valaszokat!
"ezt behelyezzuk a Zipitbe, elinditjuk, es varunk par percet (kb mint egy router vagy alaplap firmwarefrissitese). Ezek utan a memoriakartyara feltoltjuk az userlandet, ami egy komplett particio, rajta a telepitett linuxal"
Elolvastam a disztribucio oldalat is, es ha jol ertem a tobbi ARMos linux disztro nem hasznalhato out-of-the-box.
Mert itt (a side-track telepitese soran) egy kulon scripttel flashel:
"Copy everything in the "first-sd" folder to an MiniSD card. The card should be formatted as fat16, but fat32 may work. All this folder really contains is the AutoFlasher script, and the kernel from Aliosa27. It will only work for flashing a stock ZipIt Z2."Magyarul ha en egy masik disztribuciot szeretnek hasznalni (pl. a Slackare ARMos valtozatat), akkor igy azt nem tudom hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest