Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
doc, The DJ, koszonom a valaszokat!
-
czappa
aktív tag
Sziasztok,
Bevallom eddig lusta voltam a Zipittel foglalkozni, de a hetvegen szakitok ra idot, addig is par kerdes merult fel bennem.
1) SideTrack telepitesi utmutato ezt irja: "Először is szükségünk lesz egy maximum 4 GB-os, minimum 1 GB-os MiniSD memóriakártyára" Nekem egy 8 GB-os van, azzal biztosan nem mukodne? Mi a korlat oka?
2) Igazandibol egy nem flashelos megoldason gondolkodom, pl ezen:
http://russelldavis.org/2010/10/21/proper-release-of-iz2s-enhanced/
De sajnos nem talaltam irast arrol, hogyan kell hasznalni. Egyszeruen felmasolom .zip tartalmat egy ext2-es kartyara es kesz? Gondolom lefut a "z2script.sh" script, ez automatikusan indul el?
3) Ez mukodik a 8 GB-os kartyaval, vagy itt is van a 4GBs hatar?
4) Mi ez a flashelos dolog? Arrol van itt szo, hogy vagy hasznalod a gyari kernelt pl az IZ2SE-vel, vagy flasheled a belso memoriat? Magyarul kb arrol van szo, hogy a /boot particionak kotelezoen a belso memorian kell lennie.Elore is koszi.
-
czappa
aktív tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Illetve ha nem talalnad a routerben (en nem talaltam), akkor google segiteni fog. Valami ilyesmire kerestem, hogy WEP ASCII to HEX, meg is van:
http://www.andrewscompanies.com/tools/wep.asp
"Custom WEP Key" resz. -
czappa
aktív tag
-
czappa
aktív tag
Koszi a valaszokat!
"ezt behelyezzuk a Zipitbe, elinditjuk, es varunk par percet (kb mint egy router vagy alaplap firmwarefrissitese). Ezek utan a memoriakartyara feltoltjuk az userlandet, ami egy komplett particio, rajta a telepitett linuxal"
Elolvastam a disztribucio oldalat is, es ha jol ertem a tobbi ARMos linux disztro nem hasznalhato out-of-the-box.
Mert itt (a side-track telepitese soran) egy kulon scripttel flashel:
"Copy everything in the "first-sd" folder to an MiniSD card. The card should be formatted as fat16, but fat32 may work. All this folder really contains is the AutoFlasher script, and the kernel from Aliosa27. It will only work for flashing a stock ZipIt Z2."Magyarul ha en egy masik disztribuciot szeretnek hasznalni (pl. a Slackare ARMos valtozatat), akkor igy azt nem tudom hasznalni.
-
czappa
aktív tag
Mar jo reg olvatam ill. leptem be a PH!-ra, de orulok, hogy eszrevettem a topicot.
1 db-ot vinnek en is.
Viszont felmerult par kerdes is bennem.
Hogyan telepitettel ra masik OSt?
Halozati telepitessel, vagy tud USB pendriverol bootolni a gep?
Van-e korlat, hogy mekkora memoriat tud hasznalni a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi