- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
A formok kinézetét dekorátorokkal, valamint view helperekkel alakíthatod, módosíthatod. Ha teljesen testre akarod szabni a formodat, akkor akár saját template fájlokat is használhatsz. Egyébként pont nem rég készítettem egy ilyet, lehet a következő bejegyzésem erről fog szólni.
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi. -
tildy
nagyúr
Lehet tudni miert nem lett folytatasa az irasnak? jol jonne .
-
tildy
nagyúr
Most eppen zend navigationnal szivok...
-
tildy
nagyúr
Azt kell mondjam , iszonyatosan gáz a zend tutorial. Próbáltam létrehozni egy formot vele, de ne includeolja a megfelelő könyvtárat, pedig meg van adva neki, nem igazán érthető hogyan mit hova raksz?!
Példa: csináljunk egy olyan formot, amely mondjuk selectboxot tartalmaz mgfelelő nevekke és értékekkel. Ezt éna controllerben hoztam létre, ugyanezt a munkatársam a modelben, csak egy szimpla tömbként, hiszen neki is szüksége lesz mondjuk az option valuekra, amiket nem lenne jó, ha összevissza raknank bele a phtmlbe. Ergo duplan dolgoztunk, az en tömböm mivel több infót tartalmaz nem lenne jó helyen a modelben, az ove meg keves nekem.... nonszensz. Most menjek vegig az ő tömbjének elemein és úgy rendeljek mindhez egy megfelelő olvasható nevet?
És ez még csak a kezdet. Formokról már ne is beszéljünk..
-
norby1
csendes tag
Hali!
Egész jó a cikk, de tényleg lehetett volna egy kicsit még hozzádobni.
Sajnos magyar leírást a Zend FWről szinte alig találni.
De ez sok esetben így van, aki valamilyen informatikai dologgal meg szeretne ismerkedni,kénytelen lesz megtanulni az angolszaknyelvetMa találtam rá erre az angol kategorizált link-gyűjteményre, amely talán segítség lehet a Zend-el ismerkedőknek: http://www.zftutorials.com
Illetve kezdőknek egy nagyon jó tutorial linket kiemelnék erről az oldalról:[link] -
Protezis
őstag
Több száz oldal a Zend Manual, nem fogom még egyszer leírni. A következő cikkben az alábbiakról lesz szó: Zend_Config, Zend_Auth, Zend_Controller_Plugin_Abstract...
Nyilván mindent nem fogok leírni, hanem egy konkrét probléma megoldása lesz megosztva veletek. Ha ez nem elég, tedd fel a kérdéseidet, és megpróbálok válaszolni rájuk, vagy dobj fel ötleteket, hogy miről legyen szó. -
-
cucka
addikt
Szerintem is túl rövid a cikk, túl sokat nem sikerült megtudni belőle a zend framework-ről. Ok, tudom, ott a hivatalos manual, de ennyi erővel minek cikk?
Várom a következő részt. -
Nem ismerem közepes szinten a péhápét, búmheccsát nekem.
-
-
Protezis
őstag
Túlságosan hozzászoktatok a 4-5 oldalas spagetticikkekhez
-
Nem rövid kicsit ez?
Nekem mondjuk kevéssé volt így helyből érthető, de nem is értek a PHP-hez, lehet ezért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest