- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Aztán csak rájöttem kevés nekem az a 30 GB hely amit a wubi ad. Úgyhogy megint normál natív linuxozok. Ubuntu. Annyira meg vagyok elégedve a 10.04-es Ubival, hogy valszeg ez lesz az első olyan Ubuntum amit csak akkor fogok leváltani az újabb verzióra (ha majd megjelenik), ha a megjelenéstől eltelik vagy három hónap. Én megmondom őszintén, az új Ubuntukat eddig mindig félve raktam fel, hogy most milyen bugba fogok belefutni. Jó, tudom, aki ennyire fél a bugoktól, az használjon stabil Debiant. De a Debiannnal az a gond, hogy pl. nincs szoftverközpont, mindent a lemezen tárol (ezért nem is tudom hány DVD). Egyébként jó dolog a Debian, az Ubuntu is arra épül, mármint a fejlesztői ágára. Valamelyik linuxos oldalon olvastam, hogy több programozó van aki főállásban a Canonicalnál fejleszti az Ubuntut, hobbiból szabad idejében meg Debiant fejleszt. Egyébként már gondolkodtam azon hogy talán Debiant kellene használni, csak valahogy félek az ismeretlentől, jó nekem az Ubuntu is. Az LTS-ekre meg egyébként is nagyon odafigyelnek. Erről jut eszembe, az első Ubuntu is LTS volt amit használtam,, a 6.06, ami megjelenése két hónapot csúszott, de többen írták különféle fórumokon az volt az első igazán minőségi munka a Canonical részéről.
Tehát natív linuxot használok, 100 GB. Főként játékok foglalják a helyet. A wine-n FEAR 2, FEAR Perseus Mandate, az új Wolfenstein, a Medal of Honor Pacific Assault, Call of Duty 2 és 4. Natív linuxos játék a Quake 4, Doom 3, Prey, Enemy Territory Quake Wars, Americas Army 2.5, UT2004, meg a Savage 2. Ez így elég sok helyet foglal, 15.7 GB van szabadon, úgy hogy éppen a a szabad hely miatt kellett leszedjem a wine-ről a Half Life 2-őt és klónjait. Egyébként a gyengém a CoD 2, egyszerűen nem tudom megunni, annyira eltalálták azt a játékot, meg egyébként is szeretem a II. világháborús játékokat. Még azon gondolkodom hogy felteszem a wine-ra a Return To Castle Wolfenstein azért mert az csak egy cd, kevés helyet foglal és mégis egy II. világháborús játék. Emlékszem ez a játék volt az ami megszerette velem az FPS-eket, utána jött a MOHAA, a régi CoD-ok. Nem semmi idők voltak azok.
Úgyhogy nem igaz az, hogy a linux nem lehet jó játékplatform, én már össze sem számolom hány játék fut natívan és a wine-n. De nem ezért linuxozok, ez csak kiegészítés. Azért linuxozok, mert biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest