- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Felraktam a wine-ra a Call of Duty 1-et és a Call of Duty American Rush kettőt és hármat. A Call of duty 1 ugyan elég régi játék, de annak idején az év játéka volt, az American Rush egy ingyenes COD motorra épülő game (amiben szintén nácikat kell irtani), ami egy magyar fiatal nagyon tehetséges programozó keze munkáját dicséri. Mindkettő teljesen hibátlanul fut.
Úgy néz ki a Call of Dutykból minden fut a wine-n. Nekem fel van telepítve az 1, a 2, a Modern Warfare, az United Offensive és a Modern Warefare 2 nincs meg, a World At War csak azért nem teszem fel, mert már nincs helyen.
Én személy szerint nagyon hálás vagyok a wine programozóinak a munkájukért, nagyon sok játék, alkalmazás ugyanúgy fut rajta mintha windowson futatnám. Mindez teljesen ingyen, ezt nevezem én önzetlenségnek. De hát éppen ez a linux lényege.
Milyen alkalmazások futnak nálam hibátlanul a winen? Íme:
Total Commander
BCDC++
FairUse Wizard
DVD Decrypter
JetAudio
WMP9
dbPowerAmp Music Converter & Writer
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest