Új hozzászólás Aktív témák

• zed01

őstag

Leírom hogy én hogyan szoktam DVD-t rippelni aviba.

Ha olyan DVD-t rippelsz, ami nincs ellátva másolásvédelemmel akkor az AcidRip-et ajánlanám, ami a fizetős windowsos alkalmazásokat is beleértve, magasan a legjobb méret/minőség aránnyal rendelkezik. Igaz egy kicsit lassan konvertál. Gondolom az XviD tekintetében egy csomó minőségjavító extra ficsőr aktív, ami kicsit lassítja a konvertálást. Egy átlagos 1 óra 40 perces film XviD-be történő konvertálása egy Phenom II X4 BE-vel pont egy óra egy menetben.
    Ha olyan DVD-t rippelsz ami el van látva másolásvédelemmel, akkor először a wine-ra telepített DVD Decrypterrel rippeld ki a VOB fájlt. A DVD Decryptert úgy kell telepíteni hogy az indító exe állományt a configure wine fülön win 98 módba teszed, így már látni fogja DVD meghajtódat. Az a jó dolog a DVD Decrypterrel, hogy az összes ismert másolásvédelemmel megbirkózik. Ha megvan a VOB fájl, az egyszerű módon az Avidemux-al olyan formátumba konvertálod amilyenbe szeretnéd. Én azt XviD-et ajánlom, mert azt gond nélkül viszik az asztali játékosok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés