- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spy14
csendes tag
Hát környezetről annyit h a ház oldala levolt véve, 2db 8-as venti fújta a levegőt a vinyókra és ennyi. Alatta pedig egy Sapphire HD4870 volt 40%on ventivel, nemtom mi érdekelne még?
Felette Corsair VX450?
-
HANDO88
senior tag
Hali.Nem semmi hűtő ez emberek,kipróbáltam és rávert a scythe ninja plus revb-re.El is hűltem ,ezek a xigmatek cuccok egyre jobbak.
-
-
Geri Bátyó
addikt
-
Pubszon
veterán
Grat a cikkhez.
Nekem is Xigmatek van, bár nekem Achilles. -
HANDO88
senior tag
Sziasztok.Grat a cikkhez
,szerintem jó.Amit hiányolok, és talán nem csak én az a környezet leírása.Gondolok itt arra milyen házban volt a cucc és hány venti segitett még esetleg a légmozgásban,ez hasznos infó lenne mindenkinek aki ilyen hűtő beszerzésén gondolkodik mert tudna viszonyítani.
-
Spor
csendes tag
A szerelhetőségről egy szót sem írtál! Pedig jó lett volna...
-
zola0601
tag
Komoly a cucc!
-
zazahoho
őstag
jó kis hűtő,és az ára sem vészes
-
Sonky
aktív tag
válasz
eclipse006 #12 üzenetére
Mugen 2 Alját látnád
Nem is tudom mivel polírozzák ennyire fel -
eclipse006
őstag
Jó kis írás lett.szép a polírozása a hűtőnek! grat.
-
A cikk jó, a képek is jók.
Ha cikkbe illesztes be képet, akkor érdemes 580px szélesre venni alapból, és a grafikonon nyugodtan használhatsz nagyobb számokat.
-
Ayg0
senior tag
- 'A Balder H.D.T. technológiával rendelkezik...'
- a cooler ajnározása az eredmények utáni bekezdésben
- manipulatív, nem nulláról induló grafikon (ez a kedvencem!)
számomra valamiért bériromány szaga van a cikknek...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem Red Scorpion-om van, bár én leszedtem róla a gyári ventit.
Nagyon jó kis hűtők...
-
total90
veterán
Nekem semmi probléma nem volt a GTA4 telepítéssel Win7 alatt, kompatibilitás módban ment... csak a játék szaggatott bizonyos helyzetekben. Más rendszeren OK, de sokaktól hallani, hogy a GTA4+Win7 nem egy jó páros.
A cikk számomra picit kevés, elnéztem volna még több hőfok tesztet és egy kicsit több infót, véleményt a hűtőről. A grafikon elég megtévesztőek, kb. mint itt [link].
A hűtő külsőre szerintem brutálisan jól néz ki -
Spor
csendes tag
Szia!
GRAT a cikkhez!A GTA4-et win7 alatt futtattad? Ha igen akkor légyszi mondd el hogy hogy sikerült felraknod, mert nekem nem megy fel. Előtte Vistán szépen szaladgált. Illetve sikerült egyszer felraknom win7-re xp-kompatibilitási módban, de így a játék néha leesett 2fpsre rövid időre aztán visszament 60fps-re, azaz néha beszaggatott rövid időre és így elvette a kedvemet meg a játékélményt. A hardver pedig bőven megvan a játékhoz (konfigom az adatlapomon olvasható)!
Üdv!
-
Sicilian
addikt
Jó lett a cikk, meg a hűtő sem rossz.
-
Sonky
aktív tag
Nekem Red Scorpion S1283-Volt csak nem fért be a házba
Azóta Mugen 2 befér.Grat.
-
spy14
csendes tag
igazad van elírtam 545 helyett 9-et írtam kijavítottam
-
atom87
aktív tag
Még nem olvastam el a cikket, de valami már most szemet szúrt:
"..van valamint egy AMD Phenom II X2 945 processzorom. Ez utóbbi unlockolva van így egy Phenom II X4 945 BE lesz belőle."
Szerintem nincsen X2-ből 945-ös, valamint, ha eredetileg se BE akkor később se lesz belőle BE-s procsszor. Főleg, hogy 945-ösből nincs is BE. Tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest