Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Szoszo94
üzenetére
Mert a pandoraban nem ugyanúgy van mountolva a maradék tárhely. Sajnos nincs elérhető közelségben mini, hogy tudjam hogyan kellene módosítani a parancsot a mentéshez.
Az eeprom módosítása nélkül nem tudom mennyire működőképes a wifi, én még indítás előtt elvégeztem.A másik módszer egy kicsit bonyolultabb, a prometheus oldalán kell szétnézni, én a google fordítóval jól boldogultam.
- telepíteni kell a vmware player-t
- le kell tölteni az egyik virtuális gépet a megadott linkről, én a VMWARE-PROMETHEUS-64-UBUNTU-EN-RU-t szedtem le.
- a virtuális gép indulása után egy parancssoros menürendszerben találod magad. Az egyes menüpontokon végighaladva tudod létrehozni a saját fw-det. A bootloaderes menüpontot nem feltétlenül kell elvégezni, én se tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Androidos fejegységek
- Arc Raiders
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest