Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Most ezt magyarul is?
Egyébként az EUI szabvány átalakitó müanag kerete miatt nem megy bele a foglalatba,de talán egy másik elosztó közbeiktatásásval megoldom,csak igy megint egy plusz ellenállás és hibaforrás van közte.Amugy valaki már beleásta már magát jobban a router firmware lelkivilágába?
Ami a hivatalos oldalon megjelennek uj verziók azok csak kinai nyelvüek? Vagy ami gyárilag angolul jött ki router ahhz angol firm is lesz? néztem nov25én jött ki az utolsó stabil frim és heti frissitést irnak ezekről hol lehet irni, hogy mit javitottak vagy mi került bele pluszba?Esetleg milyen alternativ openwrt van hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi